• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün menü
Saat 10 00
3 dilim çavdar ekmeği
4 kibrit kutusu peynir
Domates salatalık

Ara öğün
1 muz
Biraz Antep fıstığı

Akşam
18 00
1 kase mercimek çorbası

2 litre su içildi
1 saat yürüyüş yapıldı
Cankız zaten yorumlamış çokta güzel yorumlamış bir de ben üstünden geçeyim dedim canım. Antep fıstığı haricinde güzel bir menü. Su ve sporunda öyle. Kahvaltının saati bana göre geç ama akşam yemeğinin saati çok güzel. Ben bir de iki öğün olayına karşıyım. Üç öğün en sağlıklısı benim gözümde.

Kaptanımmm afiyet olsunnnn :))
:KK200::KK200:

Merhaba kızlar; ben bu takımın eskiiii mezunlarındanım. 5 sene önceydi sanırım mezuniyetim incecik bir genc kız olarak ayrılıp, simdi tombik, hamileliginde tatlı işini abartmış verdigi kilonun 2 katını almıs 2 yasında bir kız cocugu olan bir anne olarak dönüyorum :)
Ecem' im Canımmmmmm hoş geldin. Çok mutlu oldum seni görünce. Ne güzel dostluklar geliştirmişiz biz yaaaaaaa :KK36::KK36::KK36:

İnşallah bugün doktordan da güzel sonuçlar alır dönersin. :KK200:

Kaptanım akşam yarım simit bence olmamış çok kuru kalmış onun yerine bi çorba falan olsaydı sanki daha güzel olurdu.yada yoğurt Salata. Hem daha faydalı olurdu ama sanırım kalan simidi bitirmek istedin ve yemek yapmaya vaktin yoktu hastayım yazmışsın ya.afiyet olsun yinede.
Canım aynen dediğin gibi oldu. Evde yemek yoktu. Hem hastayım hem de bisiklete çıkacaktım. Yemek için çok vaktim olmayınca iş yerinde kalan simidin yarısını yedim çıktım. Çocuklara da şehriye çorbası yaptım. Hem saat erken olunca simidin çok etkisi olmaz diye düşündüm. Ama yanında bir bardak ayran içsem hiç fena olmazdı.

Ayy bu adam beni öldürcek
Karşımda nutellali kuruvasan yiyor sıcacık
Nasıll canım çekti anlatamam
Kızlar toplanın akşam baskın var Avusturya' ya :KK70::KK70:Zayıfladıktan sonra sen de onun karşısında yersin canım ağzının suyunu akıta akıta :KK36:
05.04.18

11 00
2 yum omlet
2 kk peynir
domates

16 00
neskafe
1 ceviz
yarim incir
1 diyet biskuvisi

18.30
2 kase mercimek çorbası
1 kase yogurt
turk kahvesi
bitter cikolata (napoliten / ince kucuk)

2 lt su
1.5 saat yürüyüş
LAydLiNe LAydLiNe @cankizzzz @ada81
Diyet bisküvin ve bitter çikolatan olmamış onların haricinde güzel bir menü. Kahvaltının saati çok geç ama :KK20:

Canim hosgeldin hatirladin mi.beni bilmiyorum. Ayni donem takimdaydik bebisin hayirli olsun benimde 2.5 yasinda bir kizim var ve bende hala dogim kilosu verme pesindeyim
Ben sana bahsetmiştim Ecem' den hatırladın mı? Hatırlamışsın gerçi o zaman hatırlayamamıştın. :KK70:

Selam kizlar o kadar yoğun bi hafta gecirdimkii sormayin. Anneannemiz ogluma bende dis bugdayi yapcam dedi butuunn hafta onunla ugrastik sonuç harika oldu ama banada olan oldu 11 cesitten nasibimi aldim :-( ama yinede durum o kadar kotu degil cok şükür
Gecen hafta 69
Bu hafta 68.3
Fark 700 gr. Daha fazla olabilirdi ama buna da şükür

Gunaydin kizlar

Gecen hafta 67
Bu hafta 66.4
Fark 600 gram
Yuzde 0.90

Gun icinde gelmeye calisirim ama cuma yogunlugu kizlar seviyorum hepinizi
Harikasın bebeğim :KK9::KK9:

Günaydın kızlarr

Geçen hafta 63.200
Bu hafta 62.800
-400
Ooooooo rakibime acayip fark atmışım. Ben kazandım :KK70::KK70:

ha bu arada :)

Tartı:71,8
ama daha 1 günlük diyetteyim Hoppa
Haftaya buraya çok güzel bir rakama yazacağına eminim :KK36:

geçen hafta 61.8
bu hafta: 61
(60 ı ucundan görmeye çalıştım ama olmadı wc ye kahvaltı sonrası çıkabildim):KK73:
giden 800 gr
%1.29
LAydLiNe LAydLiNe
Tebrikler canım harika bir sonuç. Son bir kilo :KK9::KK9:

Gecen hafta 71.6
Bu hafta 70.4
Fark 1.2
Yuzde hesaplama gerek yok sanirim liste disi oldugum icin
Ayy cok sevindim :KK55:
Maşallah maşallah harika bir sonuç :nazar::KK9::KK9:

Günaydıııın kızçeler

Geçen hafta 67
Bıgün 66.3

Daha fazla gider diye düşünmüştüm ama sabit kalmışım.
Hamama gidiyorum o yüzden geçmişe çok dönemedim
Harikasın canım. Bence gayet güzel bir sonuç :KK9::KK9:

Kilo bildirimi
Geçen cuma 61.5
Bu cuma 61.1
Fark -400 malesef

LAydLiNe LAydLiNe
Maalesef deme lütfen. Sonuçta vermişsin. Son kilolar en yavaş giden kilolar ama istersen eğer çokta gidiyor. Haftaya daha iyi bir sonuç göreceğine inanıyorum.

