• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar,

Erken uyandım ama tekrar uyuyacağım, tek gözüm açık bir şekilde yazıyorum şu an :uykucu: 5e kadar uyuyamadım, sebebi de yok. O yüzden şu anda uykusuzluktan ölüyorum.

Hemen kilo bildirimimi yapayım
İlk tartıldığımda 68 kiloydum
Şimdi 67.00 (-%1.47)
:21::KK50::halay:

Bu mutlulukla daha güzel uyurum ben.
Bu hafta daha fazla dikkat edeceğim, makarna pilav da yok.

Ama bir şey ver size danışmalıyım:110:

Bu akşam erkek arkadaşımın doğum günü, pasta alacağım onun için ve baş başa kutlayacağız. İllaki ye diyecek pastadan. :olamaz: Siz anladınız demek istediğimi.:KK17:

Bir de helyumlu balonları nerden bulabilirim acaba, ama helyumlu bi şekilde getiremem, evde şişirmem lazım. Bu konuda fikriniz var mı?

30 Mart kilo bildirimi
Geçen cuma 62
Bu cuma 61.5
-500 fark
LAydLiNe LAydLiNe

LAydLiNe LAydLiNe
sabah 6 da tartıldım sabittim
evden çıkmadan 8 de 200 gr eksik
sabit olarak bildirim yapmıştım hangisini kabuledersen canım
1.bildirm sabit
2. bildirim
geç haf 62
bu hafta 61.8
giden 200 gr
tebrik ederim kizlar :KK73:

Gunaydin kizlar
Ben daha gireli 2 gun oldu sanirim yuzde falan hesaplanmiyor ama benim icin en son sali gunu tartilmistim 72.4 dum bugunde 71.6 fark 800 gram

tebrikler

2 hafta liste altı oluyorsun
performansına katılımına göre 3. hafta liste müsaitse listeye giriyorsun canım

Kurallar mi değişiyor kaptanım. Bizi ilgilendiren bi durum var mı onemli
Evet canım üyelere kullandırılan izinler hakkında bir değişiklik söz konusu. Paylaşım alanını takip ederek konu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Afiyet olsun canım güzel

Afiyet olsun canım menün güzel

Neskafeye süt koy canım
Şeker ihtiyacı olmaz
Gayet güzel oluyor

Evet Antep fıstığı bende kavrulmamış görmedim
Diğer kuruyemişler fındık badem ceviz çekirdek
Bunlardaki vitaminler ve yağlar çok değerli
Dönüşümlü yenmesi sağlıklı

Aslen Samsunlu olmakla beraber Kayseri de yaşıyorum canım
Kayseri' de okumuştum ben. Severim Kayseri' yi :KK68: Neresindesin?

Tatlı çok şişiriyor canım
100 gr yiyorsun hernasılsa tartıya 1000 gr yansıyor :sinirli:
Aynen şimdi ben kilo bildirimimi yapınca anlayacaksınız. İki gün dikkat etmem bile kurtarmadı.

Kızlar yarın ki tartıdan berbat bişey bekliyorum ama Allahın izniyle yarın tekrar yeniden güzelce başlıyorm.
Bu hafta mı mahvettim.
Kızıyorum kendime.
Ama inanın halim yoktu resmen çikolata yiyip enerji aldım.
Üzgünüm :KK43:

Her şeyi anladık canım da enerji yerine çikolata yemek hiç iyi bir fikir değil. Zaten hastasın. Değerlerin düşmüş. Daha sağlıklı beslenmek varken çikolataya kızdım.
Geç uyanıyorum :110: hep tembelliğimden, erken uyandığım zamanların acısını çıkartırcasına...

Geç yiyorum çünkü arkadaşlarımla oluyorum ama bundan sonra kibarlık edip onları beklemeye eğim, bana zararı var. Makarnayı çok güzel yapmıştım değişik bir sosla, tadınaa bakayım derken abarttım neyse ki durabildimo_O
Ben akşam yemeği için eşimi bile beklemiyorum canım. Geç geliyor eğer onunla birlikte yersem imkanı yok kilo veremem. Önce kendim yiyorum. Akşama onlara yeni sofra hazırlıyorum. Yanlarına oturuyorum ama yemiyorum.

