• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yaaaa bugün çok mutlu oldum. Biliyorsunuz lisans tamamlıyorum. Sınav sonuçlarım açıklandı. Bir dersim zaten kötüydü ama o bile beklediğimden yüksek gelmiş. Notlarım beklediğimden de iyi geldi. 12-13 Mayısta finalleri mi de verdikten sonra mezun oluyorum inşallah. :KK36::KK36:
Tebrikler canım Allah kolaylık versin

İOS ta yok o zaman canım. Ben
:KK68:

Tebrikler canım çok sevindim gözün Aydın

Aslında rakipler birbirini yakından takibederse suyu sporu menüyü çok güzel ve etkili olur

Bisiklet sürmek çok güzeldir eminim
Bize küçükken vermemişler bisiklet
Şu yaşdan sonrada deneyip bir yerimi kırmayayım:confused:
kızlar bisiklet sürmez muhabbeti dimi
Dedem rahmet li öyle derdi ama babam almıştı gizli sürerdim çok zevkli bişey bazen dağ yollarında sürerim oğlanların bisikletini

Kızlar yaaaa bugün çok mutlu oldum. Biliyorsunuz lisans tamamlıyorum. Sınav sonuçlarım açıklandı. Bir dersim zaten kötüydü ama o bile beklediğimden yüksek gelmiş. Notlarım beklediğimden de iyi geldi. 12-13 Mayısta finalleri mi de verdikten sonra mezun oluyorum inşallah. :KK36::KK36:
Tebrikler canimm :KK9::KK9:

Bugünkü menüm

Sabah 11de
2dilim ekmek
Domates salatalık
1dilim peyaz peynir
1dilim kasar peynir

Öğlen yok acıkmadım

Ara kahve

Akşam 5.30da
Fırında balık salata

2bucuk litre su
30dk yürüyüs
Şimdi 1fincan daha kahve

LAydLiNe LAydLiNe
İki öğün olmuş yine ama eski menülerine göre güzel. Yarın daha güzel olsun lütfen ;)

2 nisan listem

Kahvalti 11.00
2 dilim ekmek
Tereyağlı omlet
Domates
Şekersiz çay

Aksam 18.30
2 tabak yayla corbasi
3 tane karalahana dolmasi

1 bucuk litre su
Smdi spora basliycam yazarim
Bugün yine iki öğünden açtık ihaleyi. Yayla çorban neliydi? Pirinçli mi buğdaylı mı? Aynı şey dolma içimde geçerli. İnşallah bulgurludur. Su az olmuş.

Tebrikler canimm :KK9::KK9:
Teşekkür ederim canım :) @Nurdan1616 Sana da teşekkür ederim canım alıntı yapmamışım :)
Ben iflâh olmayacam sanirim yiyorumda yiyorum:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Menü yaz artık lütfen. :(

İki öğün olmuş yine ama eski menülerine göre güzel. Yarın daha güzel olsun lütfen :KK66:

Bugün yine iki öğünden açtık ihaleyi. Yayla çorban neliydi? Pirinçli mi buğdaylı mı? Aynı şey dolma içimde geçerli. İnşallah bulgurludur. Su az olmuş.

Teşekkür ederim canım :) @Nurdan1616 Sana da teşekkür ederim canım alıntı yapmamışım :)
Menü yaz artık lütfen. :KK43:
Canim menu yazsam taslamayi birak kaya firlatirsiniz bana :oha::oha::oha: dersiniz....utaniyorum yazmaya

Back
X