• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlarr

Geçen hafta 63.200
Bu hafta 62.800
-400

ha bu arada :)

Tartı:71,8
ama daha 1 günlük diyetteyim Hoppa

Gecen hafta 71.6
Bu hafta 70.4
Fark 1.2
Yuzde hesaplama gerek yok sanirim liste disi oldugum icin
Ayy cok sevindim :KK55:

Günaydıııın kızçeler

Geçen hafta 67
Bıgün 66.3

Daha fazla gider diye düşünmüştüm ama sabit kalmışım.
Hamama gidiyorum o yüzden geçmişe çok dönemedim

Kilo bildirimi
Geçen cuma 61.5
Bu cuma 61.1
Fark -400 malesef

LAydLiNe LAydLiNe

Selam kizlar o kadar yoğun bi hafta gecirdimkii sormayin. Anneannemiz ogluma bende dis bugdayi yapcam dedi butuunn hafta onunla ugrastik sonuç harika oldu ama banada olan oldu 11 cesitten nasibimi aldim :-( ama yinede durum o kadar kotu degil cok şükür
Gecen hafta 69
Bu hafta 68.3
Fark 700 gr. Daha fazla olabilirdi ama buna da şükür

Eki Görüntüle 2133571

Benim bildirimim de böyle gelsin :rolleyes::KK71::KK71:

:nazar::nazar::nazar:

Geçen hafta : 63.8

Bu hafta : 62.4

Fark : 1.4

Demiştim dimi geçen hafta kaçamak yapınca. Haftaya kaçamaksız olunca sonuç nasıl olacak göreceksiniz diye. Bir hafta boyunca aralıksız yazdım menümü. Yediğim her lokmayı biliyorsunuz. Üzerine bir de doğum günü atlattım ve dün regl olmamla rağmen çok ama çok güzel bir kilo gitti. Hem de hedefime bu kadar yakınken. Demek ki kararlı ve iradeli olursak kilo bir şekilde gidiyor :KK36::KK36:

kilo bildirimi LAydLiNe LAydLiNe
geçen hafta 79.4
bugün 78.9
fark 500gr

Kilo bildirimi
Geçen hafta 78.1
Bu hafta 75.4
LAydLiNe LAydLiNe

Kilo bildirimi
Geçen cuma 90.300
Bugün 89.500 :halay::halay:

Hepinizi tebrik ederim kizlar

Gecen hafta 71.6
Bu hafta 70.4
Fark 1.2
Yuzde hesaplama gerek yok sanirim liste disi oldugum icin
Ayy cok sevindim :KK55:
çok güzel canım tebriklerrrr

Günaydıııın kızçeler

Geçen hafta 67
Bıgün 66.3

Daha fazla gider diye düşünmüştüm ama sabit kalmışım.
Hamama gidiyorum o yüzden geçmişe çok dönemedim
çok güzel spor yapıyorsun önümüxdeki hafta daha çok gider canım eminim. tebriklerrr

Kilo bildirimi
Geçen cuma 61.5
Bu cuma 61.1
Fark -400 malesef

LAydLiNe LAydLiNe
gayet güzel canım tebriklerrr

Yaaaaaa kızlar maşallah 41 kere :nazar::nazar: takımımıza. Ne kadar sıcak bir ortam oldu. Bugün geçmişi okuyunca nasıl mutlu oldum anlatamam. Çok seviyorum hepinizi :KK68::KK68::KK68:
biz de seni seviyoruz kaptanımmm:KK200::KK200::KK200:

Selam kizlar o kadar yoğun bi hafta gecirdimkii sormayin. Anneannemiz ogluma bende dis bugdayi yapcam dedi butuunn hafta onunla ugrastik sonuç harika oldu ama banada olan oldu 11 cesitten nasibimi aldim :-( ama yinede durum o kadar kotu degil cok şükür
Gecen hafta 69
Bu hafta 68.3
Fark 700 gr. Daha fazla olabilirdi ama buna da şükür
çok iyi canım tebriklkerrr

Eki Görüntüle 2133571

Demiştim dimi geçen hafta kaçamak yapınca. Haftaya kaçamaksız olunca sonuç nasıl olacak göreceksiniz diye. Bir hafta boyunca aralıksız yazdım menümü. Yediğim her lokmayı biliyorsunuz. Üzerine bir de doğum günü atlattım ve dün regl olmamla rağmen çok ama çok güzel bir kilo gitti. Hem de hedefime bu kadar yakınken. Demek ki kararlı ve iradeli olursak kilo bir şekilde gidiyor :KK36::KK36:
ooo çok iyi tebriklerrr kaptanım:nazar:

Tebrik ederim canım ama bu aralar yavaşladın farkındasın dimi?

