• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yaaaa bugün çok mutlu oldum. Biliyorsunuz lisans tamamlıyorum. Sınav sonuçlarım açıklandı. Bir dersim zaten kötüydü ama o bile beklediğimden yüksek gelmiş. Notlarım beklediğimden de iyi geldi. 12-13 Mayısta finalleri mi de verdikten sonra mezun oluyorum inşallah. :KK36::KK36:
Tebrik ederim canim ne okuyorsun

Keşke kk’nın mobil uygulaması olsa belki daha kolay olurdu.

Köpekçik iyi gibi, çenesinin altında bir iltihap vardı sanırım kanlı sıvı akıyordu ve büyüktü.
Evimde olan bir antibiyotiği verdim iyileşti

Şimdi sol arka bacağımız için fiİk tedavi yapmaya çalışıyorum çünkü basamıyor pek.
gecmis olsun canim.
kk mobil uygulaması var canim ben hep mobilden giriyorum. bi eksigi var o da telefona bildirim gelmuyo gelse iyi olurdu.

Teşekkür ederim canım. O kadar da olamadım daha ama çok yol katettim. Sizin de başaracağınıza inanıyorum :KK36:
Bence cok guzel gorunuyorsun profil resmini ben internetten bir fotograf sanmistim senmissin cok hos gorunuyorsun. bacaklarin
karnin hepsi gayet orantili duruyor bisey sorabilir miyim sadece diyet degil sanirim nasil sporlar yapiyorsun sikilasmak icin

Kızlar yaaaa bugün çok mutlu oldum. Biliyorsunuz lisans tamamlıyorum. Sınav sonuçlarım açıklandı. Bir dersim zaten kötüydü ama o bile beklediğimden yüksek gelmiş. Notlarım beklediğimden de iyi geldi. 12-13 Mayısta finalleri mi de verdikten sonra mezun oluyorum inşallah. :KK36::KK36:
cok sevindim canim basarilarinin devamini dilerim :KK73::KK73::KK73:

insallah canim
bugun spor yapmam lazim. sporla suya dikkat edelim canim. onlar olmayinca gitmiyo malesef.
Suya dikkat ediyorum canim ama oglumdan firsat olmuyor spor yapamiyorum maalesef ozellikle bu ara bide kopek disi cikariyor iyice uzerime dusuyor kucakta geziyoruz butun gun

Aynen canım ben sizden öyle yüksek yüksek kilolar vermenizi beklemiyorum zaten. İstikrarlı olun az da olsa verin ama mutlaka verin. Listede olduğun sürece dikkat etmen gerecek kilona ama dediğim gibi izne ayrıldığın an koparsın buradan. O da sana elektrik, yol ve su olarak geri döner :KK70::KK70:
:D :D :D evet farkindayim
burasi olmasa simdiye bozmustum diyeti :D
takimi olumsuz etkilememek adına az da olsa vericem insallah.

çok güzel haber canım tebriklerrr:KK9:

Bence cok guzel gorunuyorsun profil resmini ben internetten bir fotograf sanmistim senmissin cok hos gorunuyorsun. bacaklarin
karnin hepsi gayet orantili duruyor bisey sorabilir miyim sadece diyet degil sanirim nasil sporlar yapiyorsun sikilasmak icin
Teşekkür ederim canım :KK68::KK68: Ekstra hiç bir spor yapmadım o dönemde. Sadece tempolu şekilde yürüdüm. İdeal kiloma indikten sonra bir ara 3 aya yakın bir süre haftada 2 gün pilates, step ve kardiyo yaptım. Ama çok etki ettiğini sanmıyorum. Bu gün akşam inşallah sıkılaşmak için tekrar başlıyorum spora. Pilates yapacağım haftanın iki günü. İki gün de yüzeceğim. İnşallah yaza daha güzel olacak görüntüm. :KK73::KK73:

Kızlar bu arada ben bisiklette sürüyorum. Bu aralar çok çıkamıyorum ama havalar ısındı artık. Sanırım sık sık çıkarım :rolleyes:

Teşekkür ederim canım :KK68::KK68: Ekstra hiç bir spor yapmadım o dönemde. Sadece tempolu şekilde yürüdüm. İdeal kiloma indikten sonra bir ara 3 aya yakın bir süre haftada 2 gün pilates, step ve kardiyo yaptım. Ama çok etki ettiğini sanmıyorum. Bu gün akşam inşallah sıkılaşmak için tekrar başlıyorum spora. Pilates yapacağım haftanın iki günü. İki gün de yüzeceğim. İnşallah yaza daha güzel olacak görüntüm. :KK73::KK73:

Kızlar bu arada ben bisiklette sürüyorum. Bu aralar çok çıkamıyorum ama havalar ısındı artık. Sanırım sık sık çıkarım :rolleyes:
Anladim canim yuruyus en guzel spor zaten oglum cok hareketli onunla yuruyuse cikamiyorum bir ara leslie yapiyordum
Yuzmeyi bende yapmak isterdim ama yuzme bilmiyorum maalesef dogumdan once pilates denemistim cok zevkli insallah hersey istedigin gibi olur

Bence de bitsin artık. Çok az kaldı. Sonra korumaya geçersin. Rahat olur.
:KK68:
Tebrikler canım çok sevindim gözün Aydın
Bu ikili yarismada ozellikle bisey yapiliyor mu canim
Aslında rakipler birbirini yakından takibederse suyu sporu menüyü çok güzel ve etkili olur

Bisiklet sürmek çok güzeldir eminim
Bize küçükken vermemişler bisiklet
Şu yaşdan sonrada deneyip bir yerimi kırmayayım:confused:

Back
X