Hediyelik eşya japon pazarı üzerine canımNe iş yapıyorsunuz canım
İyi yapmışsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hediyelik eşya japon pazarı üzerine canımNe iş yapıyorsunuz canım
İyi yapmışsın canım
Hımmm anladım canımHediyelik eşya japon pazarı üzerine canım
563. Etap birincisimrskulkedisi tebrikler!
![]()
![]()
![]()
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Teşekkür ederiz püsküütüm bilgilendirme için.Yarışmamız 563. Etap sonuncusu 13. Takımdan @Kriziantemcicegi !
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Geçen ay da öyle olmuştu zaten canımGeçmiş olsun ikimizin aynı gün gelicek
Sakın haaaaa. Bu hafta ilk içe gireceğiz. Cezan var zaten bi tane. Daha kötü cezalar veririm ona göre. Yeme sakın.Kızlar nasılsınız ben bugünde misafirliğe gidicem ins ordada börek fln olmaz
Benim de önümde bi tabak kavrulmuş fıstık var. Az önce elimi uzattım kabuğunu soydum sonra tekrar bıraktım. İrade böyle bişey işte anlıkKızlar şuan acayip çikolata isteğim var ya..tam elimi attım çikolataya vazgeçtim 2 hurma 2 kayısı yiyiyorum şuan çayla beraber.
Amin canım inşallah.Bu akşam yatarken deneyeyim. Havuza da gidemedim onun yüzünden.Rabbim şifa versin canim nasıl oldun.bikac gün önce ben öyleydim. Sıcak su torbası koydum ayağımın altına ussutmusum galiba çok iyi geldi hamdolsun.sende dene istersen
Tahin, pekmez ve kaymak olmamış. Akşam ise ya çorba ya lahmacun olabilirdi. İkisi aynı anda olmamış. Kilon iyice azaldı. Onun için akşamına fazla dedim.Bugünkü menüm 1 Nisan
Sabah 11:00
2 dilim çavdar ekmeği
1 tk tahin pekmez
1 tk çemen
1 tk kaymak
Omlet(1 yumurta 2 dilim pastırma domates biber 1 tk tereyağı)
Domates salatalık
Köz yeşil biber
15:30
1 portakal 1 ceviz
19:00
1 kase paça çorbası
1 lahmacun
Salata
Ayran
3 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
Yapabilirsem 10 dakika sıkılaşma hareketi
Cook iyi yapmissin canimKızlar bu gün kendim için çok güzel bi iş yaptım. Spor salonuyla anlaştım. Spora başlıyorum
Sporla iyice sıkılaşabilirim inşallah
Benim pazar kahvaltılarım genelde bu şekilde canımTeşekkür ederiz püsküütüm bilgilendirme için.Etap birincisi ve etap sonuncusunu aynı anda çıkartmak her takıma nasip olmaz galiba
Geçen ay da öyle olmuştu zaten canım
Sakın haaaaa. Bu hafta ilk içe gireceğiz. Cezan var zaten bi tane. Daha kötü cezalar veririm ona göre. Yeme sakın.
Benim de önümde bi tabak kavrulmuş
fıstık var. Az önce elimi uzattım kabuğunu soydum sonra tekrar bıraktım. İrade böyle bişey işte anlıkSeni de tebrik ederim
Amin canım inşallah.Bu akşam yatarken deneyeyim. Havuza da gidemedim onun yüzünden.
Tahin, pekmez ve kaymak olmamış. Akşam ise ya çorba ya lahmacun olabilirdi. İkisi aynı anda olmamış. Kilon iyice azaldı. Onun için akşamına fazla dedim.
Teşekkür ederiz püsküütüm bilgilendirme için.Etap birincisi ve etap sonuncusunu aynı anda çıkartmak her takıma nasip olmaz galiba
İyi yapmışsın canımKızlar bu gün kendim için çok güzel bi iş yaptım. Spor salonuyla anlaştım. Spora başlıyorum
Sporla iyice sıkılaşabilirim inşallah
Profesyonel yardım güzel olur
Bende dünden beri kendi çapımda hareket yapıyorum ntc den
mrskulkedisi Canımmm tebrikler kocaman
@Kriziantemcicegi Canım seni de haftaya birinci görmek isterim. Bu hafta sıkı sarıl lütfen.
Ayrıca iki haftadır üst üste birinci çıkartıyoruz takımdan
Ama genel ortalamada kötüyüz. Bu hafta lütfen ama lütfen herkes sıkı tutsun. Derece yapalım.
Elmalı pasta, pilav ve dondurma ooooooo çok cısssss sana ceza vermem gerekiyor su da çok az. 1 Nisan yazmışsın yaaa şimdi aklıma geldi güzel bir 1 Nisan menüsü yazabilirdimSelam herkese 1 nisan menum
Kahvalti 11.00
Peynir
Zeytin
2 dilim ekmek
Şekersiz çay
1 kucuk elmali pasta
Aksam 17.00
Kavurma
1 yk pilav
18.00
1 dondurma
1 bucuk litre su
15 dk twster
100 ip atlama
Havuz gittiysen o da usutmus olabilir canım sen yine de gitme...Teşekkür ederiz püsküütüm bilgilendirme için.Etap birincisi ve etap sonuncusunu aynı anda çıkartmak her takıma nasip olmaz galiba
Sakın haaaaa. Bu hafta ilk içe gireceğiz. Cezan var zaten bi tane. Daha kötü cezalar veririm ona göre. Yeme sakın.
Benim de önümde bi tabak kavrulmuş fıstık var. Az önce elimi uzattım kabuğunu soydum sonra tekrar bıraktım. İrade böyle bişey işte anlıkSeni de tebrik ederim
Amin canım inşallah.Bu akşam yatarken deneyeyim. Havuza da gidemedim onun yüzünden.
Tahin, pekmez ve kaymak olmamış. Akşam ise ya çorba ya lahmacun olabilirdi. İkisi aynı anda olmamış. Kilon iyice azaldı. Onun için akşamına fazla dedim.
Yok canım gidemedim havuza. Dün akşam Ankara dan eve dönerken başladı. Hala geçmedi. Tuhaf bi ağrı. Acaba lazerle alakalı olabilir mi diye bile düşündüm. Çünkü regl döngüsünü değiştirebiliyormuş. Sıcak su koyacağım yatarken.Havuz gittiysen o da usutmus olabilir canım sen yine de gitme...