• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menumu yqzip kacicm kizlat

Sabah 10.30
1.5 yagda yumurta
1 kk peybir
5 zeytin
Avuc ici kadar pastirma
Domates salatalik tere maydanoz
1 dilim.ekmek

Ara 15.00
1 su bardagi aycekirdegi

Aksam 18.30
5 tane kofte
4 tane derisiz kanat
1 parca ekmek
1 bardak ayran
Patlican salatasi

2 litre su
Spor yok

bugün kv ye yardıma gittik evinde tadilat var. ev inşaat alanı resmen mutfak, tuvalet, banyo, pencereler, çelik kapı vs vs neredeyse her şey yenileniyor. akşam da bizim eve çağırdık yemeye. ama diyet konusunda felaket bir gün oldu benim için dünyaları yedim :olamaz::olamaz::olamaz: menümü yazmaya yüzüm bile yok çok üzgünüm:KK35::KK35::KK35:

Öyle canım ama baya zorluyor tavsiye ederim

Zamanla öğreniyoruz canım kısaltmaları
Tk tatlı kaşığı
Yk yemek kaşığı
Kk kibrit kutusu
Vs :)
Smile lar yine kayboldu

Benim menü seninkinin yanında süper kaptanım:sinirli:
Ana akşamı görmemişim
Menü açılıştan kapanışa:sinirli:
İnanasım da gelmedi
Şaka dimi

Valla dayaklığım şaka felan değil dövebilirsin ama inan bana hırslandım yine cumaya bişey kalmayacak. İçimde nasıl bir öküz varsa artık. Saçmaladım iyice.

Kaptanım ne oldu böyle ağzım sulandı resmen :KK66:
Bugün senin ödül günün olsun biraz spor a fazla asılırsın olur biter sıkma canını:KK68:
Ağzın sulanmasın canım hiç iyi bişey yapmadım. Bugün eşim izinliydi. Zaten hep böyle zamanlarda oluyor. Kendi başıma olsam olmaz. Ama cumaya kalmayacak bişey.

Ben sucugu begenmedim cok olmis cnm ya

Sabah kahvaltisi daha saglam olsaymis guzel menuymus

Su disinda guzel menu cnm

Gayet guzel cnm afiyet olsun

Begenmedim cok sagliksiz :63:

Guzel cnm

Ohhh ohhb kaptana bak :63: bide bana kizio hos o kaaa kilo versem bende yerdim
Kızarım tabii kaptanım ben :KK53: Cidden yaaa iyi kilo verince şımarıyorum ben.

07 04 18
11 00
2 has yumurta
1kk tulum peyniri
domates
2kk cecil peynir
cay

16 00
cay
2 paket tuzlu cubuk kraker (disardaydim midem bulandi bian tuzlu onu bulabildim)

18 00
bamya
yogurt

20 00
neskafe
1 yk cekirdek
1 yk ceviz badem fistik karisimi
2 isirik cezerye

2 lt su
1.5 saat yuruyus
LAydLiNe LAydLiNe @cankizzzz @ada81
Kraker olmamış canım keşke başka bişey bulabilseydin. Böyle durumlarda ayran gelsin aklına Bi de akşam 20 de yediklerin hiç olmamış kraker neyse de akşam 18:00 den sonra kapat ağzını yeme hiç bişey
Kızlar çok sinir oldum ya:sinirli::sinirli:
Binamızın altı dershaneydi
Kapandı niyeyse
Peki ne açıldı dersiniz
Fırınnnnnn
Nasıl güzel görünüyor
Nasıl kokular geliyor :mad::KK61:
Konya daki evimin altında unlu mamüller vardı. 9 yıl yaşadım o eziyeti ama 25 kilo vermeyide başardım alışırsın merak etme

her yerim ağrıyor meğer ne hareketsizmişim ben :110:
Aynen canım ilk zamanlar öyle oluyor. Devam edersen çok güzel form tutarsın

Menumu yqzip kacicm kizlat

Sabah 10.30
1.5 yagda yumurta
1 kk peybir
5 zeytin
Avuc ici kadar pastirma
Domates salatalik tere maydanoz
1 dilim.ekmek

Ara 15.00
1 su bardagi aycekirdegi

Aksam 18.30
5 tane kofte
4 tane derisiz kanat
1 parca ekmek
1 bardak ayran
Patlican salatasi

