Haaaa şöyle biz demiştik dimi sana? Çok sevindim vallaSüpersin. Bu arada işin felan mı var? Çok sık gelmiyorsun?
Evett canım valla bende cook sevindim :)
Evet bugün sabah 8den beri hiç oturmadım alışveriş fln yaptık bu saat oldu daha bitmedi isim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haaaa şöyle biz demiştik dimi sana? Çok sevindim vallaSüpersin. Bu arada işin felan mı var? Çok sık gelmiyorsun?
canım ben de içemezdim çok fazla su hamilelik döneminde zorlaya zorlaya alıştım. şimdi 330ml lik bardaklar aldım hedef koyuyorum 10 tane içilecek diye yatana kadar 3 litre olacak şekilde. bir de sana tavsiyem susadığını hissettiğin an suyunu iç çünkü susuzluğun gidiyor beklersen
hayvan beslemedim hiç canım ama 5 aylık bir kızım var ve bazen banyo yapacak fırsat bile bulamıyorummenün de güzel afiyet olsun
ne güzel bir his ben de haftasonu eski fotolarıma baktım en kilolu halim bile zayıf geldi gözüme. kıyafetlerim de çok hoşuma gitti şimdi giydiklerimin içinde iyi hissetmiyorum kendimi
maşallah canım ne güzel yapmışsın
kendim vermiş gibi sevindim cankızz tebriklerrrr![]()
Ayy masallah canim tebrik ederim
çok şükürrrrrr çok sevindimmmmmmmm
bidaha 9 rakamını görmek yok bitti gitti 9 lar
çok güzel olmuş canım
ben bu işlerden hiç anlamıyorum maalesef
Dün biraz yedim ya ondandır canımÖdem vardır cnm yarın sabah tekrar tartil
Hayırdır canımcook morelim bozuldu
Ne oldu canim hayirdir ?cook morelim bozuldu
Ne oldu canım umarım kötü bişey yokturcook morelim bozuldu
Ne oldu canim hayirdir ?
Canim hic canını sıkma onemli olan hayirli evlat hayirli torun olması.....ailenin boyle ayriligaa yer vermesi hatali... kiz kardesine boyle bir tavir sergilemesini onlar sebep... anne ve baba dese bizim icin butun torunlar ayni kimse kimseden farkli degil dese kardesin boyle havaya burunemez...Ben kiz kardeşimle konuşmuyorum
Bugün doğum yapmış hiç kimse bana haber vermedi komşum gösterdi
Kardeşim diyordu hep senin oğlun yok benim oğlum olur bende babamın ismini koyarim onu senin çocuklarından daha çok severler fln
Koymuş babamın ismini öteki kardeşlerim babam hepsi face yazmış birtanecik torunumuz doğdu fln diye
Ztn sevmiyorlardı benimkinleri pek fazla eee sonuçta kiz erkek değil ya
Canim hic canını sıkma onemli olan hayirli evlat hayirli torun olması.....ailenin boyle ayriligaa yer vermesi hatali... kiz kardesine boyle bir tavir sergilemesini onlar sebep... anne ve baba dese bizim icin butun torunlar ayni kimse kimseden farkli degil dese kardesin boyle havaya burunemez...
Haklisin insani uzer ama zorlada bisey olmuyor canim.... 3 yildir kv ve kp ile konusmuyorum.... esimle telde konusurlar ayda 2 kere bi kez kızımı sormadilar.... kizim babaanne dede bilmiyor....Ama cook zoruma gitti
Haklisin insani uzer ama zorlada bisey olmuyor canim.... 3 yildir kv ve kp ile konusmuyorum.... esimle telde konusurlar ayda 2 kere bi kez kızımı sormadilar.... kizim babaanne dede bilmiyor....
Sadece benim babami dede biliyor....ama diger torunlarini arar sorarlar eltimle kus olsa bile....
Iste yapiyorlar canim o yuzden yalnız değilsin takma sıkma canını ....Çok tuhaf insan nasıl ayırır yaa
Benimde tam tersi kv tek çocuk kızı ölmüş küçükken canını verirler okadar çok seviyorlar ama benim ailem tam tersi
Teşekkür ederim canımSanada afiyet olsun canim ne guzel hic kacamak yok
cook morelim bozuldu
Sıkma canını tatlım napalımBen kiz kardeşimle konuşmuyorum
Bugün doğum yapmış hiç kimse bana haber vermedi komşum gösterdi
Kardeşim diyordu hep senin oğlun yok benim oğlum olur bende babamın ismini koyarim onu senin çocuklarından daha çok severler fln
Koymuş babamın ismini öteki kardeşlerim babam hepsi face yazmış birtanecik torunumuz doğdu fln diye
Ztn sevmiyorlardı benimkinleri pek fazla eee sonuçta kiz erkek değil ya
Ne kadar acı birşey aslındaHaklisin insani uzer ama zorlada bisey olmuyor canim.... 3 yildir kv ve kp ile konusmuyorum.... esimle telde konusurlar ayda 2 kere bi kez kızımı sormadilar.... kizim babaanne dede bilmiyor....
Sadece benim babami dede biliyor....ama diger torunlarini arar sorarlar eltimle kus olsa bile....
Evet kızım adına coook üzülüyorum ama yapacak bisey yok....benim babaannemi babaannesi saniyor telde onunla konusuyor.....esimde kizgin benim cocugumu sormayani bende goturmem diyor... ben her yaz al götür görsünler diyorum yok diyor esim....Teşekkür ederim canım
Cumaya 3 gün kaldı kaçamak lüksüm yok
Sıkma canını tatlım napalım
Rabbim kızlarını hayırlı evlat eylesin
Ne kadar acı birşey aslında
Üzüldüm