Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım erkenciyim benGünaydın canım masallah grubu sen açıyorsun her sabah.
bu haftaki hedefin 500 gr rahat verirsin canımKilom 61.5 kızlar
Cuma da aynıydı sanırım yani sabit pazartesi itibariyle...bu demekki cumaya kadar durmak yok..
Gunaydin kizlar
günaydın canım afiyet olsunDunki menum
10. 00
1 yumurta
3 4 catal patates kizartmasi
1 dilim peynir
Yarim dilim tam bugday ekmegi
yesillik
15.00
Bu kisim cok kotu
Arkadasa gittim
2 dilim kek cezami alayim
15 tane sarma
22.00
1 bardak kefir
Sagol canum biraz dagittim evet kotu oldu maalesfgünaydın canım afiyet olsun
hafta sonu birçok kişi dağıttı sanırım
Haftaici daha kolay oluyor sanirim kilo vermek ulasirsin insallahben de 200 gr artıdayım ama cumaya hedefime ulaşacığımı düşünüyorum
Zerra' cım onda hem fikiriz ama şuan kilo verme aşamasındayız. Senin düşünceni ideal kilomuza indiğimizde uygulamamız lazım. Şuan bir yarış içerisindeyiz ve vermemiz gereken kilolarımız var. Az ya da çok. Ama aldığımız ya da verdiğimiz her kilo birbirimizi etkiliyor. Yarışma işi bitip de ideal kilomuza ulaştığımız da dengelemek en iyisi. 2012 den bu yana ben de hep öyle geldim. Hep söylemişimdir. Vücudumuz bir terazi gibi. Vücudumuza aldıklarımız bir kefe, harcadıklarımız diğer kefe. Bu iki kefeyi dengede tutmadığımız zaman ya zayıflıyoruz, ya kilo alıyoruz. O yüzden şimdilik yasak olan her şeyi hayatımızdan çıkarmamız lazım.Gerçekten canım çok yol katettik bu yolda
Emeğimizi çöpe atamayız
Ben herzaman dengelemeden yanayım
Herşeyi hayatımızdan çıkaramayız
Ama bugün yediysem birkaç gün dikkat edip eksiye düşmeliyim
Bugüne kadar zaten böyle geldim
Kolay gelsin canım
İnşallah dediğin gibi olur![]()
Daha cuma günü konuştuk bu konuyu. Hafta sonu kimseden kaçamak istemiyorum demiştim. Üzüldüm şimdi.Selam kızlar benim menüm berbat bugünde
Çok dengesiz olmuş canım menün. Umarım köpekçik en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Kızlar kusurabakmayın pek aktif olamadım.
Hasta yavru bir köpek aldım eve onunla ilgileniyorum, yarın veterinere götürdükten aonra rahatlarım.
01 nisan menümü yazayım hemen
Kahvaltı
Serpme kahvaltı yaptım ekmeksiz ama
Öğlen yok çünkü kahvaltıyı neredeyse öğlen yaptım gece köpekten dolayı uyuyamadığım için
Akşam
1 dilim tam buğday ekmeği üzerine beyaz peynir
2 lt su
30 dk yürüyüş.
Ahhh cankız ahhhhhh metabolizma can çekişiyor. Akşama kadar bir insan hiç bir şey yemeden durursa akşama da 4 tane pideyi yer valla. Öğlen yeseydin de akşama 4 pide yerine 2 yeseydin. Acımıyor musun hiç vücuduna.Bugünkü menüm
Sabah yok geç uyandım
Öğlen yok misafirliğe gidicem diye yemedim
Akşam 5de galiba
4tane kıymalı pide ve salata yedim
Tatlı ve sarma yemedim
1fincan kahve içtim
2litre su
30dk yürüyüs
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Günaydın canım masallah grubu sen açıyorsun her sabah.
61,5 ne güzel bir kilo, keşke benim de olsaKilom 61.5 kızlar
Cuma da aynıydı sanırım yani sabit pazartesi itibariyle...bu demekki cumaya kadar durmak yok..
