• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İşte o sizin fazla yediğiniz bana az o yüzden az kalorili porsiyon fazla yesemde tok tutsa diye düşündüm
Canım zaten birden bire azaltamazsın. Benim hedefime 2 kilo kaldı. Bir çoğumuz hedefe yakınız. Seninde zamanla olacak. Miktar önemli değil ilk zamanlar. Saatler önemli. 3 öğün olması önemli. Merak etme zor bişey yapmıyoruz. Ben 7 yıl önce 85 ten 60 a indim ve koruyorum hala. Arada fazla alınca hemen buraya gelip veriyorum. Tek başına imkanı yok olmuyor.

Kızlar nerden yedim o pastayı. Açlıktan resmen midem bulanıyor valla. Normalde asla bu saatte uyumam ama bugün yatıyorum erkenden. Bayağı sarstı beni. İyi geceler :KK200:

ben geldim kızlar bazen tüm vaktimi kızımla uğraşarak geçiriyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum:110: kaçıncı üst değiştirişim kaçıncı kusması sabahtır. ağzının suyu da hat safhada dişi gelecek sanırsam. yorgunummmm daha bulaşıkları bile halledemedim:deli::deli::deli:

geçmiş yapacam da şimdi de uyutmam gerek ilerleyen saatlerde gelirim tekrar. bugün o kadar da dışarıda gezdirdim yorulsun akşam kolay uyusun diye nerdeeeeeo_Oo_Oo_O

kizlar onceki diyet sureclerimde yatmadan once yogurt bulbiber karisimi yiyordum iyi geliyordu bana. hem karnimi yumusatiyodu, hem de guzel uyumami sagliyodu.
yemekten sonra bi sey yemiyoruz ya ben o yogurt kurune baslasam nasil olur. ne zamandir aklimda.
LAydLiNe LAydLiNe

Bende denemiştim cnm önceden bence yiyebilirsin bişey olmaz

Ben geldiiiiiiim , dün köpüş fenalaştı tüm gün onla uğraştım veterinerdi başında beklemeydi derken... bir de başıma ağrı girdi 21:00da uyumuşum. Bugün sabah tekrar veterinere gittik geldik daha iyiyiz ve ben artık döndüm buraya başında beklememe gerek yok.

30 sayfa yazmışsınız yaaa maşallah :)

Ben en son yazdığım kilomu koruyorum en azından almamışım diye seviniyorum.

Spor programım geldi, veterinerden gelirken de kiraz sapı ve mısır püskülü aldım. Günde 3 fincan içeceğim.

Yarından itibaren başlıyorum bakalımm. 19 nisanda da sizinle spordan önce ve başladıktan 2 hafta sonra diye fotoğraf paylaşacağım.

Öncesi fotoğrafımı şimdi paylaşıp göz zevkinizi bozmak istemem :KK12::KK59:
Canım inşaallah köpüşün iyi olur biran önce
Cinsi ne bizdede var da bahçede cinsi pali

Yemeden önce söylesen daha iyi olmaz mı? Toparlan artık yaaaaa bi türlü hakim olamıyorsun kendine. Neden böylesin düşündün mü hiç? Bu sorunu bir şekilde çözmemiz lazım.

Evet kendime yemin edip yarın başlamam lazımdı ciddi ciddi bir tek yemin edince yemiyorum

Menümü yazayım akşama işim çok gelemeyebilirim.

Kahvaltı (08:00)
1 tane haşlanmış yumurta
1 KK peynir
Domates, salatalık
3 tane zeytin

Öğle (12:15)
3-4 yemek kaşığı nohut yemeği
2-3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt

15:30
1 ince dilim doğum günü pastası
1 bardak karışık meyve suyu

Spor şimdilik yok su 1 lt çünkü şişemi evde unutmuşum. 2 litreye tamamlayacağım.
Pasta ve meyve suyu için akşam yemeği yemedim. Yarında çok hafif geçirmeye çalışacağım. Akşama da yürürüm inşallah

Afiyet olsun cnm
Kızının doğum günü kutlu olsun

Menüm

Sabah 09:00

1 kase süt içine 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi

Ara 13:00
2 kayısı
1 ceviz

Akşam 17:00

5 yemek kaşığı mantar sote
2 yaprak sarması
1 kase yoğurt

2 litre limonlu su

30 dk tempolu yürüyüş

Bugünkü menüm
8:00
Mantarlı yumurta
Domates salatalık maydanoz
Yeşil çay

10:30
Sade Türk kahvesi

13:00
6-7 kaşık az bulgurlu kıymalı kapuska
1 bardak
Ayran

18:00(dünden kalanlar)
5yk kabak yemeği
6-7 yk tavuklu mantar

3 lt su
45 dakika tempolu yürüyüş

Afiyet olsun cnm

4 Nisan menüm
Sabah kahvaltı 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt

Saat 10 buçukta
1 elma
10 fındık

Saat 1 de
1 kaşarlı tost
1 kaşe yoğurt

Saat 6 da
1 tabak köfte yemeği
1 tabak yumurtali kaldirek
4yk.makarna
1 kaşe yoğurt

Benim akşam menulerim biraz fazla oluyor galiba kızlar ya..ekmek yemediğim için sanırım.

Şu 2lt
Spor şuan yok temizlik yaptım vakit kalmadı ama 1 mil leslie ve egzersiz yapabilirsem yazarım ins.

LAydLiNe LAydLiNe

Afiyet olsun cnm

Back
X