• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dunki menum
10. 00
1 yumurta
3 4 catal patates kizartmasi
1 dilim peynir
Yarim dilim tam bugday ekmegi
yesillik
15.00
Bu kisim cok kotu
Arkadasa gittim
2 dilim kek cezami alayim
15 tane sarma

22.00
1 bardak kefir

Gerçekten canım çok yol katettik bu yolda
Emeğimizi çöpe atamayız
Ben herzaman dengelemeden yanayım
Herşeyi hayatımızdan çıkaramayız
Ama bugün yediysem birkaç gün dikkat edip eksiye düşmeliyim
Bugüne kadar zaten böyle geldim

Kolay gelsin canım
İnşallah dediğin gibi olur :KK16:
Zerra' cım onda hem fikiriz ama şuan kilo verme aşamasındayız. Senin düşünceni ideal kilomuza indiğimizde uygulamamız lazım. Şuan bir yarış içerisindeyiz ve vermemiz gereken kilolarımız var. Az ya da çok. Ama aldığımız ya da verdiğimiz her kilo birbirimizi etkiliyor. Yarışma işi bitip de ideal kilomuza ulaştığımız da dengelemek en iyisi. 2012 den bu yana ben de hep öyle geldim. Hep söylemişimdir. Vücudumuz bir terazi gibi. Vücudumuza aldıklarımız bir kefe, harcadıklarımız diğer kefe. Bu iki kefeyi dengede tutmadığımız zaman ya zayıflıyoruz, ya kilo alıyoruz. O yüzden şimdilik yasak olan her şeyi hayatımızdan çıkarmamız lazım.

Selam kızlar benim menüm berbat bugünde
Daha cuma günü konuştuk bu konuyu. Hafta sonu kimseden kaçamak istemiyorum demiştim. Üzüldüm şimdi.

Kızlar kusurabakmayın pek aktif olamadım.

Hasta yavru bir köpek aldım eve onunla ilgileniyorum, yarın veterinere götürdükten aonra rahatlarım.

01 nisan menümü yazayım hemen

Kahvaltı

Serpme kahvaltı yaptım ekmeksiz ama

Öğlen yok çünkü kahvaltıyı neredeyse öğlen yaptım gece köpekten dolayı uyuyamadığım için

Akşam
1 dilim tam buğday ekmeği üzerine beyaz peynir

2 lt su

30 dk yürüyüş.
Çok dengesiz olmuş canım menün. Umarım köpekçik en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Bugünkü menüm

Sabah yok geç uyandım

Öğlen yok misafirliğe gidicem diye yemedim

Akşam 5de galiba
4tane kıymalı pide ve salata yedim

Tatlı ve sarma yemedim

1fincan kahve içtim

2litre su
30dk yürüyüs
Ahhh cankız ahhhhhh metabolizma can çekişiyor. Akşama kadar bir insan hiç bir şey yemeden durursa akşama da 4 tane pideyi yer valla. Öğlen yeseydin de akşama 4 pide yerine 2 yeseydin. Acımıyor musun hiç vücuduna.

:KK68::KK68::KK68:Günaydın kızlar hayırlı sabahlar

Günaydın canım masallah grubu sen açıyorsun her sabah.

Günaydııın herkese :KK52:
Kilom 61.5 kızlar
Cuma da aynıydı sanırım yani sabit pazartesi itibariyle...bu demekki cumaya kadar durmak yok..
61,5 ne güzel bir kilo, keşke benim de olsa

Dunki menum
10. 00
1 yumurta
1 dilim peynir
yesillik
15.00
Bu kisim cok kotu
Arkadasa gittim
15 tane sarma

22.00
1 bardak kefir

En azından kötü kısım öğlen satiymiş o_O

LAydLiNe LAydLiNe evet sengesiz oldu ama hüç acıkmadım bu güzel :) aşmam gereken kalori miktarını kahvaltıda aldım sanırım, o yüZden gün boyu yetti bana onun enerJisi

Hedef kiloma ukaştığımda ne keke ne börek ne de bırger... kesinlikle şu serpme köy kahvaltısından yapacağım kaçamağımı haftada bir gün. Bayılıyorum çünkü ona :KK28:

İyi geceler kızlar uzun zamandır giremedim başka şehire gittim hem tartım yoktu hemde internetim bundan sonra yazarım

Hedefime ulaşamadım hatta kilo aldım inşallah yarından itibaren başlıycam yeniden

Hoş geldin canım. Ben seni bıraktın diye tahmin etmiştim. Sevindim bırakmadığına. Hem bayağı bayağı almışsın. Bir an önce dur desen iyi olacak. Bırakma sakın burayı.

