• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yulaf ezmesi ile çok güzel bir tarif var tatlı. Bende bu gruptan almıştım bu tarifi

Yulaf ezmesi süt kayısı kakao koyup pişirin malzemeleri yiyeceğiniz fazlalığı göre ayarlayın kendiniz sonra blendirdan geçin ister sıcak ister soğuk kaseye koyup yiyin.ara öğün yada acıkınca. Çok lezzetli oluyor.ben yulaf ezmesini aldım soğuk sütle karıştırıp yiyemedim attım.sonra burdan bu tarifi bulunca denedim muhteşem oldu.tavsiye ederim

29.03.2018 menüm

Kahvaltı 10:00
1 ad haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin 3 ad.
1 ad salatalık.
3 yk yulaf yarım çay bardağı süt ve çeyrek muz karışımı.

Öğlen 15:00

2 ad tavuk but (fırınlanmış)

Akşam 19:30

6 ad misket köfte
2 çatal makarna o_O

4 yk yoğurt

3 lt su
Spor yok, ev temizliği var yerine:oops:

Evde atladım canım ama aynı anda iki ayak üzerinde zıplamıyorum ben biri önde biri arkada öbür türlü çok gürültü çıkıyor ama bundan sonra bahçede atlamayı düşünüyorum.
Evde atlıyorsan muhakkak ayakkabı giy, bununla ilgili internetten bilgi toplayabilirsin, ayak soralaman ya da atlama şiddetin önemli değil.

Merhaba kizlarrrr :KK25: temizlik bitti bende bittim mis gibi oldu evim dolaplari acip acip bakip kapatiyorum keyif aliyorum:olamaz::olamaz:
. Ne büyük mutluluk darısı bana inşallah

Bugunku menum
9.30 1 yumurta
1 ince dilim peynir
1dilim tam bugday ekmegi
Yesillik
14.15 1 kase corba
Salata
Yarim fincan nescafe
7 badem
18.15
1.5 tabak madimak yemegi
Yufka ekmek
2.5 litre su
Spor henuz yapmadim ama yapicam insallah​
Yufka ekmeğin miktarı çok olmuş canım. Madımakla da çok iyi gider yalnız :kk77: Nescafe yi nasıl içiyorsun?​

Şey döner sade değildi ekmekli :KK17:
Aman yok cnm istemiyorum
Döner ekmekli miydi :KK57: Yuh cankız yaaaa Perşembe’den yapılır mı bu hiç. Ben de normal döner yedin sanıyorum :sinirli: Sonra da üzülüyorsun kilo veremiyorum diye. Çünkü sık sık kaçırıyorsun ölçüyü. Böyle olmaması lazım. 100 tane ip atlıyosun ceza olarak bu akşam tamam mı?

Canım tavaya biraz süt koy ısınınca yumurta kır pişir yağsız mis gibi protein.ben hep yapıyorum.
. En kısa zamanda deneyeceğim çok merak ettim.

Antep diyette yasak mı..ben değil diye biliyordum.az bişey olursa sıkıntı olmaz sanırım canım ya.
Evet canım kuruyemişlerin hepsi yasak. Sadece çiğ tüketilenler serbest

29.03.18

11.00
1 yum. krep
donates biber peynir
2 dilim ekmek

13.00
neskafe
incir
ceviz

17.00
salep

19.00
mercimek çorbası
ton balikli salata

19.50
turk kahvesi

2 lt su
1 saat yuruyus
LAydLiNe LAydLiNe cankizzzz cankizzzz ada81 ada81
Saatlerin yine geç canım. Salepte olmamış onun haricinde güzel bir menü.

29.03.2018 menüm

Kahvaltı 10:00
1 ad haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin 3 ad.
1 ad salatalık.
3 yk yulaf yarım çay bardağı süt ve çeyrek muz karışımı.

Öğlen 15:00

2 ad tavuk but (fırınlanmış)

Akşam 19:30

6 ad misket köfte
2 çatal makarna o_O

4 yk yoğurt

3 lt su
Spor yok, ev temizliği var yerine:oops:

Kahvaltının saati geç olmuş. Zincirleme gecikiyor öğünler kahvaltı geç olunca. Makarna haricinde çok güzel bir menü.

Sabah

09:30

Yarım simit
2 kibrit k kadar peynir
5 zeytin
1 domates
10 dal maydanoz

Ara 16:00

2 kayısı bir kase yoğurt

Akşam

19:30

1 kase ezogelin çorba
2 kabak dolması kıymalı
1 kase yoğurt

2 litre su

30 dk step

LAydLiNe LAydLiNe

Bizde kombi kapandi hatta halilar bile kalkmaya baslar 10 gune kadar... ben erken kaldirdim yazlik halilar serdim bile :KK66:)
Sizde yaz daha erken geliyor tabi
Bugün biz burada 3 mevsimi yaşadık
Güneş yağmur fırtına rüzgar
Hepsi birbirine karıştı
Kolay gelsin canim :KK66:
Teşekkür ederim canım
Şey döner sade değildi ekmekli :KK17:
Aman yok cnm istemiyorum
Hımmmm artık olmuş napalım
Yatana kadar uzun süre var

