- 15 Ekim 2010
- 823
- 1.979
- 313
kaç kez kadın degistirdim bu sonuncu yine fena değil. kimse zaten kendi yaptığımız gibi yapmıyor onu kabullendim canımBen temizlik hastasi oldummmcocukla zor canim iyi yapmissin ablalarda iyide cok detaya girmiyorlar
)

canım sabah kalkınca boğazımda hafiften ağrı vardı temizlikçi kadın da gelince ayrıntılı kahvaltı yapamadim yani en pratiğinden sut ve c vitamini için portakal uyumu güzel sen de denemelisinKahvaltida Portakal ilginç...portakal ve süt uyumu da öyle canım. Afiyet olsun yinede..8 buçukta hurma fazla olmuş sanki.bende çayın yanında içiyorum bazen malesef..ama şu ve sporun harika..

evde temizlik olunca öğle ve aksam menülerim ayni oldu canım bolca yemek pişirmiştim çünküÖğlen hariç akşamki menülerimiz çok benzer :)))
yaa pirinç pilavıçok utandım şu an

tatlı krizim tutuyor bu aralar ben de tatlı yiyeceğime hurma yiyorum canımAkşamın saati ve hurmalar haricinde menün güzel canım. Emzirdiğin için inşallah o hurmalarda kalmamıştır.

zerra canım comb iyi tahmin çözmüşsün sen olayıAfiyet olsun canım güzel
Muhtemelen canı birşey istemedi
En azından meyve yiyeyim dedi
Meyve yanında proteinle daha sağlıklı olduğu için öyle yedi
Diye bir senaryo yazdım
Emziriyor o hurmalar süt olur canım
Eşinin işi yok mu nasıl kalkıyor
Hiç sevinme canım
Önümüzdeki ekim değişecek yine

ne güzel tüysüz dolaşmak ven de istiyorumGünaydın kızlar ben biraz gecikeceğim bu gün. Lazer epişasyona başlıyorum. Umarım çok acımaz![]()

takıl canım sorun yokBen emzirdim ini unutmuşum canım. Afiyet olsun ozman hurma sonuçta pasta değil. Takıldım zaten ben ona portakal süt ilginç diye..

bunu düşünmüştüm ama bir cevabını bulamadımBende yaptirmak istedim bi ara ama killar cikiyorsa bi hikmeti vardir diye vazgectim

ben de çalışıyorum normalde canım simdi doğum iznindeyim ama evde kaldığım süreçte yatmanın tadını cika4maya çalışıyorumYaa ev hanımı değilim ben
Çok yoğun bir çalışma hayatım vardı sabah 6da uyanıp akşam 22.00 da 21:00 da girerdim eve. O işimiz azaldı ben de işten ayrıldım. Diğer işe kadar enerji toplamam lazım. O yüZden uyumanın, daha çok uyumanıN ve boş durmanın keyfini çıkarıyorum.
Ama tembelliğe alışmış olabilirim baksanıza hala yataktan çıkmadım ve yürüyüş yapmam lazım.
Sitede çok ufak bi salon var koşu bandında yürüyebilirim ama üşeniyor. El atın, gaz verin bana![]()

geçmiş olsun canım tekrardan insan kıyamıyor yavrusu hasta oluncaCanım günaydın eve nebülizatör cihazı aldık. Devamlı evde hava verdik. Yeni hırıltı geçti, dün akciğer filmi temiz çıktı, hava vermeye bir hafta daha devam, hafif hırıltı kaldı ama çok huy değiştirdik. On gündür çok kötüydü hep ağladı, kucağımda gezidrerek sustu. Şimdi de Kucaktan inmek istemiyor. Sarılır pozisyonda ayakta yürümek istiyor. Kanguru aldım evde dolandırıyorum. Çok yıpratıcı süreç oldu. Yazamıyorum çünkü elime telefonu anca uyuyunca alabiliyorum, onu da uyuyunca yemek yiyorum, dinleniyorum. Umarım böyle kucakta gezmeye devam etmeyiz. Ben de eski düzenime devam ederim
geçmiş olsun canım ilaçlarını düzenli kullan da geçsin biran önceFaranjit dedi canım doktr
ayy felaket sen o kadar temizle onlar dağıtsın dünyanın kuraliSlm kızlar
Sabah sabah bi baktımki benimkiler playdoh dökmüşler hemde heryere ne hali kalmış ne koltuk kalmış savaş yapmışlar evin içinde
Ellerini yıkamışlar orayı da tıkamışlar
Ya heryere yapışmış bu
Benimki işe giderken 50tane kıyafet denemiş onları dolaba tıkmış ayy çıldıracam ya
Bu nedemek oluyor temizlik beni bekliyor![]()