2 litre su
Spor yok
Akşam napmışsın öyle Burcu yaaa akşamın çok olmuş o bir su bardağı çiğdem de (ay çekirdeği) hiç olmamış

bugün kv ye yardıma gittik evinde tadilat var. ev inşaat alanı resmen mutfak, tuvalet, banyo, pencereler, çelik kapı vs vs neredeyse her şey yenileniyor. akşam da bizim eve çağırdık yemeye. ama diyet konusunda felaket bir gün oldu benim için dünyaları yedim :olamaz::olamaz::olamaz: menümü yazmaya yüzüm bile yok çok üzgünüm:KK35::KK35::KK35:
Yaz yaz benim menüden sonra seninkini de görmek istiyorum

Cnm sabah uyanamadım
Öğlende hemen hazırlandım dışarıya çıktım
Akşamda benimkiler pizza alalım dediler bende mecbur artık pizza yedim
Biliyorum çok sağlıksız oldu bugün gene
Canım çok aç kalmışsın metabolizma kendini korumaya geçmiştir aç kaldıkça.ve pizza yiyip vücuda Guluten yüklenmişsin gerçekten pek hoş olmamış.sabah bi süt içip elma vs.yiyebilirdin pizza yerine de bi çorba içseydin bütün gün de gezdiğin için muhteşem kilo verirdin.okadar gezme ancak pizzaya denk gelmiştir. 1 dilim pizza 1 saatlik yürüyüş demekmiş 2 dilim 2 saat malesef...bugün Bidaha geri gelmez yapacak bişey yok bundan sonra dikkat edelim ins.

Valla dayaklığım şaka felan değil dövebilirsin ama inan bana hırslandım yine cumaya bişey kalmayacak. İçimde nasıl bir öküz varsa artık. Saçmaladım iyice.

Ağzın sulanmasın canım hiç iyi bişey yapmadım. Bugün eşim izinliydi. Zaten hep böyle zamanlarda oluyor. Kendi başıma olsam olmaz. Ama cumaya kalmayacak bişey.

Kraker olmamış canım keşke başka bişey bulabilseydin. Böyle durumlarda ayran gelsin aklına Bi de akşam 20 de yediklerin hiç olmamış kraker neyse de akşam 18:00 den sonra kapat ağzını yeme hiç bişey
Konya daki evimin altında unlu mamüller vardı. 9 yıl yaşadım o eziyeti ama 25 kilo vermeyide başardım alışırsın merak etme

Akşam napmışsın öyle Burcu yaaa akşamın çok olmuş o bir su bardağı çiğdem de (ay çekirdeği) hiç olmamış

haklisin canim film izliyoduk esimle ortada olunca yedim. aslinda canim da cekmemisti cok pisman oldum. ayran olsaymis iyiymis hic aklima gelmedi panikten, otobuste felan hep kraker yerim midemi tutsun diye ya da bazen cantamda bulundururdum ondan galiba aklima ilk o geldi

kaptanım senin menüyü görünce rahatladım biraz :KK47: ama ben de sopalık oldum o kesin:KK17:

Şimdi gelelim benim kara cumartesime. Sizlerden uzak olmak bana hiç yaramıyor. Bu hafta yine güzel kilo verdim yaaa. Şımardım yine. Lokması lokmasına yazıyorum utanç menümü.

11:00
1 dilim kek

13:30 (Kahvaltıya dışarı çıktık)
Yarım haşlanmış yumurta
1 kk peynir, 4 tane zeytin
2 dilim ekmek üzerine salçalı sos
1 dilim ekmek üzerine bal kaymak
3-4 çatal kavurmalı yumurta
2 dilim sucuk

19:30
Ev yapımı ketçaplı mayonezli hamburger
1 bardak kola

Suyu saymadım, spor yok

Hiç ortam yok benim yaaaa. Bu yüzden çok kızıyorum kendime. Bugün içimdeki öküz çıktı dışarıya. İnşallah pazartesiye sabit çıkarım. Cumaya en az 800 gr vermem lazım.
Kaptanım sen ne yaptın ya..gitti geçen haftaki emekler yine.bi hafta aç kalıp kilo verip bikac günlük kaçamaklar o haftayı batırıyor malesef hepimizin yaptığı hata sanırım bu.Allahtan senin hedefe az kaldı kamufle edersin ins.belki de bunun rahatlığı var sende.ama bizim çok dikkat etmemiz lazım kızlar..