Canım sanada kolay gelsin
Sağol tatlım
Biraz fazla oldu galiba yufka ekmek yarisi kadar :KK43:
Akşam ekmeğe dikkat etmek lazım canım
Canım tavaya biraz süt koy ısınınca yumurta kır pişir yağsız mis gibi protein.ben hep yapıyorum.
Yumurtayı çırpıp mı koyuyorsun canım
İçine tuz haricinde başka birşey var mı
Ne kadar süt
Çok mu sordum
Antep diyette yasak mı..ben değil diye biliyordum.az bişey olursa sıkıntı olmaz sanırım canım ya.
Kuru yemişler ara öğün olarak tüketilir faydalıdır
1 avuçu geçmemeli kapalı avuç
Mümkün olduğunca tuzsuz ve kavrulmamış tercih edilmelidir
Yulaf ezmesi ile çok güzel bir tarif var tatlı. Bende bu gruptan almıştım bu tarifi

Yulaf ezmesi süt kayısı kakao koyup pişirin malzemeleri yiyeceğiniz fazlalığı göre ayarlayın kendiniz sonra blendirdan geçin ister sıcak ister soğuk kaseye koyup yiyin.ara öğün yada acıkınca. Çok lezzetli oluyor.ben yulaf ezmesini aldım soğuk sütle karıştırıp yiyemedim attım.sonra burdan bu tarifi bulunca denedim muhteşem oldu.tavsiye ederim
Ağzım sulandı sen anlatırken

Yufka ekmeğin miktarı çok olmuş canım. Madımakla da çok iyi gider yalnız :kk77: Nescafe yi nasıl içiyorsun?​

Döner ekmekli miydi :KK57: Yuh cankız yaaaa Perşembe’den yapılır mı bu hiç. Ben de normal döner yedin sanıyorum :sinirli: Sonra da üzülüyorsun kilo veremiyorum diye. Çünkü sık sık kaçırıyorsun ölçüyü. Böyle olmaması lazım. 100 tane ip atlıyosun ceza olarak bu akşam tamam mı?

Evet biliyorum cok oldu da dayanamadim cok severim madimak biliyorsun sanirim madimagi kusura bakms dikkat ederim nescafede sekerli biliyorum yanlis ama

Sabah

09:30

Yarım simit
2 kibrit k kadar peynir
5 zeytin
1 domates
10 dal maydanoz

Ara 16:00

2 kayısı bir kase yoğurt

Akşam

19:30

1 kase ezogelin çorba
2 kabak dolması kıymalı
1 kase yoğurt

2 litre su

30 dk step

LAydLiNe LAydLiNe
İli öğüne göre güzel menü ama nedense ben sevmiyorum iki öğün olayını.

Hepsi birbirine karıştı

Teşekkür ederim canım

Sağol tatlım

Ne kadar süt
Çok mu sordum

Canım sen nerede yaşıyordun?

Kavrulmamış Antep fıstığı hiç görmedim ben piyasada. Diyetteyken bence yenmemeli.

Evet biliyorum cok oldu da dayanamadim cok severim madimak biliyorsun sanirim madimagi kusura bakms dikkat ederim nescafede sekerli biliyorum yanlis ama
Zamanla düzelecek canım merak etme. Ekmek neyse ama nescafe kremalı ve şekerliyse çok sıkıntılı. Ben sade içiyorum hep.

Hepsi birbirine karıştı

Teşekkür ederim canım

Sağol tatlım

Ne kadar süt
Çok mu sordum

Haklisin canim dikkat ederim insallah

Canım günaydın eve nebülizatör cihazı aldık. Devamlı evde hava verdik. Yeni hırıltı geçti, dün akciğer filmi temiz çıktı, hava vermeye bir hafta daha devam, hafif hırıltı kaldı ama çok huy değiştirdik. On gündür çok kötüydü hep ağladı, kucağımda gezidrerek sustu. Şimdi de Kucaktan inmek istemiyor. Sarılır pozisyonda ayakta yürümek istiyor. Kanguru aldım evde dolandırıyorum. Çok yıpratıcı süreç oldu. Yazamıyorum çünkü elime telefonu anca uyuyunca alabiliyorum, onu da uyuyunca yemek yiyorum, dinleniyorum. Umarım böyle kucakta gezmeye devam etmeyiz. Ben de eski düzenime devam ederim
gecmis olsun canim. Allah yardimcin olsun
Kızlar netten sonuçlarıMa baktım resmen fekalet.
Triod 7
Demir
21
Folik asit 2
Yarın hemen sonuçlar için gideceğim
cok gecmis olsun canim. degerlerin dusuk gorunuyo ins onemli bisey yoktur.
Yooo çokta olmamış. Akşamını hafif tut biraz. Ben bu akşam öyle yapacağım. Bu arada ben en son pazartesi tartıldım. +400 dü bi daha tartılmadım. Üzerine yaptığım kaçamak var.. İnşallah yarın eksi çıkarım. Bu akşam çok hafif tutacağım.
ben de dun tartildim cumaya gore -1600 dum ama korkuyorum. tartiya pil almadik ins dogru tartar. dunden beri tartilmadim beyni karismasin pili tukenmesin diye :KK43::KK17:

Cnm ip atlayamam topuk dikeni var ayaklarım açıyor 30dk daha yürüyebilirim ama ozm toplamda 2saat yürümüş olucam

gecmis olsun canim. Allah yardimcin olsun

cok gecmis olsun canim. degerlerin dusuk gorunuyo ins onemli bisey yoktur.

ben de dun tartildim cumaya gore -1600 dum ama korkuyorum. tartiya pil almadik ins dogru tartar. dunden beri tartilmadim beyni karismasin pili tukenmesin diye :KK43::KK17:

Ayyy çok sevindim cnm doğrudur kiz

Back
X