Bubaralar fazla gelemiyorum gruba. Sadece menu yazip cikiyorum cnku hala annemdeyim :-) bugunku menumude yazip polokey kacarrr
Hımmm ben de diyecektim paylaşımların iyice azaldı neler oluyor diye. Haftaya daha düzenli gel lütfen :KK66:

Sen tartılmışsın cnm hemen almazsın 1bucuk kilo
Ama ben ahh bu ben kesin almışımdır
Şimdi yeşil çay içiyorum ama fayda edermi bilmiyorum
Cankız yemin ederim dayaklıksın. Ben kesin aldım diye diye alacağın yoksa bile alacaksın. Bir daha senden kilo aldım cümlesini duymak istemiyorum. :KK62:

29 mart listem

Kahvalti 10.30
4 5 cicibebe ve süt

Öğle 13.30
Bir lokma ekmek
4 zeytin

Akşam misafirlikteydim anca bu kadarla kurtulabildim.
17.30
1 kase corba
1 yk kuru fasulye
6 tane sarma
3 yk tavuk kavurma
Ay 1 kasikta manti ya :KK43:
Bi suru sey yemisim bide bu cogu seyi reddetmis halim hee.. Nr tatlilar ne yemekler reddettim ah bi bilseniz..
1 bucuk litre su
Spor yok malesef
Cici bebe ne yaaaaaaaa :KK62: Hiç olmazsa akşam doğru düzgün yemişsin ama tartı öncesi hiç güzel bir menü olmamış. Su az olmuş. Reddettiğin tatlılar için tebrik ederim ama cidden menü çok dengesiz

29 mart

08.00
1 bardak sut
1 hurma
2 gün kurusu

13.00
Ton balıklı salata

14.00
Biraz cips(kendime engel olamadim)

19.30
Bir tabak çılbır
Közlenmiş kırmızı biber

3 litre su
Cipse kadar iyi gelmişsin de cips batırmış menüyü. Senin paylaşımlarında çok az canım. Lütfen biraz daha dikkat edelim paylaşımlarımıza. Suyun çok güzel.

Günaydın kızlar,

Erken uyandım ama tekrar uyuyacağım, tek gözüm açık bir şekilde yazıyorum şu an :uykucu: 5e kadar uyuyamadım, sebebi de yok. O yüzden şu anda uykusuzluktan ölüyorum.

Hemen kilo bildirimimi yapayım
İlk tartıldığımda 68 kiloydum
Şimdi 67.00 (-%1.47)
:21::KK50::halay:

Bu mutlulukla daha güzel uyurum ben.
Bu hafta daha fazla dikkat edeceğim, makarna pilav da yok.

Ama bir şey ver size danışmalıyım:110:

Bu akşam erkek arkadaşımın doğum günü, pasta alacağım onun için ve baş başa kutlayacağız. İllaki ye diyecek pastadan. :olamaz: Siz anladınız demek istediğimi.:KK17:

Bir de helyumlu balonları nerden bulabilirim acaba, ama helyumlu bi şekilde getiremem, evde şişirmem lazım. Bu konuda fikriniz var mı?
Tebrik ederim canım güzel gitmiş. Deneme süren başladı zaten o yüzden menülerini çok dikkatli izliyorum ona göre dikkat edersin. Pastadan yeme derim. Haftaya kızımın doğum günü ve ben pasta yemeyeceğim. Bunca yıl yediklerime sayıyorum.
Berbat bir hafta berbat bir kilo bildirimi
Geçen hafta 75.2
Bu hafta 78.1 :KK43:
Çok üzgünüm
Bir haftada 3 kilo almam çok berbat ama çoğunun ödem olduğunu düşünüyorum ki haftaya bunu göreceksinz inşallah.
Bugun den itibaren çok dha dikkatli olacağım moralim gerçekten sıfır.
3 kiloyu cidden çok fazla. Resmen 3 hafta geriye attın kendini. Sanırım bu hafta nota alacağız. Takımı da çok etkiledi bu yüzde. Haftaya güzel bir sonuç bekliyorum senden. Menülerini tek tek inceleyeceğim. :KK39:

Gunaydin kizlar cok asiri hastayim sabitim kilo olarak
Geçmiş olsun canım. Dün de gelmemişsin. Nasılsın diyecektim yazmışsın. Dikkat et kendine.

Evden çıkarken tekrar tartıldım
200 gr daha eksilmişim
Wc ye çıkmıştım:KK53:
O zaman ikinci bildirimi alalım. :KK39:

Geçen hafta kilom 72.6
Bu hafta kilom 72.3
Fark -300

Neden böyle oldu bilmiyorum
Öyle aman amankaçamağımda olmadı
Moralim çok bozuldu

Moral bozacak bi şey yok. Mutlaka yanlış olan bir şeyler vardır. İlla kaçamak olarak düşünme. En ufak düşüşte de kendinizi bırakırsanız olmaz bu iş.

Kızlar takım olarak bu hafta çok kötü durumdayız. Bu hafta herkes kendine çeki düzen versin. Hafta sonu dahil hiç kimseden tek lokma kaçamak istemiyorum. Kaçamakların hepsine ağır cezalar vereceğim haberiniz olsun. Haftanın üç günü herkes mutlaka spor yapacak. Ve haftaya cumaya mutlaka ilk üçün içine gireceğiz. Kimse için yarışmıyoruz burada kendimiz için yarışıyoruz. Bir ileri iki geri olmaz bu iş.