LAydLiNe LAydLiNe
canim sana bir sey danismaliyim.
esim msyıs ayinda askere gidiyor. askerde belli ki iyi beslenemiycek. gitmeden once hep sevdigi yemekleri yemek istiyor hakli olarak. istedikleri de hep yagli hamurlu fast food tarzi. ne kadar direnebilirim bilmiyorum. nefsimi koreltmelik yerim kendimi biliyorum. bu zamana kadar oyaladim ama onu diyet yemekleriyle ugurlamak istemiyorum.
simdi ne yapicagimi bilemedim. izin mi aliyim 2 haftalik. alabiliyo muyum onu da bilmiyorum. yoksa canim cikana kadar spor mu yapim. burda kontrollu mu gidelim.
Canım izne ayrılırsan çok kötü olur çünkü mayısa daha bir ay var. Yemek yemek eşinin hakkı. Benim sana tavsiyem eşinin istediği yemekleri yap ama nefsine hakim ol. Eşin askerden döndüğünde sen de ideal kilona inmiş olursun. Bu iş biraz sabır işi, biraz öz veri işi. Açıkçası ben zayıf olmayı yemek yemeye tercih ederim. Bu konuyu iyice düşün. İzne ayrılabiliyorsun. Kurallar değişti. Ama ayrılırsan senin için kötü olur. Rahatlarsın verdiklerini de alırsın. Bunca zamanın emeğini çöpe atma derim. İyi düşün bu konuyu.

Kilom 61.5 kızlar
Cuma da aynıydı sanırım yani sabit pazartesi itibariyle...bu demekki cumaya kadar durmak yok..
Bence de. Bu hafta sonlarına başka bir çözüm bulmak lazım sanki. Cumadan sonra herkeste bir rahatlama oluyor. Bunun olmaması lazım.

Dunki menum
10. 00
1 yumurta
1 dilim peynir
yesillik
15.00
Bu kisim cok kotu
Arkadasa gittim
15 tane sarma

22.00
1 bardak kefir
Menün gerçekten kötü olmuş canım. Yememen gereken her şeyi yemişsin. Bugün 1 saat tempolu yürüyüş cezası veriyorum sana. Bir de üzerine 25 tane mekik. Su yu yazmamışsın?

ben de 200 gr artıdayım ama cumaya hedefime ulaşacığımı düşünüyorum
Bu hafta sonlarını napsak bilemedim. :KK64:

Haftaici daha kolay oluyor sanirim kilo vermek ulasirsin insallah
Yok canım yok şartlandırma sen kendini öyle. Şu an takımda sanki öyle bir hava var ama olmaması gerekiyor. Sadece kendini tutacaksın bu kadar basit.

Mobili ben de sevmiyorum ama dışarıda iyi oluyor. :KK39:

Keşke kk’nın mobil uygulaması olsa belki daha kolay olurdu.

Köpekçik iyi gibi, çenesinin altında bir iltihap vardı sanırım kanlı sıvı akıyordu ve büyüktü.
Evimde olan bir antibiyotiği verdim iyileşti

Şimdi sol arka bacağımız için fiİk tedavi yapmaya çalışıyorum çünkü basamıyor pek.

Keşke kk’nın mobil uygulaması olsa belki daha kolay olurdu.

Köpekçik iyi gibi, çenesinin altında bir iltihap vardı sanırım kanlı sıvı akıyordu ve büyüktü.
Evimde olan bir antibiyotiği verdim iyileşti

Şimdi sol arka bacağımız için fiİk tedavi yapmaya çalışıyorum çünkü basamıyor pek.

Kıyamam yaaaaa çok severim hayvanları. Çok iyi yapmışsın. İnşallah hemen iyileşir. Aynen neden KK nın mobil uygulaması yok anlamış değilim :KK64:

Back
X