Aksam yemegimi yedim namazdan sonra spor yapicm kizlar kizim birakirsa
Afiyet olsun
Birlikte yapın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksam yemegimi yedim namazdan sonra spor yapicm kizlar kizim birakirsa
Tamam dır mezun olsamda takımdayım o zamanMezun olursun canım ama takımdan gitmene gerek yok. Sadece ana listede olmazsın o kadar.
Biliyorum çok yoğunsun Burcu' cum ama seni daha sık bekliyorum takıma.
Korumayı öğrenmeden buradan ayrılma zaten![]()
Tebrikler canım Allah kolaylık versinKızlar yaaaa bugün çok mutlu oldum. Biliyorsunuz lisans tamamlıyorum. Sınav sonuçlarım açıklandı. Bir dersim zaten kötüydü ama o bile beklediğimden yüksek gelmiş. Notlarım beklediğimden de iyi geldi. 12-13 Mayısta finalleri mi de verdikten sonra mezun oluyorum inşallah.![]()
İOS ta yok o zaman canım. Ben
kızlar bisiklet sürmez muhabbeti dimi
Tebrikler canım çok sevindim gözün Aydın
Aslında rakipler birbirini yakından takibederse suyu sporu menüyü çok güzel ve etkili olur
Bisiklet sürmek çok güzeldir eminim
Bize küçükken vermemişler bisiklet
Şu yaşdan sonrada deneyip bir yerimi kırmayayım![]()
Tebrikler canimmKızlar yaaaa bugün çok mutlu oldum. Biliyorsunuz lisans tamamlıyorum. Sınav sonuçlarım açıklandı. Bir dersim zaten kötüydü ama o bile beklediğimden yüksek gelmiş. Notlarım beklediğimden de iyi geldi. 12-13 Mayısta finalleri mi de verdikten sonra mezun oluyorum inşallah.![]()
Ben iflâh olmayacam sanirim yiyorumda yiyorum![]()
Noldu canım acaba yeme isteğini tetikliyen ne varBen iflâh olmayacam sanirim yiyorumda yiyorum![]()
Bilmiyorum canim ne var ne yok yedim yiyorum daNoldu canım acaba yeme isteğini tetikliyen ne var
Tamam Canını sıkmaNe yemedim kiiisanki midem delinmiş
İki öğün olmuş yine ama eski menülerine göre güzel. Yarın daha güzel olsun lütfenBugünkü menüm
Sabah 11de
2dilim ekmek
Domates salatalık
1dilim peyaz peynir
1dilim kasar peynir
Öğlen yok acıkmadım
Ara kahve
Akşam 5.30da
Fırında balık salata
2bucuk litre su
30dk yürüyüs
Şimdi 1fincan daha kahve
LAydLiNe
Bugün yine iki öğünden açtık ihaleyi. Yayla çorban neliydi? Pirinçli mi buğdaylı mı? Aynı şey dolma içimde geçerli. İnşallah bulgurludur. Su az olmuş.2 nisan listem
Kahvalti 11.00
2 dilim ekmek
Tereyağlı omlet
Domates
Şekersiz çay
Aksam 18.30
2 tabak yayla corbasi
3 tane karalahana dolmasi
1 bucuk litre su
Smdi spora basliycam yazarim
Teşekkür ederim canım :) @Nurdan1616 Sana da teşekkür ederim canım alıntı yapmamışım :)Tebrikler canimm![]()
Menü yaz artık lütfen.Ben iflâh olmayacam sanirim yiyorumda yiyorum![]()
Insallah canim ama diyet modundan uzaklastim beyin olarak toparlanmam lazim.Tamam Canını sıkma
Zararın neresinden dönersen kâr
Banada oluyor bazen ,hedefini düşün toparlarsın kendini
Listede değilsin zaten menü yazarsan eğer bir nevi hafifletir seni.Insallah canim ama diyet modundan uzaklastim beyin olarak toparlanmam lazim.
Canim menu yazsam taslamayi birak kaya firlatirsiniz banaİki öğün olmuş yine ama eski menülerine göre güzel. Yarın daha güzel olsun lütfen
Bugün yine iki öğünden açtık ihaleyi. Yayla çorban neliydi? Pirinçli mi buğdaylı mı? Aynı şey dolma içimde geçerli. İnşallah bulgurludur. Su az olmuş.
Teşekkür ederim canım :) @Nurdan1616 Sana da teşekkür ederim canım alıntı yapmamışım :)
Menü yaz artık lütfen.![]()
İyi bari spor varBilmiyorum canim ne var ne yok yedim yiyorum dabide bugun 70 dakika bisiklet cevirdim ama sora cook yedimmmmm
![]()
İşte tamam onun için yaz diyorum yaz ki bi dahakine yemeCanim menu yazsam taslamayi birak kaya firlatirsiniz banadersiniz....utaniyorum yazmaya
Haklisin canim , kaçtıkça işin ucuda kaciyorrrİşte tamam onun için yaz diyorum yaz ki bi dahakine yeme
Yaz hadi bende meraklandım en fazla ne kadar yemiş olabilirsinkiCanim menu yazsam taslamayi birak kaya firlatirsiniz banadersiniz....utaniyorum yazmaya
Ne yemedim kiiisanki midem delinmiş