Dünkü menüm
7.00 sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
1dilim peynir

11.00 chia tohumlu yoğurt

14.30 öğlen
5 kaşık patlıcan musakka
Yoğurt 2 kaşık pilav

20.00 akşam
6 kaşık kuru fasulye
Salata

2 lt su

Kızlar takım olarak bu hafta çok kötü durumdayız. Bu hafta herkes kendine çeki düzen versin. Hafta sonu dahil hiç kimseden tek lokma kaçamak istemiyorum. Kaçamakların hepsine ağır cezalar vereceğim haberiniz olsun. Haftanın üç günü herkes mutlaka spor yapacak. Ve haftaya cumaya mutlaka ilk üçün içine gireceğiz. Kimse için yarışmıyoruz burada kendimiz için yarışıyoruz. Bir ileri iki geri olmaz bu iş.
Kaptanım senin kilo bildirimini merak ediyorum gòremedim

Evet canım üyelere kullandırılan izinler hakkında bir değişiklik söz konusu. Paylaşım alanını takip ederek konu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kayseri' de okumuştum ben. Severim Kayseri' yi :KK68: Neresindesin?

Aynen şimdi ben kilo bildirimimi yapınca anlayacaksınız. İki gün dikkat etmem bile kurtarmadı.

Her şeyi anladık canım da enerji yerine çikolata yemek hiç iyi bir fikir değil. Zaten hastasın. Değerlerin düşmüş. Daha sağlıklı beslenmek varken çikolataya kızdım.
Ben akşam yemeği için eşimi bile beklemiyorum canım. Geç geliyor eğer onunla birlikte yersem imkanı yok kilo veremem. Önce kendim yiyorum. Akşama onlara yeni sofra hazırlıyorum. Yanlarına oturuyorum ama yemiyorum.

Hımmm ben de diyecektim paylaşımların iyice azaldı neler oluyor diye. Haftaya daha düzenli gel lütfen :KK66:

Cankız yemin ederim dayaklıksın. Ben kesin aldım diye diye alacağın yoksa bile alacaksın. Bir daha senden kilo aldım cümlesini duymak istemiyorum. :KK62:

Cici bebe ne yaaaaaaaa :KK62: Hiç olmazsa akşam doğru düzgün yemişsin ama tartı öncesi hiç güzel bir menü olmamış. Su az olmuş. Reddettiğin tatlılar için tebrik ederim ama cidden menü çok dengesiz

Cipse kadar iyi gelmişsin de cips batırmış menüyü. Senin paylaşımlarında çok az canım. Lütfen biraz daha dikkat edelim paylaşımlarımıza. Suyun çok güzel.

Tebrik ederim canım güzel gitmiş. Deneme süren başladı zaten o yüzden menülerini çok dikkatli izliyorum ona göre dikkat edersin. Pastadan yeme derim. Haftaya kızımın doğum günü ve ben pasta yemeyeceğim. Bunca yıl yediklerime sayıyorum.
3 kiloyu cidden çok fazla. Resmen 3 hafta geriye attın kendini. Sanırım bu hafta nota alacağız. Takımı da çok etkiledi bu yüzde. Haftaya güzel bir sonuç bekliyorum senden. Menülerini tek tek inceleyeceğim. :KK39:

Geçmiş olsun canım. Dün de gelmemişsin. Nasılsın diyecektim yazmışsın. Dikkat et kendine.

O zaman ikinci bildirimi alalım. :KK39:
merkezdeyim canım
gelirsen misafir ederim:KK200:

sevindim 2. bildirimin olmasınaHoppa

***13.TAKIM 563. ETAP***

cankizzzz (91///%)
Zerra (62///%)
umudum2 (62///%)
LAydLiNe (63.5///%)
Nurdan1616(64.1///%)
aylahl(80///%)
bilmece811 (58.8///%)
polekey2244(69.1///%)
mrskulkedisi (73.6///%)
burcugncy(67///%)
Kriziantemcicegi(75.2///%)
fanur (72.6///%)

13. Takım ortalaması: %

13. TAKIM 563. Etap Free Liste

duygu06-26 (68///%)
Turan16 (72.5///%)
merryangel(71.6///%)
ada81 (68.4///%)

13. Takım free ortalaması:%

ada81 ada81 Seni de free listeye dahil edeyim mi canım? Bence edeyim :KK53:

bizim takım böyle
bir hafta güzel 2. hafta hoppp aşağıya düşüyoruz
haftaya sıkalım güzel sonuçlar alalım

Malesef canım bu hafta umduğumu göremedim
bu hafta böyle oldu
haftaya bakacağız artık

Back
X