- 15 Ocak 2014
- 5.966
- 5.149
- 398
Tüm kare paketNasıl yani bütün paketi mi yedin
Yoksa 1sıra mi cnm
Ben minik bi parça yiyorum bazen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm kare paketNasıl yani bütün paketi mi yedin
Yoksa 1sıra mi cnm
Ben minik bi parça yiyorum bazen
geçmiş olsun canımKızlar bugün çok hastaydım serum yedim diyet yapamadım ama telafi edecem o yüzden menü yazmıyayam
15.00 deki menüyü öğle yemeği niyetine yemişsin canım anladığım kadarıyla yoksa ara öğün için fazla biraz
canım ilk denemeler böyle sorunlar olabiliyor. ben sürekli kendim yapıyorum hatta mayasını bile kendim yaptım gönül rahatlığıyla yiyoruz çok da lezzetli oluyor. serçe parmağını batır süte 7ye kadar say yanıyor gibiyse parmağın olmuştur.zerra az önce küçük bir kase yoğurt yedim.
Bu arada evde yoğurt yapmaya başlamam lazım bir kere denedim ıaıyı ayarlayamadım galiba, bir türlü katılaşmadı.
iyi geceler
iyi gecelerKızlar nerden yedim o pastayı. Açlıktan resmen midem bulanıyor valla. Normalde asla bu saatte uyumam ama bugün yatıyorum erkenden. Bayağı sarstı beni. İyi geceler![]()
afiyet olsun canım erkenden bitmiş yeme işleri ne güzelMenüm
Sabah 09:00
1 kase süt içine 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
Ara 13:00
2 kayısı
1 ceviz
Akşam 17:00
5 yemek kaşığı mantar sote
2 yaprak sarması
1 kase yoğurt
2 litre limonlu su
30 dk tempolu yürüyüş
ayy inşaallah ya görür müyüm o günleri acabaBüyüsün rahat edersin cnm
Sabret sonra o sana yardım edicek :)
ben de anlamadımAslında hava alınca rahat uyuması lazımdı
keşkeAfiyet olsun cnm
Keşke kurabiye yemeseydin
aneyyyyyyyyy kaptan görmesinTüm kare olanı yedim![]()
canım kendini toparla biran önce. yarın sabah güzelce yumurta haşla peynir zeytin yeşillik güzel bir kahvaltı yap. kahvaltıda kaçırınca bütün gün gitmiş yineMenüm
12:00
1 paket kare bitter
1 bardak süt
1 parça peynir
18:00
2 minik içli köfte
4 kaşık pilav
4 kaşık nohut
2 kaşık tavuk sote
Su :1.5 lt
Spor yok
Biliyorum çok kötü bir menü yarın spor ve güzel bir diyet yapcam inşallah kızlar
tesekkur ederim canimAfiyet olsun cnm
yumurta bitmis canim evde sabah yemeyince cok aciktim. esimi bekleyince daha da ciktim. gozum dönmüştü, ogle yemegi gibi yani.15.00 deki menüyü öğle yemeği niyetine yemişsin canım anladığım kadarıyla yoksa ara öğün için fazla biraz
canım kendini toparla biran önce. yarın sabah güzelce yumurta haşla peynir zeytin yeşillik güzel bir kahvaltı yap. kahvaltıda kaçırınca bütün gün gitmiş yine
Tüm kare paket![]()
Menüm
12:00
1 paket kare bitter
1 bardak süt
1 parça peynir
18:00
2 minik içli köfte
4 kaşık pilav
4 kaşık nohut
2 kaşık tavuk sote
Su :1.5 lt
Spor yok
Biliyorum çok kötü bir menü yarın spor ve güzel bir diyet yapcam inşallah kızlar
geçmiş olsun canım
15.00 deki menüyü öğle yemeği niyetine yemişsin canım anladığım kadarıyla yoksa ara öğün için fazla biraz
canım ilk denemeler böyle sorunlar olabiliyor. ben sürekli kendim yapıyorum hatta mayasını bile kendim yaptım gönül rahatlığıyla yiyoruz çok da lezzetli oluyor. serçe parmağını batır süte 7ye kadar say yanıyor gibiyse parmağın olmuştur.
iyi geceler
iyi geceler
afiyet olsun canım erkenden bitmiş yeme işleri ne güzel
ayy inşaallah ya görür müyüm o günleri acaba
ben de anlamadım
keşke
aneyyyyyyyyy kaptan görmesin![]()
iyi geceler kızlar ben de yatayım artık![]()
İyi geceler kızlar
Çarşamba için sıkıntı Yok canımdun yapmistim canim fazla yapmisim, 2 gune sisligum iner diye dusundum. persem gunleri salata yiyorum. insallah bisey kalmaz cumaya![]()
Afiyet olsun canımzerra az önce küçük bir kase yoğurt yedim.
Bu arada evde yoğurt yapmaya başlamam lazım bir kere denedim ıaıyı ayarlayamadım galiba, bir türlü katılaşmadı.
Keşke 6 gibi çorba içseymişsin canımKızlar nerden yedim o pastayı. Açlıktan resmen midem bulanıyor valla. Normalde asla bu saatte uyumam ama bugün yatıyorum erkenden. Bayağı sarstı beni. İyi geceler![]()
Geçmiş olsun canımben geldim kızlar bazen tüm vaktimi kızımla uğraşarak geçiriyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorumkaçıncı üst değiştirişim kaçıncı kusması sabahtır. ağzının suyu da hat safhada dişi gelecek sanırsam. yorgunummmm daha bulaşıkları bile halledemedim
![]()
Evet canım 2. Günafiyet olsun kaptanım da nasıl dayanıyorsun maşallah sana o saatte yiyip de sabaha kadar duramam açıkçası
karbonhidratsız hayat güzel gidiyor galiba canım bugün 2. gün müydü?
afiyet olsun canım güzel
makarna olmamış canım tost dengelenmiş ama
afiyet olsun canım
akşam yemeğin erken olmuş canım
canım öğle yemeğiyle durmak çok mantıklı değil bence metabolizmanı yavaşlatırsın böyle en azından ara öğün yapsaydın
ada sahalara geri döndüafiyet olsun canım
bu dengeleme işini sevdim güzel taktik![]()
Hımmm çok olmuşTüm kare paket![]()
Canım inşaallah köpüşün iyi olur biran önce
Cinsi ne bizdede var da bahçede cinsi pali