- 15 Ocak 2014
- 5.971
- 5.151
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lazer le alakalı olup olmadığını bilemiyorum canım ins.en kısa zamanda düzelir alalh acil şifa versin.Yok canım gidemedim havuza. Dün akşam Ankara dan eve dönerken başladı. Hala geçmedi. Tuhaf bi ağrı. Acaba lazerle alakalı olabilir mi diye bile düşündüm. Çünkü regl döngüsünü değiştirebiliyormuş. Sıcak su koyacağım yatarken.
Rabbim acil şifalar versin canım. İns. Düzelir bir an önce .sıcak su koy düzelmezse yarın mutlaka bi doktora görün.Yok canım gidemedim havuza. Dün akşam Ankara dan eve dönerken başladı. Hala geçmedi. Tuhaf bi ağrı. Acaba lazerle alakalı olabilir mi diye bile düşündüm. Çünkü regl döngüsünü değiştirebiliyormuş. Sıcak su koyacağım yatarken.
Bende yarın ogleden sonra misafirliğe davetliyim ısrarla diyetteyim ona göre biseyler yap diye tembih ettim ama bakalım ne yapacak.hafta sonu zaten biraz kaçamaklı gibi oldu.Yarın misafirim var oldukça yorulacaklğm inşallah az yerim :)
Vaktin varsa harika bişey canım hayırlı olsun hem yüzme hem spor salonu muhteşem geliyorsun yani yaza.Kızlar bu gün kendim için çok güzel bi iş yaptım. Spor salonuyla anlaştım. Spora başlıyorum
Sporla iyice sıkılaşabilirim inşallah
Yarın misafirim var oldukça yorulacaklğm inşallah az yerim :)
Bende yarın ogleden sonra misafirliğe davetliyim ısrarla diyetteyim ona göre biseyler yap diye tembih ettim ama bakalım ne yapacak.hafta sonu zaten biraz kaçamaklı gibi oldu.
Salata tarzı olsun dedim ben.ama dolma ve mercimek köftesi yapacak sanırım başkaları da gelecek çünkü onlardan yiyebilirmiyim ki.pasta börek olmasın dedim ben.
Aynen yarın tartıda belli olur. Bence artık misafirlikte de olsak hayır demeyi öğrenmemiz lazım.Kızlar dün ve bugün misafirlikte olduğum için menü paylaşımı yapmadım.çünkü menüler diyet değildi ama ben elimden geldiğince az yemeğe calistim.ekmek çok az yedim. Pilav yemedim.kurabiyelerden falan yemedim.ama tabi kahvaltıda az da olsa patates kızartması sucuk yedim.1 tanede baklava tattım ayıp olmasın diye bizim için yapilmis.bakalım yarın tartı da belli olur.
Bal ve reçel olmamış. Saatlerinde hiç güzel olmamış. Güne geç başladığın için metabolizman geç başlar çalışmaya.Menüm
Kahvaltmı yine eşimle yapmak için Çook geç yaptım
14:00
1 sucuklu yumurta
Azcık peynir
4-5 ceviz fındık
1tk bal
1 tk reçel
4 zeytin
1 avuç kuru üzüm
20:00
1 tabak karnıbahar haşlama
1 tabak lahanalı yoğurt salatası
Bol limonlu maynzdz
Su:2 lt
Spor:30 dk parkta yürüyl
50 ip atlarm
LAydLiNe
. Aynen canım yaaa. Vaktim yok ama kendim için vakit bulmam lazım. Yoksa olmuyor bu iş.Vaktin varsa harika bişey canım hayırlı olsun hem yüzme hem spor salonu muhteşem geliyorsun yani yaza.
