• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İşte o sizin fazla yediğiniz bana az o yüzden az kalorili porsiyon fazla yesemde tok tutsa diye düşündüm
Canım zaten birden bire azaltamazsın. Benim hedefime 2 kilo kaldı. Bir çoğumuz hedefe yakınız. Seninde zamanla olacak. Miktar önemli değil ilk zamanlar. Saatler önemli. 3 öğün olması önemli. Merak etme zor bişey yapmıyoruz. Ben 7 yıl önce 85 ten 60 a indim ve koruyorum hala. Arada fazla alınca hemen buraya gelip veriyorum. Tek başına imkanı yok olmuyor.

Kızlar nerden yedim o pastayı. Açlıktan resmen midem bulanıyor valla. Normalde asla bu saatte uyumam ama bugün yatıyorum erkenden. Bayağı sarstı beni. İyi geceler :KK200:

ben geldim kızlar bazen tüm vaktimi kızımla uğraşarak geçiriyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum:110: kaçıncı üst değiştirişim kaçıncı kusması sabahtır. ağzının suyu da hat safhada dişi gelecek sanırsam. yorgunummmm daha bulaşıkları bile halledemedim:deli::deli::deli:

geçmiş yapacam da şimdi de uyutmam gerek ilerleyen saatlerde gelirim tekrar. bugün o kadar da dışarıda gezdirdim yorulsun akşam kolay uyusun diye nerdeeeeeo_Oo_Oo_O

kizlar onceki diyet sureclerimde yatmadan once yogurt bulbiber karisimi yiyordum iyi geliyordu bana. hem karnimi yumusatiyodu, hem de guzel uyumami sagliyodu.
yemekten sonra bi sey yemiyoruz ya ben o yogurt kurune baslasam nasil olur. ne zamandir aklimda.
LAydLiNe LAydLiNe

Bende denemiştim cnm önceden bence yiyebilirsin bişey olmaz

Ben geldiiiiiiim , dün köpüş fenalaştı tüm gün onla uğraştım veterinerdi başında beklemeydi derken... bir de başıma ağrı girdi 21:00da uyumuşum. Bugün sabah tekrar veterinere gittik geldik daha iyiyiz ve ben artık döndüm buraya başında beklememe gerek yok.

30 sayfa yazmışsınız yaaa maşallah :)

Ben en son yazdığım kilomu koruyorum en azından almamışım diye seviniyorum.

Spor programım geldi, veterinerden gelirken de kiraz sapı ve mısır püskülü aldım. Günde 3 fincan içeceğim.

Yarından itibaren başlıyorum bakalımm. 19 nisanda da sizinle spordan önce ve başladıktan 2 hafta sonra diye fotoğraf paylaşacağım.

Öncesi fotoğrafımı şimdi paylaşıp göz zevkinizi bozmak istemem :KK12::KK59:
Canım inşaallah köpüşün iyi olur biran önce
Cinsi ne bizdede var da bahçede cinsi pali

Menümü yazayım akşama işim çok gelemeyebilirim.

Kahvaltı (08:00)
1 tane haşlanmış yumurta
1 KK peynir
Domates, salatalık
3 tane zeytin

Öğle (12:15)
3-4 yemek kaşığı nohut yemeği
2-3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt

15:30
1 ince dilim doğum günü pastası
1 bardak karışık meyve suyu

Spor şimdilik yok su 1 lt çünkü şişemi evde unutmuşum. 2 litreye tamamlayacağım.
Pasta ve meyve suyu için akşam yemeği yemedim. Yarında çok hafif geçirmeye çalışacağım. Akşama da yürürüm inşallah

Afiyet olsun cnm
Kızının doğum günü kutlu olsun

Menüm

Sabah 09:00

1 kase süt içine 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi

Ara 13:00
2 kayısı
1 ceviz

Akşam 17:00

5 yemek kaşığı mantar sote
2 yaprak sarması
1 kase yoğurt

2 litre limonlu su

30 dk tempolu yürüyüş

4 Nisan menüm
Sabah kahvaltı 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt

Saat 10 buçukta
1 elma
10 fındık

Saat 1 de
1 kaşarlı tost
1 kaşe yoğurt

Saat 6 da
1 tabak köfte yemeği
1 tabak yumurtali kaldirek
4yk.makarna
1 kaşe yoğurt

Benim akşam menulerim biraz fazla oluyor galiba kızlar ya..ekmek yemediğim için sanırım.

Şu 2lt
Spor şuan yok temizlik yaptım vakit kalmadı ama 1 mil leslie ve egzersiz yapabilirsem yazarım ins.

LAydLiNe LAydLiNe

Afiyet olsun cnm

Back
X