- 29 Mayıs 2010
- 31.285
- 84.628
- 1.123
Spor yapiyom daha cok yiyorum insallah toparlanmam lazim7leri gormemem gerekiyor... 7lerdenzor kurtuldummmmİyi bari spor var
Yarın daha dikkat li olursun üzülme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spor yapiyom daha cok yiyorum insallah toparlanmam lazim7leri gormemem gerekiyor... 7lerdenzor kurtuldummmmİyi bari spor var
Yarın daha dikkat li olursun üzülme
Teşekkür ederim canımIyi yapmissin cnm
Inş ulaşırsın cnm
İki öğün olmuş yine ama eski menülerine göre güzel. Yarın daha güzel olsun lütfen
Bugün yine iki öğünden açtık ihaleyi. Yayla çorban neliydi? Pirinçli mi buğdaylı mı? Aynı şey dolma içimde geçerli. İnşallah bulgurludur. Su az olmuş.
Teşekkür ederim canım :) @Nurdan1616 Sana da teşekkür ederim canım alıntı yapmamışım :)
Menü yaz artık lütfen.![]()
Siz istediniz yaziyom siz elinize sopalarınızı alin geliyor menuYaz hadi bende meraklandım en fazla ne kadar yemiş olabilirsinki
Haklısın canımİşte istediğimiz hedefe gelmeden koruma dönemini de geçirmeden bırakınca böyle oluyor canım.
Son zamanlarda o kadar değişik menülerin vardı ki yorum bile yapamıyordum.Oleyyyy beğendin yani :)
Yok doğru yapamadım başta diyet aldım Ama vermek için gayret ediyorum inşallah başarırımkolay gelsin canım kilo bildirimi yapmışsın 3 kilo almış gördüm seni yanlış mı yazdın acaba?
Menüm
Kahvaltı (09:15)
Yarım simit
6 tane siyah zeytin
Öğle (12:15)
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık kadar et yemeği
4 kaşık salata
16:00
Simidin kalan yarısı (öğlen hiç doymadım çünkü)
Akşam (17:30)
5 tane köfte
Domates, salatalık, yoğurt
2,5 lt su spor yok salona gidemedim temizlik yapıyorum onun yerine![]()
Toparlarsın canımSpor yapiyom daha cok yiyorum insallah toparlanmam lazim7leri gormemem gerekiyor... 7lerdenzor kurtuldummmm
Başarırsın tabii canım. Biz hep birlikte başarıyoruz. Artık sen de bizimlesinYok doğru yapamadım başta diyet aldım Ama vermek için gayret ediyorum inşallah başarırım
AynenBaşarırsın tabii canım. Biz hep birlikte başarıyoruz. Artık sen de bizimlesin![]()
Son zamanlarda o kadar değişik menülerin vardı ki yorum bile yapamıyordum.Onların yanında bu Harika
![]()
Kınamali menu ornek teskil etmez ! ......
Bugun menu
Sabah 10 .00
1 yagda yumurta
5 yesil zeytin
Biraz cecil peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekme
Ara saat 13.00
2 dilim kek
Aksam 17.00
4 yk bulgur pilavi
4 yk yesil fasulye zeytinyagli
1 kase cacik
1 dilimden kucuk ekmek uzeri sarelle
1 dilim ekmek uzeri peynir
70 dakika bisiklet cevirme ...2 lt su icildi
Aksam cozutttummmmm resmen hala acim biliyormusunuz![]()
Hep pismanlik işteToparlarsın canım
pişmansın bak ,farkındasın
Tatli yiyince tuzlu yiyorum kısır döngü benim kiYok cnm bence okadar çok yememissin
Kek olmamış
Tatli yiyince tuzlu yiyorum kısır döngü benim ki(