07 04 18
11 00
2 has yumurta
1kk tulum peyniri
domates
2kk cecil peynir
cay

16 00
cay
2 paket tuzlu cubuk kraker (disardaydim midem bulandi bian tuzlu onu bulabildim)

18 00
bamya
yogurt

20 00
neskafe
1 yk cekirdek
2 isirik cezerye

2 lt su
1.5 saat yuruyus
Masallah canım bi de iki paket çubuk. Tam buğday ekmeği alıp bi dilim yeseydin keşke bastırdi.YADA Kepekli galeta falan. Bulamadık diye bi bahanemiz olamali aslında ama canımız çekince söz geçmiyor işte. Bende çok severim çubuk krekeri. Ama içinde çok şeker varmış malesef burda paylasilmisti ozamandan beri pek yememeye çalışıyorum.

Ah canım ne yaptın sen böyle. Yazmadıysan mutlaka çok kacirmissindir.ne diyim sana şimdi bilemedim.yarın telafi etmeye çalış ins.sonradan üzülmemek için.

Valla cnm benimki bile hayret ediyor bana ben asla yemeden duramayan birisiydim
Böyle bi durumda eve geldiğimde kesin bozardım acıktım diye ne bulursam yerdim mesela cola ictiler ben normal su içtim
Dondurma yemeye gittik ben sadece su içtim
Tebrikler canım
Şimdi gelelim benim kara cumartesime. Sizlerden uzak olmak bana hiç yaramıyor. Bu hafta yine güzel kilo verdim yaaa. Şımardım yine. Lokması lokmasına yazıyorum utanç menümü.

1 dilim kek

Yarım haşlanmış yumurta
2 dilim sucuk

1 bardak kola

Suyu saymadım, spor yok

Hiç ortam yok benim yaaaa. Bu yüzden çok kızıyorum kendime. Bugün içimdeki öküz çıktı dışarıya. İnşallah pazartesiye sabit çıkarım. Cumaya en az 800 gr vermem lazım.

Uww waoww.
Napmssn kaptan yahu
Çok aşırı olmuş bence.
Bu hafta kaçamak hakkını kullandın o zaman :)

haklisin canim film izliyoduk esimle ortada olunca yedim. aslinda canim da cekmemisti cok pisman oldum. ayran olsaymis iyiymis hic aklima gelmedi panikten, otobuste felan hep kraker yerim midemi tutsun diye ya da bazen cantamda bulundururdum ondan galiba aklima ilk o geldi
Ah işte yanında birinin yemek yemesi çok zor oluyor.herkes yerken dayanamıyor insan.ama yarın bunu telafi et mutlaka canım.

Leblebili kurabiye nasıl bişey? Akşamın çok geç kalmış canım.

Pişman olma, ağlama zararlı bişey yememişsin. Sadece yarın sakın tartılma
leblebi tozuyla yapılıyor canım. küçükken leblebi tozu satılırdı hatırlarsan onun kurabiye haline getirilmişi. tadı da aynı öyle

Bu akşam yüzmeye başlıyorum. Şimdi kızımı getirdim. Sanırım bu bana baya kalori yaktırır . Spor eksiğimi kapatabilirim
yüzmek çok iyi geliyor canım iyi yapmışsın

Bugünkü menüm

9:30
2 dilim köy peyniri 1 yumurta tavada
Domates salatalık maydanoz
Yeşil çay

14:00
1 kase kısır
1 kk meyveli kek:KK42:

18:45
1 tabak kara lahana çorbası
2 yk ezme
1 bardak ayran
2
6-7 dilim yağsız ev sucuğu

