- 28 Mayıs 2017
- 1.374
- 4.226
- 133
Ilk dis de zor tabi amin canim insallah atlatirlar5 aylık canım benimki. ilk olmasının da telaşı var açıkçası. kilo problemi de zor canım inşallah tez zamanda atlatırlar diş olayını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk dis de zor tabi amin canim insallah atlatirlar5 aylık canım benimki. ilk olmasının da telaşı var açıkçası. kilo problemi de zor canım inşallah tez zamanda atlatırlar diş olayını
Geçmiş olsun canımmaalesef canim oglum hic uyumadi gece sabaha dogru uyudu 7.30 da kalkti ah su disler ah![]()
Pazar günleri bizde geç yaparız geneldeGünaydın kızlarr
Bizim evde pazar geç kahvaltı yapılır hazırladım birazdan oturucaz masaya
Valla bi kaçamak yapıp yiyesim geldi
Ama yok sonra çok pişmsn oluyor insan
tabağımı bol yeşillik yumurta ve peynir le doldurdummu tamam
Diğerleri ev halkının olsun![]()
Açık havada kahvaltı offf müthiş1 dilim ekmek yedim onun üzerine sürdüm reçeller ama ev yapımıydılar :) o avantajım var, kapya biber reçeli ve portakal reçeli mükkemmel şeylermiş. Marketteki reçeller gibi şekerli de değillerdi. 1 tane pişi yedim 1 de paçanga. Gerisi yeşillik işte. Evde olsam yemem canım istemez üşenirim. Ama oranın bir çekiciliği var keçiler tavuklar ördekler fln. Bir de bol oksijen, niyeyse sanki beni aç bırakmışlar gibi saldırıyorum.
Köpek dişleri zordur canım16 aylik canim bizim 15. Ve 16. Dislerimiz cikiyor kopek disleri. Seninki kac aylik inan ilk disi ciktiginda cok zor demistim ama on azilarda yok digerleri cok kolaymis dedirtti bana simdi kopek disleride en zoruymus gibi geliyor hic yemiyor uyumuyor nesesiz emiyor sadece 1 hafta 300 gram verdi ki benim oglum cok zayif cok uzuluyorum ben ayda 100 200 gram alsin diye ugrasirken cok uzuyor kilo vermesine ayy cok dertliyim ya ne yazdim cok uzun olmus Allah yardimcin olsun
Keşke eşini beklerken 1 bardak süt içseydin canımGünaydın kızlar ben hala kahvaltı yapmadım eşimi bekliyorum gece işe gidecek geç kalkıyor.
Geç kahvaltı yapmak berbat biliyorum ama öğle yemeği sayalım onu bugünlük :)
Geçmiş olsun canım
Pazar günleri bizde geç yaparız genelde
Ama bu pazar evden 8 de çıkmam gerekti
Kraliçe kahvaltımı yapamadım
Açık havada kahvaltı offf müthiş
Kapya reçeli ilk kez duydum afiyet olsun canım
Köpek dişleri zordur canım
Keşke eşini beklerken 1 bardak süt içseydin canım
Anlıyorum canım yapacak bişey yok ozman.ins.gidecek bütün kilolar.geçmiş olsun canım
normalde meyve yoğurt badem falan yerim canım ama kv nin evindeydik yardıma gittik evin her köşesinde tadilat var. mutfak yok. başka alternatifte bulamayınca aç kaldım akşam kötü oldu bu yüzden
buraya geldiğimden beri benim de 6 kilo gitti. burayla tanışmasaydım eğer hala 85 kilo olurdum. gidecek gidecek kilolar inanıyorum canım
günaydınn kızlarrr
Arkadaşım ne yaptın. İyiki az yemişsin masallah.1 pisi 1 pacanga 1 ekmek bunlar hep ekmek çeşidi degilmi.hemde ekmeği reçelli yemişsin.gerçekten bugünkü ekmek kotan dolmuş hatta yarınki de.iki gün ekmek yemek yok eğer yiyiyorsan bugün sporunu yap ki dengelensin erisin ekmekler.1 dilim ekmek yedim onun üzerine sürdüm reçeller ama ev yapımıydılar :) o avantajım var, kapya biber reçeli ve portakal reçeli mükkemmel şeylermiş. Marketteki reçeller gibi şekerli de değillerdi. 1 tane pişi yedim 1 de paçanga. Gerisi yeşillik işte. Evde olsam yemem canım istemez üşenirim. Ama oranın bir çekiciliği var keçiler tavuklar ördekler fln. Bir de bol oksijen, niyeyse sanki beni aç bırakmışlar gibi saldırıyorum.
