• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün spor yapacammmmmm hızlı tempolu yürüyüş yapabilirsem birazda eliptikle taclandıracam sporumu :spor::spor::spor::spor::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
masallah canim ben cok kisa sure spor salonuna gittim hocamiz once eliptik yapip sonra yuruyus yaparsak 2 kat daha fazla kalori yaktigimizi soylemisti biliyorsundur belki de daha etkiliymis

Merhabalar beni de takımınıza alır mısınız ona göre formu doldurup göndereyim.
Tabii ki canım ama şuan üye ihtiyacımız yok. İki hafta deneme süremiz var. Onun sonunda nasıl olur bilemem. Ama bizimle kalmak istersen kalabilirsin. :KK68:

Kahvaltı biraz geç kalmış ama genel anlamda menü çok güzel. Tek bozan o saat sekiz buçukta yediklerin. Ada gibi yapmanı tavsiye ederim. Akşam yemeğinden sonra kapatalım ağzımızı. Gör bak ne kadar etkisi olacak.

Sadece sucuklar bozmuş menüyü onun haricinde çok güzel. Kahvaltının saatini yazmamışsın. Su ve spor Harika

Canım mümkün olduğunca artık normal ekmek yeme. Tam buğday, çavdar, karışık tahıllı değiştire değiştire ye. Normal ekmeği hayatından çıkart lütfen. Kısırda problem yok yiyebilirsin am tartıya yakın günler yeme lütfen.

Akşamın saatini yazmamışsın. Miktarlarını yazmamışsın. Ekmek olmamış yine. Su ve spor çok güzel.

Akşamının saati çok geç olmuş canım. Onun haricinde güzel

Çok teşekkür ederim canım :)

. Burcu yaaaa 5 yıl geçmiş. Sen o zamanlar nişanlıydın. Bunca zamandır arkadaşız ve hiç görüşmedik. Ankara ya gelir gelmez arıyorum seni haberin olsun :KK70::KK70:

anlaştık baby Hoppa

Menüm

Kahvaltı (09:00)
Yarım simit
7 tane siyah zeytin
1-2 dal maydonoz

Öğle (12:15)

1 kase yayla çorbası (Pirinçliydi aç kalmamak için
mecburen yedim çünkü makarna ve aşure vardı)
1 tane fırında küçük tavuk budu

Akşam (17:00)
1 tane çiğ köfte dürüm
1 kutu ayran

2.250 ml su, 1,5 saat yüzme (her dakikası yüzmedim arada dinlendim) :KK70::KK70:

afiyet olsun cnm

masallah canim ben cok kisa sure spor salonuna gittim hocamiz once eliptik yapip sonra yuruyus yaparsak 2 kat daha fazla kalori yaktigimizi soylemisti biliyorsundur belki de daha etkiliymis
aaaa yok bilmiyordum ben önce yürüyüş sonra eliptik yapardım söylediğin iyi oldu canım öyle bi deniyeyeim teşekkürler :KK15:bakalım fark edecek mi ?:spor:

Afiyet olsun cnm
sagol canim
Aksam 17den sonra yemek yememe yariyor kizlar :KK9::KK73::KK73:...bundan sonra tek bir fındık bile yok :KK66:)))))))
17 00 cok erken degil mi ben yatmadan acikiyorum.
hava çok güzel burada tam bahar havası:KK73::KK73::KK73:
nerdesin canim
Kaptanım şu taşıma süreci ve eve internet bağlayana kadar bana biraz müsade eder misin taaki şu işler hallolana kadar evde yemek yapçak kap bile bırakmadım şu karışıklıkta menü ayarlamak çok zor ne bulursak aparatif atıştırmalıklar yiyoruz izne ayeılmak istemiyorum sizleri grubu çok sevdim sadece biraz beni idare edin
kolay gelsin canim

kizlar onceki diyet sureclerimde yatmadan once yogurt bulbiber karisimi yiyordum iyi geliyordu bana. hem karnimi yumusatiyodu, hem de guzel uyumami sagliyodu.
yemekten sonra bi sey yemiyoruz ya ben o yogurt kurune baslasam nasil olur. ne zamandir aklimda.
LAydLiNe LAydLiNe

sagol canim

nerdesin canim

kolay gelsin canim
Benim menüler hep 17:00-18:00 aralığı fark ettin mi hiç? Çok mecbur kalmadıkça 19:00 bile olmaz. Acıkıyorsun yatmadan önce ama acıkmadan olmaz ki bu iş. Ben kurt gibi acıkıyorum hem de. Oruç tutarken nasıl sabrediyorsun? Aynen bunda da onu yapacaksın. En fazla 2 hafta sonra alışıyorsun. Bazen iki haftayı bile bulmuyor. Denemeni tavsiye ederim.

kizlar onceki diyet sureclerimde yatmadan once yogurt bulbiber karisimi yiyordum iyi geliyordu bana. hem karnimi yumusatiyodu, hem de guzel uyumami sagliyodu.
yemekten sonra bi sey yemiyoruz ya ben o yogurt kurune baslasam nasil olur. ne zamandir aklimda.
LAydLiNe LAydLiNe
Canım yoğurtta hiç sıkıntı yok istediğin zaman yiyebilirsin. Ama benim kendi düşüncem akşam en geç 18:00 den sonra çünkü saat kavramı mevsimden mevsime değişiyor. Yaz mevsimi için 17:00 çok erken. 18:00 ideal. En geç ise 19:00. Sen saatini kendine göre ayarla.

sagol canim

nerdesin canim

kolay gelsin canim
işte canım yatmadan önce hissedilen o açlık eksiyi getiriyor :KK66:) dediğin yoğurt kürü ile zayıflayan çok kişi var duymuştum pul biber benim midemi yakmasa kesin bende yapardım ...

Son düzenleme:
Kızlar kahvaltı da bitter çikolata süt ve azcık peynir yedim lütfen biri bana kızsın :KK43:

Yemeden önce söylesen daha iyi olmaz mı? Toparlan artık yaaaaa bi türlü hakim olamıyorsun kendine. Neden böylesin düşündün mü hiç? Bu sorunu bir şekilde çözmemiz lazım.

Back
X