- 28 Mayıs 2017
- 1.374
- 4.226
- 133
Tebrik ederim canim cok iyigeçen hafta 61.8
bu hafta: 61
(60 ı ucundan görmeye çalıştım ama olmadı wc ye kahvaltı sonrası çıkabildim)
giden 800 gr
%1.29
LAydLiNe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canim cok iyigeçen hafta 61.8
giden 800 gr
%1.29
LAydLiNe
Tebrik ederim canimGünaydın kızlarr
Geçen hafta 63.200
Bu hafta 62.800
-400
Tebrik ederim canimGunaydin kizlar
Gecen hafta 67
Bu hafta 66.4
Fark 600 gram
Yuzde 0.90
Gun icinde gelmeye calisirim ama cuma yogunlugu kizlar seviyorum hepinizi
Cankız zaten yorumlamış çokta güzel yorumlamış bir de ben üstünden geçeyim dedim canım. Antep fıstığı haricinde güzel bir menü. Su ve sporunda öyle. Kahvaltının saati bana göre geç ama akşam yemeğinin saati çok güzel. Ben bir de iki öğün olayına karşıyım. Üç öğün en sağlıklısı benim gözümde.Bugün menü
Saat 10 00
3 dilim çavdar ekmeği
4 kibrit kutusu peynir
Domates salatalık
Ara öğün
1 muz
Biraz Antep fıstığı
Akşam
18 00
1 kase mercimek çorbası
2 litre su içildi
1 saat yürüyüş yapıldı
Kaptanımmm afiyet olsunnnn :))
Ecem' im Canımmmmmm hoş geldin. Çok mutlu oldum seni görünce. Ne güzel dostluklar geliştirmişiz biz yaaaaaaaMerhaba kızlar; ben bu takımın eskiiii mezunlarındanım. 5 sene önceydi sanırım mezuniyetim incecik bir genc kız olarak ayrılıp, simdi tombik, hamileliginde tatlı işini abartmış verdigi kilonun 2 katını almıs 2 yasında bir kız cocugu olan bir anne olarak dönüyorum :)
Canım aynen dediğin gibi oldu. Evde yemek yoktu. Hem hastayım hem de bisiklete çıkacaktım. Yemek için çok vaktim olmayınca iş yerinde kalan simidin yarısını yedim çıktım. Çocuklara da şehriye çorbası yaptım. Hem saat erken olunca simidin çok etkisi olmaz diye düşündüm. Ama yanında bir bardak ayran içsem hiç fena olmazdı.Kaptanım akşam yarım simit bence olmamış çok kuru kalmış onun yerine bi çorba falan olsaydı sanki daha güzel olurdu.yada yoğurt Salata. Hem daha faydalı olurdu ama sanırım kalan simidi bitirmek istedin ve yemek yapmaya vaktin yoktu hastayım yazmışsın ya.afiyet olsun yinede.
Kızlar toplanın akşam baskın var Avusturya' yaAyy bu adam beni öldürcek
Karşımda nutellali kuruvasan yiyor sıcacık
Nasıll canım çekti anlatamam
Diyet bisküvin ve bitter çikolatan olmamış onların haricinde güzel bir menü. Kahvaltının saati çok geç ama
Ben sana bahsetmiştim Ecem' den hatırladın mı? Hatırlamışsın gerçi o zaman hatırlayamamıştın.Canim hosgeldin hatirladin mi.beni bilmiyorum. Ayni donem takimdaydik bebisin hayirli olsun benimde 2.5 yasinda bir kizim var ve bende hala dogim kilosu verme pesindeyim
Harikasın bebeğimGunaydin kizlar
Gecen hafta 67
Bu hafta 66.4
Fark 600 gram
Yuzde 0.90
Gun icinde gelmeye calisirim ama cuma yogunlugu kizlar seviyorum hepinizi
Ooooooo rakibime acayip fark atmışım. Ben kazandımGünaydın kızlarr
Geçen hafta 63.200
Bu hafta 62.800
-400
Haftaya buraya çok güzel bir rakama yazacağına eminimha bu arada :)
Tartı:71,8
ama daha 1 günlük diyetteyim![]()
Tebrikler canım harika bir sonuç. Son bir kilogeçen hafta 61.8
giden 800 gr
%1.29
LAydLiNe
Maşallah maşallah harika bir sonuçGecen hafta 71.6
Bu hafta 70.4
Fark 1.2
Yuzde hesaplama gerek yok sanirim liste disi oldugum icin
Ayy cok sevindim![]()
Harikasın canım. Bence gayet güzel bir sonuçGünaydıııın kızçeler
Geçen hafta 67
Bıgün 66.3
Daha fazla gider diye düşünmüştüm ama sabit kalmışım.