3 lt su
12000 tempolu adım
afiyet olsun canım

Bugun ki menüm
11
1 kaç zeytin
Azcık peynir

14:30
4-5 ceviz
3 fındık
Yarım muz
Yarım çb süt

18:30
Bir büyük tabak
Yumurtalı kıymalı menemen
Çay

Spor :100 ip
Yapabilsem 1 ml leslie yapcam
Su 3, 5 lt
menün az gibi geldi canım bana. şahsen ben güzelce ana öğün yapmazsam saçmalamaya başlıyorum:KK72:

havuzdan yeni gedim. Yüzmeyi bilmiyorum öğreniyorum henüz ama çıktığımda çok mutluydum ruhen bile iyi geliyor. müthişti.
yüzmeyi bilmesen bile çok hareket ediyorsundur canım ne güzel

Bugünkü menum
08.00
1 dilim peynir
1 dilim tam bugday
1 tabak menemen

15.00
1 bardak ayran
El kadar kiymali pide

18.00. 1 tabak yogurt
5 tane kanat

1.5 litre su
afiyet olsun canım. öğünlerine salata ekleyebilirsin lif miktarını arttırmış olursun

bugün ki menum

9:00
mantarlı omlet
1 kk peynir
1 adet zeytinyağlı sarma
1 ince dilim ekmek

13:00
1 kase ayran çorbası
3 adet sarma bulgurlu

18:00
5 kaşık tavuk sote
afiyet olsun canım

Benim cokkk iyi kendime ciciler aldım:)
güle güle giy canım

Bugünkü olmayan menüm

Sabah yok uyuyordum

Öğlen yok alışveriş e gittim

Akşam 6.30da
2dilim pizza

3litre su
Spor 4saat hiç durmadan alışveriş yaptım
cankızzzzzzzzzzz:sinirli::sinirli: aç bırakmışsın kendini

:dondurma:Menü sırası bendee

Sabah saat kavramı yokken

1 ad haşlanmış yumurta
Azıcık peynir
1 salatalık
Ara
1 muz
Öğlen 14:30

3 yk ıspanak
3yk kıyma ile kavurduğım çeşitli sebzeler
3yk yoğurt

Akşam 18:30
3 yk ıspanak yemeği üstüne 3 yk yoğurt

3lt su
3 kupa kiraz sapı mısır püskülü çayı içmiş olacağım uyuyana kadar

Spor
Salon dolu olduğu için yapamadım eve çıktım
Matta 4 farklı karın hareketini 4 tekrar olarak yaptım.:KK12: Spor çok verimsizdi bu konuda çok üZgünüm.
afiyet olsun canım menün güzel. ama bu çaylar günlük 3 kupa fazla gibi geldi bana. bitki çaylarını kontrollü tüketmekte fayda var. bağırsak florana zarar verme

Bana alışveriş olsun dünyayı unutuyorum
fiziksel ihtiyaçlarını unutma ama:confused:

1 dilim kek

Yarım haşlanmış yumurta
2 dilim sucuk

1 bardak kola

Suyu saymadım, spor yok

kaptanım menüne yorum yapamıyorum:KK23::KK23::KK23:

07 04 18
11 00
2 has yumurta
1kk tulum peyniri
domates
2kk cecil peynir
cay

16 00
cay

18 00
bamya
yogurt

20 00
neskafe
1 yk cekirdek
2 isirik cezerye

2 lt su
1.5 saat yuruyus
uzun süre aç kaldığın için miden bulanmış canım sanırsam ara öğün yapsaydın tuzlu çubuğa gerek kalmazdı

Sucuk ev yapımı canım
Yağsız kıyma alıp baharat sarmısakla yoğurup
Kasaba doldurması için veriyoruz
Yağsız et olarak düşünün
Hazır sucuk yiyemiyorum
Çok yağlı oluyor
biz de etimizi ayarlıyoruz tanıdık bir kasaba yaptırıyoruz sucuk az yağlı ve çok lezzetli oluyor

Kızlar menüm

Sabah 09:00

1 yumurta yarım bardak süt 2 yk yulaf ezmesi ile krep yaptım
2 domates

Öğlen 13:00

1 kase yoğurt
3 yk bulgur pilavı

Akşam 17:00

1 kase yoğurt çorbası
1 kabak dolması
2 yk mantar sote

2 litre su

30 dk yürüyüş
afiyet olsun canım

Kızlar çok sinir oldum ya:sinirli::sinirli:
Binamızın altı dershaneydi
Kapandı niyeyse
Peki ne açıldı dersiniz
Fırınnnnnn
Nasıl güzel görünüyor
Nasıl kokular geliyor :mad::KK61:
ooo fenaymış :KK12:ekmek kokusuna bayılırım