Olursun olursun yeter ki gerçekten iste. Hem de sonunda çokta mutlu olursun. Burdan ayrılma hiç :KK39:
ya evet yavaş gidiyor canım farkındayım çünkü çok kasmıyorum kendimi. hem kızım etkilenmesin diye hem de daha önce diyetisyene gidip güzel kilo vermiştim. ama sonuç diyetisyeni bırakınca daha fazla kilo aldım. bu yüzden düşüncem az gitsin ama kalıcı olsun. çok kısıtlamaya gidince patlatıyorum kendimi ve saçma sapan yemeye başlıyorum. yani ben memnunum sonuçtan:KK6::KK6::KK6:

Kizlar birazdan babam gelecek sabah kosisturmasi yemek hazirlama cuma heyecanina ortak olamadim ...

LAydLiNe LAydLiNe canim kilom 70.100 karnimda bi sislik var anlamadim... bu aralar wc sıkıntısı yasiyorum vucud bahardan mi etkilendi anlamadim...

Canim ben bu hafta cook yogun olurum beni ikili yarislardan muhavf tut olur mu cunku rakibimle pek ilgilenemem...aksamlari ugrarim babamla her aksam yuruyuse cikariz cook seviniyorum :KK66:)

Evet canım, o kadar yoğunum ki başımı kaşıyamıyorum. Gruba katkım yok. Yerime başka biri geçsin o faydalansın
Tatlım artık izin hakkı var. Sonra devam ederim dersen izinli yazayım. Kendi isteğiyle ayrıldı dersem eğer 6 ay boyunca tekrar yarışamıyorsun. Kararını ver ona göre yazayım. :KK39:

LAydLiNe LAydLiNe valla sorma canisi ya bugun evime gidiyorum evde dahada dikkatli olacagim güzel dileklerin icin de cookk teşekkür ederim :-*
Ben senin evinde olmadığını unutmuşum. Hadi bakalım inşallah haftaya güzel sonuçlar gelir. :KK68:

ya evet yavaş gidiyor canım farkındayım çünkü çok kasmıyorum kendimi. hem kızım etkilenmesin diye hem de daha önce diyetisyene gidip güzel kilo vermiştim. ama sonuç diyetisyeni bırakınca daha fazla kilo aldım. bu yüzden düşüncem az gitsin ama kalıcı olsun. çok kısıtlamaya gidince patlatıyorum kendimi ve saçma sapan yemeye başlıyorum. yani ben memnunum sonuçtan:KK6::KK6::KK6:
Yavaş dememin sebebi canım şuan ki kilona ve durumuna göre yavaş. Hem emziriyorsun hem de verilecek kilon çok olunca senin rahat rahat haftada sıkmadan 1 kiloya yakın vermen lazım. O yüzden yavaş dedim. Yavaş gittiğin zamanda bir süre sonra sıkılıyorsun. Farkındaysan zaten ben çok kilo verelim diye uğraşmıyorum. Önemli olan sağlıklı beslenmek. Sağlıklı beslendiğin zaman zaten kilolar kendiliğinden gidiyor. :KK39:

Kizlar birazdan babam gelecek sabah kosisturmasi yemek hazirlama cuma heyecanina ortak olamadim ...

LAydLiNe LAydLiNe canim kilom 70.100 karnimda bi sislik var anlamadim... bu aralar wc sıkıntısı yasiyorum vucud bahardan mi etkilendi anlamadim...