Valla ben çok rahat hayır diyorum. Artık herkes alıştı. Yemiyorum deyince kimse itiraz etmiyor. İş yerimdekileri bi görseniz baklavalar, kekler, börekler her gün ayrı bayram var. Artık bana sormuyorlar bile. Geçen gün dondurma almışlar. Ebru sana sormadık yemezsin diye diyorlar. Sanki misafirlikler bizim bahanemiz gibi. İstersen yemezsin bence. Dün Ankara da oturduk yere kahve içeceğiz. Menü tam allahlık. Ben kahvemi içtim yanında ki kurabiyeyi bile yemedim. Biraz kararlı olmak lazım.Misafir gelince çok sıkıntı yok canım
Gidince problem oluyor yemedin etmedin diye
Akşam değilse birşekilde dengelersin canım
Benimde dün biraz karışıktı yemek açısından
Hafta içinde hafif geçirmeyi istiyorum
Haklısın canım hayır Demeyi öğrenmezsek hedefimize ulaşmak da zor olacakValla ben çok rahat hayır diyorum. Artık herkes alıştı. Yemiyorum deyince kimse itiraz etmiyor. İş yerimdekileri bi görseniz baklavalar, kekler, börekler her gün ayrı bayram var. Artık bana sormuyorlar bile. Geçen gün dondurma almışlar. Ebru sana sormadık yemezsin diye diyorlar. Sanki misafirlikler bizim bahanemiz gibi. İstersen yemezsin bence. Dün Ankara da oturduk yere kahve içeceğiz. Menü tam allahlık. Ben kahvemi içtim yanında ki kurabiyeyi bile yemedim. Biraz kararlı olmak lazım.
Aynen katılıyorum. Ben zaten bi çok şeyi yemedim sadece baklavayı kendi yapmış kardeşim sizin için yaptım dedi çok küçük bi dilim tattım okadar..yoksa gerçekten artık hayır diyorum yemiyorum eskisi gibi değil ye ne olacak bi seferlik diyorlar valla ben böyle çok mutluyum verdiğim kilolari görüyorsunuz okadar emeğı zayi edemem diyorum herkese.kararlı olmak önemli gerçekten.Haklısın canım hayır Demeyi öğrenmezsek hedefimize ulaşmak da zor olacak
Gerçekten canım çok yol katettik bu yoldaAynen katılıyorum. Ben zaten bi çok şeyi yemedim sadece baklavayı kendi yapmış kardeşim sizin için yaptım dedi çok küçük bi dilim tattım okadar..yoksa gerçekten artık hayır diyorum yemiyorum eskisi gibi değil ye ne olacak bi seferlik diyorlar valla ben böyle çok mutluyum verdiğim kilolari görüyorsunuz okadar emeğı zayi edemem diyorum herkese.kararlı olmak önemli gerçekten.
Kolay gelsin canımKızlar ben çocukları uyuttum yapılacak işlerim var şimdi öpüyorum hepinizi yarın tartı da güzel çıkar ins.dua ile...
ben de yavaş verme taraftarıyım kiloları. Diyetisyene giderek güzel kilo vermiştim ancak çok cabuk geri aldım ve beslenme düzeni oturtmadan bu is düzelmeyecek onu anladumAcele yok sindire sindire veriyoruz
Bundan birkaç yıl önce 10 kiloyu bir ayda verdiğimi bilirim
Ama çok aç kalarak şu an hiç aç kalmadan veriyorum bu daha iyi bence kısa sürede verince kısa süredede alıyordum kiloları geri
sen yeter ki kilo ver canım yeni ciciler almak daha güzel boş verTartı kurali derken canım bi cuma sabah bide pazartesi tartıliyoruz ya.bide ben cuma öğleden sonra ve akşamda bakıyorum bazen eşya ve esyasiz kilo mu anlamak için. Çünkü hedef kilom günün herhangi bi saatinde tok ta olsam tartıya çıktığımda 55 ı görmek..ins.olacak..eski kıyafetlerimin hepsi oluyor şuan çok şükür. En son 46 ya çıkmıştım 42 ler biraz bol 40 lar tam oluyor...ama malesef 38 beden olan bütün eşyalarımı Bidaha o kiloya inenem diye doğumdan sonra vermiştim artık o bedene içersem de yeni ciciler Alirim...