Bugünkü menum
Sabah kahvaltı saat 10 da
Tel peyniri ve örgü peyniri bikac dilim
2 zeytin
1 tane Salata..domates
Patates kızartması
Bir lokma simit

Saat 4 te
1 muz
1 kaşe yogurt

Saat 6 buçukta
1 porsiyon ızgara köfte bulgur pilavlı
1 lavaş
Ayran

Türk kahvesi biraz önce

Şu 1 buçuk lt.
Bugün hep dışarıdaydim oyuzden
Spor normal adımla hep yurudum bugün gezdim.

LAydLiNe LAydLiNe
afiyet olsun canım

Hepinize hayırlı geceler Kızlar
Zerra artık yatar
Sabah çok erken kalktım
Yarında erken kalkacağım
Dinleneyim
iyi gecelerrr

Kızlar...bende bu hafta çok dikkat edip 1.ligi alalım yazacaktım ki menüleri görüncü şaşırdım. Hepimiz kacirmisiz malesef yine.
Yarından itibaren çok dikkat edip dereceye girelim ins.canım bu duyguyu yaşayalım yine ins.o azim bizde var dışarıya çıkaralım. Hadi bismillah...

Tebrikler canım

Uww waoww.
Napmssn kaptan yahu
Çok aşırı olmuş bence.
Bu hafta kaçamak hakkını kullandın o zaman :)
Ne bu haftası ben bir aylık kaçamağı bi günde yaptım ama emin olun cumaya hiç kalmayacak
Kızlar...bende bu hafta çok dikkat edip 1.ligi alalım yazacaktım ki menüleri görüncü şaşırdım. Hepimiz kacirmisiz malesef yine.
Yarından itibaren çok dikkat edip dereceye girelim ins.canım bu duyguyu yaşayalım yine ins.o azim bizde var dışarıya çıkaralım. Hadi bismillah...
Aslında bu hafta ortalamamız çok iyiydi. 4. Olacak ortalama değildi ama diğer takımlarda iyi vermiş cumaya daha çok var merak etme hallederiz. Ayrıca dediğin gibi benimki biraz şımarıklık oldu bıraktım kendimi bugün. Nasılsa isteyince veriyorumun rahatlığı oldu. Ama yanlış yapıyorum. Siz sakın benim yaptığım yanlışları yapmayın. 7 yıldır koruyunca kiloyu al ver dengele arada kaçırıyorum. Menüyü de bilerek yazdım ki utanayım bi daha yüzüm olmasın kaçamak yapmaya diye. aylahl aylahl senin menüyü de bekliyorum haberin olsun.

7 nisan

9.00
3-4 çatal ev yapımı sucuklu yumurta
çok az peynir
1 dilim ekmek
1 adet zeytin

12.30(kv de yedim bana uygun bişey yoktu)
1 kase mercimek çorbası
1 tane biber dolması
1 yk yoğurt

18.00
çiğ köfte(dürüm)

20.00
1 kase çorba
2 kuzu şiş 3 adet ince biftek dilimi
salata
1 dilim ekmek

22.00
3 hurma
5-6 tane fındık ve badem

2 litre su
öğlen az ve proteinsiz beslenince akşam çıktı acısı açlıktan kırılıyordum.

Ne bu haftası ben bir aylık kaçamağı bi günde yaptım ama emin olun cumaya hiç kalmayacak
Aslında bu hafta ortalamamız çok iyiydi. 4. Olacak ortalama değildi ama diğer takımlarda iyi vermiş cumaya daha çok var merak etme hallederiz. Ayrıca dediğin gibi benimki biraz şımarıklık oldu bıraktım kendimi bugün. Nasılsa isteyince veriyorumun rahatlığı oldu. Ama yanlış yapıyorum. Siz sakın benim yaptığım yanlışları yapmayın. 7 yıldır koruyunca kiloyu al ver dengele arada kaçırıyorum. Menüyü de bilerek yazdım ki utanayım bi daha yüzüm olmasın kaçamak yapmaya diye. aylahl aylahl senin menüyü de bekliyorum haberin olsun.
yazdım yazdım kaçmak yok:KK17:

Back
X