• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok güzel haber canım tebriklerrr:KK9:
Teşekkür ederim canım :KK36:

Anladim canim yuruyus en guzel spor zaten oglum cok hareketli onunla yuruyuse cikamiyorum bir ara leslie yapiyordum
Yuzmeyi bende yapmak isterdim ama yuzme bilmiyorum maalesef dogumdan once pilates denemistim cok zevkli insallah hersey istedigin gibi olur
Amin canım inşallah hepimizin istedikleri olur. Eğer gelirsen Kırıkkale' ye beraber gideriz yüzmeye. Ben de çok iyi bilmiyordum. Hoca buldum kendime. Şimdi çok şükür daha iyiyim. :KK39:

:KK68:

Tebrikler canım çok sevindim gözün Aydın

Aslında rakipler birbirini yakından takibederse suyu sporu menüyü çok güzel ve etkili olur

Bisiklet sürmek çok güzeldir eminim
Bize küçükken vermemişler bisiklet
Şu yaşdan sonrada deneyip bir yerimi kırmayayım:confused:
Teşekkür ederim canım çok sağol. Bence geç değil öğrenmek için. Bazı şehirlerde öğreten gönüllüler var. Süslü kadınlar bisiklet turuna katılıyorum iki senedir. Bisikletli kadın platformları var. Oradaki gönüllüler öğretiyor. Bence çok şey katar bisiklet bir kadının hayatına. Fırsat geçerse eline dene derim. Çünkü çok eğlenceli.

Kızlar ben kaçıyorum. Mesaim bitmek üzere. Önce eve gideceğim. Akşam yemeğini hazırlayıp 18:00 de ki ilk spor seansıma gideceğim. İnşallah umduğum gibi geçer ilk gün. Akşam spordan sonra görüşürüz :KK36::KK36:

Kızlar ben kaçıyorum. Mesaim bitmek üzere. Önce eve gideceğim. Akşam yemeğini hazırlayıp 18:00 de ki ilk spor seansıma gideceğim. İnşallah umduğum gibi geçer ilk gün. Akşam spordan sonra görüşürüz :KK36::KK36:
Bol kalori yakmalar canım

Teşekkür ederim canım. Sağlıkçıyım ben Tıbbi sekreterim. Lisans tamamlıyorum Atatürk Üniversitesinden. Sağlık Yönetimi okuyorum bölüm olarak.
Atatürk unv.den mi bitiriyorsun canım bende çocuk gelişimi okuyorum ataturk ten bugün açıklandı bizim sonuçlar da.

:KK68:

Tebrikler canım çok sevindim gözün Aydın

Aslında rakipler birbirini yakından takibederse suyu sporu menüyü çok güzel ve etkili olur

Bisiklet sürmek çok güzeldir eminim
Bize küçükken vermemişler bisiklet
Şu yaşdan sonrada deneyip bir yerimi kırmayayım:confused:
Anladim canim tesekkur ederim

Teşekkür ederim canım :KK36:

Amin canım inşallah hepimizin istedikleri olur. Eğer gelirsen Kırıkkale' ye beraber gideriz yüzmeye. Ben de çok iyi bilmiyordum. Hoca buldum kendime. Şimdi çok şükür daha iyiyim. :KK39:

Teşekkür ederim canım çok sağol. Bence geç değil öğrenmek için. Bazı şehirlerde öğreten gönüllüler var. Süslü kadınlar bisiklet turuna katılıyorum iki senedir. Bisikletli kadın platformları var. Oradaki gönüllüler öğretiyor. Bence çok şey katar bisiklet bir kadının hayatına. Fırsat geçerse eline dene derim. Çünkü çok eğlenceli.
Ne guzel insanin kendine biseyler katmasi cok guzel neden olmasin insallah gideriz birgun

Bol kalori yakmalar canım
Sorma yaaaa gidemedim spora yetişemedim yemek için alışveriş yaptım yemeği hazırladım yedim seansın saatine 30 dk kaldı. Yemekten yarım saat sonra da spor olmaz. Pazar yüzmeye niyetlendim gidemedim bugün pilatese niyetlendim olmadı. Sinirlerim bozuldu iyice.
Atatürk unv.den mi bitiriyorsun canım bende çocuk gelişimi okuyorum ataturk ten bugün açıklandı bizim sonuçlar da.
Aynen canım Atatürk Üniversiter Açık öğretim fakültesi

2 nisan listem

Kahvalti 11.00
2 dilim ekmek
Tereyağlı omlet
Domates
Şekersiz çay

Aksam 18.30
2 tabak yayla corbasi
3 tane karalahana dolmasi

1 bucuk litre su
Smdi spora basliycam yazarim