Hamama gidiyorum o yüzden geçmişe çok dönemedim
Maalesef deme lütfen. Sonuçta vermişsin. Son kilolar en yavaş giden kilolar ama istersen eğer çokta gidiyor. Haftaya daha iyi bir sonuç göreceğine inanıyorum.
Gelmeyeceksin diye korktum ama şükür geldin. Daha sık görmek isterim seni de aramızdaSelam kizlar o kadar yoğun bi hafta gecirdimkii sormayin. Anneannemiz ogluma bende dis bugdayi yapcam dedi butuunn hafta onunla ugrastik sonuç harika oldu ama banada olan oldu 11 cesitten nasibimi aldim :-( ama yinede durum o kadar kotu degil cok şükür
Gecen hafta 69
Bu hafta 68.3
Fark 700 gr. Daha fazla olabilirdi ama buna da şükür
Tebrik ederim canim cok guzel bir sonucEki Görüntüle 2133571
Benim bildirimim de böyle gelsin
Geçen hafta : 63.8
Bu hafta : 62.4
Fark : 1.4
Demiştim dimi geçen hafta kaçamak yapınca. Haftaya kaçamaksız olunca sonuç nasıl olacak göreceksiniz diye. Bir hafta boyunca aralıksız yazdım menümü. Yediğim her lokmayı biliyorsunuz. Üzerine bir de doğum günü atlattım ve dün regl olmamla rağmen çok ama çok güzel bir kilo gitti. Hem de hedefime bu kadar yakınken. Demek ki kararlı ve iradeli olursak kilo bir şekilde gidiyor![]()
Tebrik ederim canim cok guzel bir sonuc
Teşekkür ederim canımMercimek nohut ve fasulye konusu çok geçti de oyuzden arkadaşa öyle yazdım canım. Yoksa sakın yanlış anlama.bende bu hafta kaciranlardanim malesef umarım düzeltiriz. Sen zaten sadece çorba icmissin kilo olarak etkisi olmaz ama şişkinlik yaparsa tartı da fazla çıkma payın var.ins.çıkmazsın. öpüyorum.
ay hadi İnşallah. Zaten benim sorunum destek eksiği sanırım. Haftaya büyük bir farkla geleceğimmmmmm.
Haftaya buraya çok güzel bir rakama yazacağına eminim![]()
Süper!!!!!! Bu kiloda olsam daha zayıflamak istemem. Senelerdir bu kiloda değilim.Eki Görüntüle 2133571
Benim bildirimim de böyle gelsin
Geçen hafta : 63.8
Bu hafta : 62.4
Fark : 1.4
Demiştim dimi geçen hafta kaçamak yapınca. Haftaya kaçamaksız olunca sonuç nasıl olacak göreceksiniz diye. Bir hafta boyunca aralıksız yazdım menümü. Yediğim her lokmayı biliyorsunuz. Üzerine bir de doğum günü atlattım ve dün regl olmamla rağmen çok ama çok güzel bir kilo gitti. Hem de hedefime bu kadar yakınken. Demek ki kararlı ve iradeli olursak kilo bir şekilde gidiyor![]()
Buranın en büyük avantajı motivasyon canım. Bireysel bile alsan desteği buradaki kadar güzel olmaz. Daha önce diyetisyene bile gittim ama hiç buradaki kadar güzel kilolar veremedim. Her yeni gelene söylüyorum sana da söyleyeyim. Böyle evkaftayken der gibi oluyor ama motivasyon için etkili olduğunu düşünüyorum. Profilimde fotoğraflarım var öncesi sonrası. Beni izle o zaman görebilirsin. Sana ufak bir motivasyon daha olsunay hadi İnşallah. Zaten benim sorunum destek eksiği sanırım. Haftaya büyük bir farkla geleceğimmmmmm.![]()