• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dogo street yaaani sokak köpüşü:KK48:
Geçici bir süre benimle, kendine gelsin bırakıcam doğasına ama çok üzülürüm, alıştı çünkü bana ve korkuyorum acaba dışarıda yapabilir mi diye.
Bırakırsan işi çok zor canım çünkü hazır yemeğe alışıyorlarlar ve aile sevgisi alan çoğu köpek bırakılınca hastalanıyor demişti bizim veteriner :KK42:
Bizimde başımıza gelmişti öyle bir olay dağda donmak üzere bulmuştuk yavru köpeği eve getirdik bahçede büyüdü ama cinsi çok büyük müş bilemiycem ne boyumuzu aştı ağağa kalkıp çocukları deviriyordu sevgisinden
Baş edemeyip barınağa götürdük ama sğlayarak ayrılmıştım :KK61:hayvan sevgisi başka birşey :KK68:

akşam 6 dan sonra gayet iyi geçiyor benim için sıkıntı yok
ama ben erken yatıyorum
bugün tartı öncesi olduğu için menülerimiz hafif olsun kızlar
turşu bulgur nohut fasulye vs varsa yarına saklayalım
Hatırlatığın iyi oldu arkadaşım şişkinlik yapıyor kendileri birde çol su tutuyor turşu

Bırakırsan işi çok zor canım çünkü hazır yemeğe alışıyorlarlar ve aile sevgisi alan çoğu köpek bırakılınca hastalanıyor demişti bizim veteriner :KK42:
Bizimde başımıza gelmişti öyle bir olay dağda donmak üzere bulmuştuk yavru köpeği eve getirdik bahçede büyüdü ama cinsi çok büyük müş bilemiycem ne boyumuzu aştı ağağa kalkıp çocukları deviriyordu sevgisinden
Baş edemeyip barınağa götürdük ama sğlayarak ayrılmıştım :KK61:hayvan sevgisi başka birşey :KK68:
havvanlar birbaşka oluyor sevgileri karşılıksız
Hatırlatığın iyi oldu arkadaşım şişkinlik yapıyor kendileri birde çol su tutuyor turşu
:KK9:

Kizlar simdi yemege gidicem rosto kofte var onu yicm bide salata
Aksama brokoli karnabahar yicm
Araogun yaparsam diye ananasim var belki 3 gibi onu yerim
afiyet olsun canım çok güzel

Sormayın yaaa öğlen yemekte yayla çorbası vardı buğdaylı ama içinde nohut ve fasulye de vardı. Mecburen yedim inşallah yarına etkisi kalmaz. Akşamı hafif tutmaya çalışacağım yine. Nisan bitmeden mezun olayım artık :confused::confused:
şansa bak ama çorbada ne kadar olacak ki yarına birşey olmaz canım

benimde bugün mesaim geç bitecek
yemeğimi işe getirdim
yoksa akşam yemeğim çok geç kalacak

şansa bak ama çorbada ne kadar olacak ki yarına birşey olmaz canım
Akşama bisiklete çıkacağım yemeği de hafif tutarsam kalmaz inşallah. Bugün çok güzel bir sonuç gördüm tartıda. İnşallah yarın da aynısını görürüm.:KK68:

Masallah kızlar valla ben tartı da aynıyım bugün bakalım yarına 100 200 gr.düşsem diye gayret ediyorum.benim kaçamaklar la dikkat ettiklerim dengeledi galiba kilo almadım ama verememisim bu da bana ders olsun.umarım zerra rakibim ve diğer arkadaşlar güzel sonuçla gelirsiniz.

Akşama bisiklete çıkacağım yemeği de hafif tutarsam kalmaz inşallah. Bugün çok güzel bir sonuç gördüm tartıda. İnşallah yarın da aynısını görürüm.:KK68:
:63: Kazandın desene kaptanım :mad:ben demiştim size sonuç belli diye
Amaaaa benim sonuç ta hedefe yakın olmasada güzel:KK28:

Evet canım 2. Gün
Ama meyve ekmek olmayınca arıyorum
Ben ikisinide severim

Hımmm çok olmuş
Ama sen yeterince pişman olmuşsun canım
meyveyi ben de çok severim. yarın güzel bir sunuç gelecek senden öyle tahmin ediyorum:KK36:

Günaydın bugün bende başlıyorum bakalım nasıl geçecek dışarıda şantiyede olacağım spor yapamam sanırım ama bakalım gene de
güzel başlangıçlar canım. bizi unutma :KK6:

Back
X