Gunaydin kizlar
Dunki menum
10. 00
1 yumurta
1 dilim peynir
yesillik
15.00
Bu kisim cok kotu
Arkadasa gittim
15 tane sarma
22.00
1 bardak kefir
hafta içi daha kontrollü oluyorum canım gider inşallahHaftaici daha kolay oluyor sanirim kilo vermek ulasirsin insallah
İyi geceler kızlar uzun zamandır giremedim başka şehire gittim hem tartım yoktu hemde internetim bundan sonra yazarım
Hedefime ulaşamadım hatta kilo aldım inşallah yarından itibaren başlıycam yeniden
Canım izne ayrılırsan çok kötü olur çünkü mayısa daha bir ay var. Yemek yemek eşinin hakkı. Benim sana tavsiyem eşinin istediği yemekleri yap ama nefsine hakim ol. Eşin askerden döndüğünde sen de ideal kilona inmiş olursun. Bu iş biraz sabır işi, biraz öz veri işi. Açıkçası ben zayıf olmayı yemek yemeye tercih ederim. Bu konuyu iyice düşün. İzne ayrılabiliyorsun. Kurallar değişti. Ama ayrılırsan senin için kötü olur. Rahatlarsın verdiklerini de alırsın. Bunca zamanın emeğini çöpe atma derim. İyi düşün bu konuyu.LAydLiNe
canim sana bir sey danismaliyim.
esim msyıs ayinda askere gidiyor. askerde belli ki iyi beslenemiycek. gitmeden once hep sevdigi yemekleri yemek istiyor hakli olarak. istedikleri de hep yagli hamurlu fast food tarzi. ne kadar direnebilirim bilmiyorum. nefsimi koreltmelik yerim kendimi biliyorum. bu zamana kadar oyaladim ama onu diyet yemekleriyle ugurlamak istemiyorum.
simdi ne yapicagimi bilemedim. izin mi aliyim 2 haftalik. alabiliyo muyum onu da bilmiyorum. yoksa canim cikana kadar spor mu yapim. burda kontrollu mu gidelim.
Bence de. Bu hafta sonlarına başka bir çözüm bulmak lazım sanki. Cumadan sonra herkeste bir rahatlama oluyor. Bunun olmaması lazım.Kilom 61.5 kızlar
Menün gerçekten kötü olmuş canım. Yememen gereken her şeyi yemişsin. Bugün 1 saat tempolu yürüyüş cezası veriyorum sana. Bir de üzerine 25 tane mekik. Su yu yazmamışsın?Dunki menum
10. 00
1 yumurta
1 dilim peynir
yesillik
15.00
Bu kisim cok kotu
Arkadasa gittim
15 tane sarma
22.00
1 bardak kefir
Bu hafta sonlarını napsak bilemedim.ben de 200 gr artıdayım ama cumaya hedefime ulaşacığımı düşünüyorum
Yok canım yok şartlandırma sen kendini öyle. Şu an takımda sanki öyle bir hava var ama olmaması gerekiyor. Sadece kendini tutacaksın bu kadar basit.Haftaici daha kolay oluyor sanirim kilo vermek ulasirsin insallah
Bu arada kızşar mobilden yazıyorum bilgisayarım olmadığı için, yazım yanlışlarımın ve görmediğim paylaşımlar için kusuruma bakmayın. Fazlasıyla zor oluyormuş böyle
Kilom 66.4 umarım akşama kadar sabit kalabilir :) henüz kahvaltı yapmadım ama![]()
Mobili ben de sevmiyorum ama dışarıda iyi oluyor.![]()
Keşke kk’nın mobil uygulaması olsa belki daha kolay olurdu.
Köpekçik iyi gibi, çenesinin altında bir iltihap vardı sanırım kanlı sıvı akıyordu ve büyüktü.
Evimde olan bir antibiyotiği verdim iyileşti
Şimdi sol arka bacağımız için fiİk tedavi yapmaya çalışıyorum çünkü basamıyor pek.