- 29 Mayıs 2010
- 31.280
- 84.622
- 1.123
neyse toparlanayım ben bu hafta başka haftalarda kapışalm seninleeeeoyle mi zorlu rakibim diyorsun yani bende bu hafta pek iddaali degilim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse toparlanayım ben bu hafta başka haftalarda kapışalm seninleeeeoyle mi zorlu rakibim diyorsun yani bende bu hafta pek iddaali degilim
masallah canim ben cok kisa sure spor salonuna gittim hocamiz once eliptik yapip sonra yuruyus yaparsak 2 kat daha fazla kalori yaktigimizi soylemisti biliyorsundur belki de daha etkiliymisbugün spor yapacammmmmm hızlı tempolu yürüyüş yapabilirsem birazda eliptikle taclandıracam sporumu![]()
Tabi neden olmasin bende diyetli hayata alisayimneyse toparlanayım ben bu hafta başka haftalarda kapışalm seninleeee![]()
Evet canim ben severek iciyorumbi dene canım ama fark yoksa demek ki send ekilo yapmıyordur.. sağlıklı içmeye devam edersin ara öğün olarak doyurucu bir içeçek...
Tabii ki canım ama şuan üye ihtiyacımız yok. İki hafta deneme süremiz var. Onun sonunda nasıl olur bilemem. Ama bizimle kalmak istersen kalabilirsin.Merhabalar beni de takımınıza alır mısınız ona göre formu doldurup göndereyim.
Kahvaltı biraz geç kalmış ama genel anlamda menü çok güzel. Tek bozan o saat sekiz buçukta yediklerin. Ada gibi yapmanı tavsiye ederim. Akşam yemeğinden sonra kapatalım ağzımızı. Gör bak ne kadar etkisi olacak.
Sadece sucuklar bozmuş menüyü onun haricinde çok güzel. Kahvaltının saatini yazmamışsın. Su ve spor Harika
Canım mümkün olduğunca artık normal ekmek yeme. Tam buğday, çavdar, karışık tahıllı değiştire değiştire ye. Normal ekmeği hayatından çıkart lütfen. Kısırda problem yok yiyebilirsin am tartıya yakın günler yeme lütfen.
Akşamın saatini yazmamışsın. Miktarlarını yazmamışsın. Ekmek olmamış yine. Su ve spor çok güzel.
Akşamının saati çok geç olmuş canım. Onun haricinde güzel
Çok teşekkür ederim canım :)
. Burcu yaaaa 5 yıl geçmiş. Sen o zamanlar nişanlıydın. Bunca zamandır arkadaşız ve hiç görüşmedik. Ankara ya gelir gelmez arıyorum seni haberin olsun![]()
Menüm
Kahvaltı (09:00)
Yarım simit
7 tane siyah zeytin
1-2 dal maydonoz
Öğle (12:15)
1 kase yayla çorbası (Pirinçliydi aç kalmamak için
mecburen yedim çünkü makarna ve aşure vardı)
1 tane fırında küçük tavuk budu
Akşam (17:00)
1 tane çiğ köfte dürüm
1 kutu ayran
2.250 ml su, 1,5 saat yüzme (her dakikası yüzmedim arada dinlendim)![]()
aaaa yok bilmiyordum ben önce yürüyüş sonra eliptik yapardım söylediğin iyi oldu canım öyle bi deniyeyeim teşekkürlermasallah canim ben cok kisa sure spor salonuna gittim hocamiz once eliptik yapip sonra yuruyus yaparsak 2 kat daha fazla kalori yaktigimizi soylemisti biliyorsundur belki de daha etkiliymis
Rica ederim canim eder insallahaaaa yok bilmiyordum ben önce yürüyüş sonra eliptik yapardım söylediğin iyi oldu canım öyle bi deniyeyeim teşekkürlerbakalım fark edecek mi ?
![]()
Çok sağol kaptanımİdare ederiz tabii canım ama cuma günü mutlaka bildirimini yap. Özelden sana numaramı yazıyorum. Bir aksilik olursa arayabilirsin. Ayrıca mümkün olduğunca çok yememeye çalış. Az da olsa kilo verebilirsen sevinirim. Allah kolaylık versin![]()
sagol canimAfiyet olsun cnm
17 00 cok erken degil mi ben yatmadan acikiyorum.Aksam 17den sonra yemek yememe yariyor kizlar...bundan sonra tek bir fındık bile yok
)))))))
nerdesin canimhava çok güzel burada tam bahar havası![]()
kolay gelsin canimKaptanım şu taşıma süreci ve eve internet bağlayana kadar bana biraz müsade eder misin taaki şu işler hallolana kadar evde yemek yapçak kap bile bırakmadım şu karışıklıkta menü ayarlamak çok zor ne bulursak aparatif atıştırmalıklar yiyoruz izne ayeılmak istemiyorum sizleri grubu çok sevdim sadece biraz beni idare edin
yatmadan once yogurt yiyirdum canim bana iyi geliyodu. diyette o saatte yenir mi bilmiyorum.Hadi ya dur icmeyim bu ara kilo vermem artacak mi hem denemis olurum benim diyetisyenim de vermisti yatmadan once o yuzden hic kilo aklima gelmemisti tesekkur ederim
Benim menüler hep 17:00-18:00 aralığı fark ettin mi hiç? Çok mecbur kalmadıkça 19:00 bile olmaz. Acıkıyorsun yatmadan önce ama acıkmadan olmaz ki bu iş. Ben kurt gibi acıkıyorum hem de. Oruç tutarken nasıl sabrediyorsun? Aynen bunda da onu yapacaksın. En fazla 2 hafta sonra alışıyorsun. Bazen iki haftayı bile bulmuyor. Denemeni tavsiye ederim.sagol canim
17 00 cok erken degil mi ben yatmadan acikiyorum.
nerdesin canim
kolay gelsin canim
Canım yoğurtta hiç sıkıntı yok istediğin zaman yiyebilirsin. Ama benim kendi düşüncem akşam en geç 18:00 den sonra çünkü saat kavramı mevsimden mevsime değişiyor. Yaz mevsimi için 17:00 çok erken. 18:00 ideal. En geç ise 19:00. Sen saatini kendine göre ayarla.kizlar onceki diyet sureclerimde yatmadan once yogurt bulbiber karisimi yiyordum iyi geliyordu bana. hem karnimi yumusatiyodu, hem de guzel uyumami sagliyodu.
yemekten sonra bi sey yemiyoruz ya ben o yogurt kurune baslasam nasil olur. ne zamandir aklimda.
LAydLiNe
işte canım yatmadan önce hissedilen o açlık eksiyi getiriyorsagol canim
17 00 cok erken degil mi ben yatmadan acikiyorum.
nerdesin canim
kolay gelsin canim
Kızlar kahvaltı da bitter çikolata süt ve azcık peynir yedim lütfen biri bana kızsın![]()
Kızlar kahvaltı da bitter çikolata süt ve azcık peynir yedim lütfen biri bana kızsın![]()
Saol canım. Denemekte fayda var.Bide kk de emziren annelerin zayiflama grubunda kaptan odem atmak icin 1 kirmizi elma 1 cubuk tarcin ve 5 bardak suyu 15 dakika kaynatip gun boyu icersek odem atabilecegimizi soylemisti denedim faydasi olmustu aklinda bulundun