Canım evde iradeye hakim olunuyor1 dilim ekmek yedim onun üzerine sürdüm reçeller ama ev yapımıydılar :) o avantajım var, kapya biber reçeli ve portakal reçeli mükkemmel şeylermiş. Marketteki reçeller gibi şekerli de değillerdi. 1 tane pişi yedim 1 de paçanga. Gerisi yeşillik işte. Evde olsam yemem canım istemez üşenirim. Ama oranın bir çekiciliği var keçiler tavuklar ördekler fln. Bir de bol oksijen, niyeyse sanki beni aç bırakmışlar gibi saldırıyorum.
Canım pestil bizde yeriz doğal olanlarında hiç şeker yok pekmez gibi bişeyi serip kututuyorlar ya bildiğimHayırlı pazarlar kızlar bende kahvaltıyı geç yaptım ama kaçırmadım şükür pazar kahvaltimiz olmasına rağmen..size özellikle yorum yapıyorum ki utanıp bende yemeyeyim diye.lütfen kaçırdığımda bana da yorum yapın. Mesela geçen bi akşam yemekten sonra bi muska pestil yedim kaptan haricinde kimse eleştirmedi menün güzel deyip geçilmiş galiba dikkatli okunmuyor menüler..birbirimizi kırmadan yanlış gördüğümüz yerleri ve uyarıları yapalim ki düzeltelim ins..mesela pestil bana göre pasta ve serbetli tatli gibi bişeyolmadığı için çok farketmez gibi gelmişti uyarıyı alanaladar...
Bilmiyorum valla.kaptan pestil olmamış dedi msji okuyunca açıklama yapar sanırımCanım pestil bizde yeriz doğal olanlarında hiç şeker yok pekmez gibi bişeyi serip kututuyorlar ya bildiğim
banada kuru üzüm yada kayısı gibi bişey geliyordu sakıncalı olduğunu bilmiyordum
Kuru meyve kalmadığında bende azcık ucundan koparıp yerim ama dikkat edeyim bende
Hayırlı pazarlar kızlar bende kahvaltıyı geç yaptım ama kaçırmadım şükür pazar kahvaltimiz olmasına rağmen..size özellikle yorum yapıyorum ki utanıp bende yemeyeyim diye.lütfen kaçırdığımda bana da yorum yapın. Mesela geçen bi akşam yemekten sonra bi muska pestil yedim kaptan haricinde kimse eleştirmedi menün güzel deyip geçilmiş galiba dikkatli okunmuyor menüler..birbirimizi kırmadan yanlış gördüğümüz yerleri ve uyarıları yapalim ki düzeltelim ins..mesela pestil bana göre pasta ve serbetli tatli gibi bişeyolmadığı için çok farketmez gibi gelmişti uyarıyı alanaladar...
Arkadaşım ne yaptın. İyiki az yemişsin masallah.1 pisi 1 pacanga 1 ekmek bunlar hep ekmek çeşidi degilmi.hemde ekmeği reçelli yemişsin.gerçekten bugünkü ekmek kotan dolmuş hatta yarınki de.iki gün ekmek yemek yok eğer yiyiyorsan bugün sporunu yap ki dengelensin erisin ekmekler.
Kızlar dünkü menülerin çoğu kötüydü
Benimkide dahil
Bugün ve hafta içi çok dikkatli olalım
Eğer dikkat edersek Cuma’ya güzel bir eksi görürüz
Nasıl olsa yedim bu hafta gitti demeyin
Pazartesi fazla çok fazla kaçırdığım zaman bile
Sonraki günler kh o keserek eksi gördüm
Yinede ufak tefek birşey yemeye çalış canım1.5 lt limon lı su içtim canım o yeterli mi sence
Erken kapatmışsın yemek işiniBen yemek kotamı 15:00 itibari ile doldurdum bugün bitti benim için mesela. Sporumu da yaptım o yüzden içim rahat şimdilik bakalım, yani yarın tartıya çıkana kadar.
Bizde seni özledik canımSizleriiii cooook ozledimcook yogun r gunlerim malum babam burada... yürüyüş yapıyorum bol bol
)