Canim ben bu hafta cook yogun olurum beni ikili yarislardan muhavf tut olur mu cunku rakibimle pek ilgilenemem...aksamlari ugrarim babamla her aksam yuruyuse cikariz cook seviniyorum :KK66:)
Tamamdır canım :KK68::KK68:Menülerini yaz ama unutma :KK39:

Eki Görüntüle 2133571

Müthiş müthiş müthiiiiş:halay::KK52:

Çok çok tebrik ederim, bu hafta takım gayet iyi gitmiş gibi görünüyor:21:

Müthiş müthiş müthiiiiş:halay::KK52:

Çok çok tebrik ederim, bu hafta takım gayet iyi gitmiş gibi görünüyor:21:
Aynen canım maşallahımız var eminim haftaya da öyle olacak. Bu arada haftaya seni ve @Turan16 yı listeye almayı istiyorum. Lütfen daha dikkatli olun olur mu. Müthiş bir giriş yapın listeye :KK36:

kilo bildirimi LAydLiNe LAydLiNe
geçen hafta 79.4
bugün 78.9
fark 500gr

Artı olmasından ve sabit kalmaktan iyidir :rapci:
Haftaya iki katı gider bence, tebrik ederim canım

Kilo bildirimi
Geçen hafta 78.1
Bu hafta 75.4
LAydLiNe LAydLiNe

Über süper, Athena Gökhan’ın dediği gibi “abi çok iyi yaa” :KK52:

Kilo bildirimi
Geçen cuma 90.300
Bugün 89.500 :halay::halay:

Tebrikler cankizzzz cankizzzz bu hızla ay sonuna kadar 7lere sınır komşusu olursun :KK14:

06.04.18
gecen hafta: 71.6
bu hafta: 71.5
fark: -100
LAydLiNe LAydLiNe

BiraZcık daha gayret ama en güzeli artı çıkmaması :KK51:

Afiyet olsun cnm
Kız niye mercimek yedin yarın şişkinlik yapmasın
Nerdeydin bütün gün yoktun
carsidaydik canim alincaklar vardi hem yuruyus olsun dedim spor gibi :KK49::KK49::KK49:
Valla bugün sanki herkes anlaşmış özellikle şişkinlik yapacak şeyler yenilmiş.kiz burda kaç kere söylendi. Hadi yeni gelen arkadaşlar bilmiyor ya sen..neyse bakalim artik yapacak bişey yok.umarım tartıda güzel sonuçlar alırız. Benim pek umudum yok çünkü bu hafta yaptığım bikac kaçamak ve fazlalik bitirdi beni.artık hayırlısı.
ayy kizlar ben gercekten bilmiyodum, bugun daha cok eksi cikiyim diye corba icim dedim, hem cok actim sevdigim corba olsun dedim.
Allah da beni davul etmesin tuhh :kızgın:

***13.TAKIM 564. ETAP*** 06 Nisan 2018

cankizzzz (90.3/89.5/0.8/%0.89)
Zerra (61.8/61/0.8/%1.29)
umudum2 (61.5/61.1/0.4/%0.65)
LAydLiNe (63.8/62.4/1.4/%2.19)
Nurdan1616(63.2/62.8/0.4/%0.63)
aylahl(79.4/78.9/0.5/%0.63)
bilmece811 (58.8/58.5/0.3/%0.51) İzne ayrılmak istiyor.
polekey2244(69/68.3/0.7/%1.01)
mrskulkedisi (71.6/71.5/0.1/%0.14)
burcugncy(67/66.4/0.6/%0.90)
Kriziantemcicegi(78.1/75.4/2.7/%3.46)
fanur (72.3///%) Bildirim yapmadı. İzne ayrılmak istiyor.

13. Takım ortalaması: % 1.025

13. TAKIM 564. Etap Free Liste

duygu06-26 (67/66.3/0.7/%1.04) Yeni Üye Baş.Tar: 27 Mart 2018 Baş.Kil:68 Hedef:50
Turan16 (71.6/70.4/1.2/%1.68) Yeni Üye Baş.Tar:28 Mart 2018 Baş.Kil:72.5 Hedef: 58
merryangel(71.6///%) Yeni Üye Baş. Tar: 04 Mart 2018 Baş.Kil:73 Hedef: 58
ada81 (68.4/70.1/-1.7/%-2.49) 562. Etapta izne ayrılan üye
muh_seyda (72/71.8/0.2/%0.28) Yeni Üye Baş.Tar: 04 Nisan 2018 Baş.Kil:72 Hedef:60
My Jale (///%) Yeni Üye Baş. Tar: 2 Mart 2018 Baş.Kil:76.4 Hedef: 65

13. Takım free ortalaması:%

Back
X