Bubaralar fazla gelemiyorum gruba. Sadece menu yazip cikiyorum cnku hala annemdeyimbugunku menumude yazip polokey kacarrr
Kız niye kaçıyorsun annen izin mi vermiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bubaralar fazla gelemiyorum gruba. Sadece menu yazip cikiyorum cnku hala annemdeyimbugunku menumude yazip polokey kacarrr
Ay cok güldüm kiizzKız niye kaçıyorsun annen izin mi vermiyor![]()
29 mart listem
Kahvalti 10.30
4 5 cicibebe ve süt
Öğle 13.30
Bir lokma ekmek
4 zeytin
Akşam misafirlikteydim anca bu kadarla kurtulabildim.
17.30
1 kase corba
1 yk kuru fasulye
6 tane sarma
3 yk tavuk kavurma
Ay 1 kasikta manti ya
Bi suru sey yemisim bide bu cogu seyi reddetmis halim hee.. Nr tatlilar ne yemekler reddettim ah bi bilseniz..
1 bucuk litre su
Spor yok malesef
Ay cok güldüm kiizzyok cay iciyoruz da su an bide telin sarji %5 o yuzden
Sen tartılmışsın cnm hemen almazsın 1bucuk kilo
Ama ben ahh bu ben kesin almışımdır
Şimdi yeşil çay içiyorum ama fayda edermi bilmiyorum
bu hafta pek iyi olmadi canim senin icin insallah vermis olursun motivasyon saglar.Ohh negüzel cnm benimde boğazım açılır dicem ama ztn hep açık ki :)
Inş cnm ya yarın görecez
bu hafta pek iyi olmadi canim senin icin insallah vermis olursun motivasyon saglar.
bakalim yarin yuzumuz gulsun insallah![]()
canim sagligin daha onemli biliyosun, yarini dusunme kendini iyi hissedince tekrar baslarsin. hem vucudun soklanmis oldu, daha kolay verirsin insallah.![]()
Ay ins erir cnm wc çıkamadım
İnşallah canım yarından itibaren güzelce başlaycm inşallah.. Fazla ödem olduğu için diğer hafta birinci bile olabilirim
Canım yanlış anlama ama senin menülerin çok düzensiz bence ondan yavaş veriyorsın
Örneğin dolu dolu güzelce yumurtalı peynirli zeytinli ben hiç kahvaltı hatrlamıorm sende..
Bende iki öğün yapıyorum ama senin ki biraz dha karmaşık oluyor aslında öyle olmasa sen süper kilo verirsn
Yok cnm benim niye yanlış anliyim
Hatalarımı tabikide söyliceksiniz
Evet cnm haklısın okul tatil olmasa kahvaltı yapıyordum aslında şimdi okul çarşambaya kadar tatil bende geç uyaniyorum kızlara birşey hazırlayıp hemen öğlen yemeğini hazırlamaya başlıyorum
Biliyorum en önemli öğün sabah ins bundan sonra yapmaya calısıcam yoksa 2ay daha aynı kiloda kalıcam böyle giderse
Evdekiler çok etkiliyor canım maalesef
Hayırlı geceler kızlar sabah bol eksileri görürüz inşaallah
29 mart
08.00
1 bardak sut
1 hurma
2 gün kurusu
13.00
Ton balıklı salata
14.00
Biraz cips(kendime engel olamadim)
19.30
Bir tabak çılbır
Közlenmiş kırmızı biber
3 litre su
Iyi geceler canimmm![]()
Iyi gecelerrr
İyi uykular canım
Afiyet olsun canım güzel29 Mart menüm
Bugün ara larda yazdım aslında menü mu ama toplu olarak yazayım yinede
Sabah kahvaltı 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta
1 cay bardağı süt
Saat 10 da 1 elma
3 fincan çay (içmez olaydım bugün anlattığın gibi fenalaştım malesef.aç karına çay dokunur bana normalde.oyuzden mutlaka meyve bişeyler yerim ama az geldi demekki yada çay çok geldi )
İşte büyuzden
1 galeta ve 1 salatalık daha yedim
Öğle saat 12 buçukta
1 tam buğday ekmeği
Sucuklu yumurta (başka seçeneğim yoktu)
2eytin
1 kaşe yoğurt
Saat 6 da 3 köfte
1 ekmek
Yoğurt
Saat 9 da 1 kase yogurt
Şu 3lt.olacak ins.
Spor yok malesef
LAydLiNe
İnşallah düşündüğün gibi olmaz canımKızlar yarın ki tartıdan berbat bişey bekliyorum ama Allahın izniyle yarın tekrar yeniden güzelce başlıyorm.
Bu hafta mı mahvettim.
Kızıyorum kendime.
Ama inanın halim yoktu resmen çikolata yiyip enerji aldım.
Üzgünüm![]()
Çok haklısın tatlımEkmek tok tutmuyor aksine kan şekerini bir anda fırlattığı için doymuş hissediyosun ve kan şekerin düştükçe acıkıyorsun, diğer sağlıklı besinlerde böyle bir riskin yok.
Aslında sağlıklı beslenip acıktığımız zamanların bazıları da ya vücudumuzun sıvı isteğinden ya da alışkanlıktan. Çünkü diyet yapmazken muhakkak çay yanında aburcuburlar, dizi izlerken kuruyemişler...