Selam kizlar o kadar yoğun bi hafta gecirdimkii sormayin. Anneannemiz ogluma bende dis bugdayi yapcam dedi butuunn hafta onunla ugrastik sonuç harika oldu ama banada olan oldu 11 cesitten nasibimi aldim :-( ama yinede durum o kadar kotu degil cok şükür
Gecen hafta 69
Bu hafta 68.3
Fark 700 gr. Daha fazla olabilirdi ama buna da şükür
Gelmeyeceksin diye korktum ama şükür geldin. Daha sık görmek isterim seni de aramızda :KK68::KK68:

Valla maşallah emzirmenin faydasını aramızda en iyi çıkartan sensin. İyi değerlendir bu fırsatı çok güzel gitmiş çünkü. :KK9::KK9:

F5F3E691-F171-40FD-A49D-615658EB21FA.webp

Benim bildirimim de böyle gelsin :rolleyes::KK71::KK71:

:nazar::nazar::nazar:

Geçen hafta : 63.8

Bu hafta : 62.4

Fark : 1.4

Demiştim dimi geçen hafta kaçamak yapınca. Haftaya kaçamaksız olunca sonuç nasıl olacak göreceksiniz diye. Bir hafta boyunca aralıksız yazdım menümü. Yediğim her lokmayı biliyorsunuz. Üzerine bir de doğum günü atlattım ve dün regl olmamla rağmen çok ama çok güzel bir kilo gitti. Hem de hedefime bu kadar yakınken. Demek ki kararlı ve iradeli olursak kilo bir şekilde gidiyor :KK36::KK36:

Eki Görüntüle 2133571

Demiştim dimi geçen hafta kaçamak yapınca. Haftaya kaçamaksız olunca sonuç nasıl olacak göreceksiniz diye. Bir hafta boyunca aralıksız yazdım menümü. Yediğim her lokmayı biliyorsunuz. Üzerine bir de doğum günü atlattım ve dün regl olmamla rağmen çok ama çok güzel bir kilo gitti. Hem de hedefime bu kadar yakınken. Demek ki kararlı ve iradeli olursak kilo bir şekilde gidiyor :KK36::KK36:
Tebrik ederim canim cok guzel bir sonuc

***13.TAKIM 563. ETAP*** 30 Mart 2018

cankizzzz (90.3///%)
Zerra (61.8/61/0.8/%1.29)
umudum2 (61.5/61.1/0.4/%0.65)
LAydLiNe (63.8/62.4/1.4/%2.19)
Nurdan1616(63.2/62.8/0.4/%0.63)
aylahl(79.4///%)
bilmece811 (58.8///%)
polekey2244(69/68.3/0.7/%1.01)
mrskulkedisi (71.6///%)
burcugncy(67/66.4/0.6/%0.90)
Kriziantemcicegi(78.1///%)
fanur (72.3///%)

13. Takım ortalaması: % 0.25

13. TAKIM 563. Etap Free Liste

duygu06-26 (67/66.3/0.7/%1.04) Yeni Üye Baş.Tar: 27 Mart 2018 Baş.Kil:68 Hedef:50
Turan16 (71.6/70.4/1.2/%1.68) Yeni Üye Baş.Tar:28 Mart 2018 Baş.Kil:72.5 Hedef: 58
merryangel(71.6///%) Yeni Üye Baş. Tar: 04 Mart 2018 Baş.Kil:73 Hedef: 58
ada81 (68.4///%) 562. Etapta izne ayrılan üye
muh_seyda (72/71.8/0.2/%0.28) Yeni Üye Baş.Tar: 04 Nisan 2018 Baş.Kil:72 Hedef:60
My Jale (///%) Yeni Üye Baş. Tar: 2 Mart 2018 Baş.Kil:76.4 Hedef: 65

13. Takım free ortalaması:%

Mercimek nohut ve fasulye konusu çok geçti de oyuzden arkadaşa öyle yazdım canım. Yoksa sakın yanlış anlama.bende bu hafta kaciranlardanim malesef umarım düzeltiriz. Sen zaten sadece çorba icmissin kilo olarak etkisi olmaz ama şişkinlik yaparsa tartı da fazla çıkma payın var.ins.çıkmazsın. öpüyorum.
Teşekkür ederim canım

Eki Görüntüle 2133571

Süper!!!!!! Bu kiloda olsam daha zayıflamak istemem. Senelerdir bu kiloda değilim. :mad:

ay hadi İnşallah. Zaten benim sorunum destek eksiği sanırım. Haftaya büyük bir farkla geleceğimmmmmm.:KK24:
Buranın en büyük avantajı motivasyon canım. Bireysel bile alsan desteği buradaki kadar güzel olmaz. Daha önce diyetisyene bile gittim ama hiç buradaki kadar güzel kilolar veremedim. Her yeni gelene söylüyorum sana da söyleyeyim. Böyle evkaftayken der gibi oluyor ama motivasyon için etkili olduğunu düşünüyorum. Profilimde fotoğraflarım var öncesi sonrası. Beni izle o zaman görebilirsin. Sana ufak bir motivasyon daha olsun :KK68::KK68:

Back
X