güzel fikir canımben önümüzdeki hafta 3 gün protein sebze yapmayı düşnüyorum kızlar
3 gün kh yemeyeceğim
kıyafetlerin bol gelmesi ne güzel duygu dimiinersin canım güzel bir ivme yakaladın
kendine de yeni ciciler alırsın
bende dün 5-6 tane eteğimi verdim daraltmaya
bugün getirmiş terzi bakalım nasıl oldular
gidince deneyeceğim![]()
fotolarını bekliyoruz canımzerra profil fotoğrım 4 sene öncesine ait Ekim 2017de kilom 57-55 arasında değişiyordu
Şubat 2018de tartıldığımda 68 kiloydum, boyum da 1.62m. Max 1 hafta önce tartılmıştım o da 68 kilo çıktı
Yani bu serüvene 68 kg ile başlayım 50 kg işe bitirmek istiyorum.
Ancak koç ile beraber çalıştığım için aslında gedef kilo değil yağ kaybı bu da doğal olarak kiloma yansıyacak.
Sonra birqz karın kası vs çalışacağım için kilom bir miktar artıp (kas kütlemin artmasından dolayı) sonra sabit kalacak.
Bu sürecime hep beraber tanık olalım istiyorum çünkü ben iradesiz bir insanım, pes ediyorum hemen.
Hazır olduğum bir an albüm oluşturup şimdiki halimin fotoğraflarını koyacağım ve 2 haftada bir karşılaştırma yapacağım
Geçmiş olsun canım epeydir hastasın anladığım kadarıyla ama malesef dinlenmeden geçmiyor keske rapor alabilsenKizlar selam cok asiri hastayim raporda alamiyorum eleman eksigimiz var resmen bugun kolumda serumla calistim. Benim polen alerjim vardi bu sene polenler erken geldi malum ignemide yaptirmamistim alerji ile baslafi sonra larenjit oldum sonra farenjit oldum simdi en son sinuzite cevirdi burnum.cesme misali haftasoni 2 gunde toplicam insallah hemen gelicem opuyorum hepinizi
ayy canım benim ya Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun. size de sabırlar versin inşaallah.Merhaba kızlar
geçen hafta içerisinde bahsetmiştim babamın rahatsızlığından. Salı günü babamı kaybettim. O kadar tedaviye uğraşıya rağmen bu savaşı kazanamadık. Dua eden, iyi niyetlerini bildiren bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Henüz kendimi toparlayamadım. Toparlamaya çalışıyorum.
@LAydLiNe
canim benim de alt tarafim daha kilolu bacaklar ve basen var tabi doğumdan sonra göbek de oldu o da ayrı da. Aslında kilo verdiğinde her yerden gidiyordur da vücut tipinden dolayı üst tarafın daha ince olduğu için alt taraftan kilo vermiyormuşsun gibi geliyordur. Spor salonunda bacak basen ağırlıklı calistiriyorlardiCanım şimdi fotoğraflarına baktım tekrar da bişey soracağım sana .senin bacakların çok şişman ken nasıl bukadar zayıf ve zarif oldu masallah.kilo verdikçe gitti hepsi..benim sıkıntım bacak basen ve göbekte. 8 kilo verdim hala aynı sanki 7 kilo fazlam kaldı onlar gidince gidecekmi yoksa ayrı bişey mi yapmam lazım acaba
Spor olarakta sadece yürüyüş mu yaptın. Biraz bilgi verilmisin..
Yine gobek ve basen için tavsiyesi olanların tavsiyelerini almak isterim.
Afiyet olsun cnm
Keşke pasta yemeseydin
ya sormayın kizlar yemesem iyiydi aslında ama bu aralar irademe sahip olamıyorum daha dikkatli olmam lazimAfiyet olsun canım hah şöyle
Bozma lütfen düzeni
Eline sağlık canım
Bende geliyorum içli köfteye
Afiyet olsun canım
Pastaya emzirdiğini için bir şey demiyorum
Küçük olduğundan eminim
Gece boyunca yakarsın zaten
Neydi ki canımSelam kızlar benim menüm berbat bugünde
Neydi ki canım