Kızlar bugünkü menüm
7.30 sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
12.00 6 kaşık etli nohut
19.00 etli nohut 1 tabak
Salata bol
2 kaşık erişte
2.5 lt su 1 saat yürüyüş
Afiyet olsun cnm
Inş nohut şişkinlik yapmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugünkü menüm
7.30 sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
12.00 6 kaşık etli nohut
19.00 etli nohut 1 tabak
Salata bol
2 kaşık erişte
2.5 lt su 1 saat yürüyüş
Yarin cuma. Artik ilk bildirim ile aranizda olacagim. Heyecanlo gunler baslasin![]()
Selam herkese 12 nisan listem
Kahvalti 8.15
Maydonozlu limonlu su
Peynir
Omlet
Saat 11 de ev sahibim davet etti bunu ogle yemegi sayalım
Haslanmis yumurta
Mantar sote 1 kasik
Peynir
Yarim dilim ekmek
Aksam 20.30 disardaydim kızlar anca gelebildim
Balik
Şalgam suyu
Ekmek yok.
Saat 21.30da 1 tane keçiboynuzu
1 bucuk saat yürüyüş
Evde 15 dk farkli sporlar
1 Bucuk litre su
Kızlar nerelerdesiniz huuuu kimse yokmu yanlız kaldım sanırımbende gideyim bari
Yarına bol eksiler inşaallah![]()
cankizzzz nerdesin neden eskisi gibi aktif değilsim
Kızlar iyi geceler sabah görüşürüz nasipse![]()
Var mı uyumayan![]()
Aynen dediğin gibi canim hedefe bi iki kilo kala mezun olunuyor sanırım ben takıldım sana.yarın mezunsun ins.bizleri bırakma ama...Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canım güzel
Evet canım ulaştım
Aslında ilk başta buralara geleceğimi düşünmemiştim
Takım motivasyonu bildirim zorunluluğu
Çok şükür bugünüme
Afiyet olsun canım patates azsa güzel menü
Afiyet olsun canım bildirim öncesi güzel
İnşallah canım az kaldı seninde
200 gr fazla olmaz mı diyorsun
Vereceğimiz
Kilomuzun %80 yada 85 emin değilim verince mezun olabiliyoruz
Afiyet olsun canım
Sahur
Kolay gelsin canım
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım
Kilon Harika boy süper
Ama tabi herkesin kendini iyi hissettiği kilo farklı
Erken farketmen iyi olmuş canım. Kalabalık yerlerde oluyor malesef.çocuklar yağlı bişey yiyince yıkamadan sürüyor saçlara. Yada dikkate etmeyen annelerin çocuklarını sarıyor ondan ona ondan ona.kreşe söylemekle de çok iyi yapmışsın. Eskiden saklanır di böyle şeyler hatta şimdi bile saklayan var.neyse ki anlatmışsın.epey yoğun geçmiş günün...bende ancak bitirdim işlerimi de yatacağım şimdi yarın anneme gideceğim ins.oyuzden valiz hazırla evleri temizle derken bu saat oldu.bugün çok regl ağrim vardı yattım oyuzden gecikti şükür bitti.herkese iyi uykular bol eksili tartilar...Ben geldim ama bayağı geç geldim.
Başıma neler geldi neler. Şükür atlattık sayılır.
Öncelikle sabahtan başlayayım. Sabah uyandık üzerimizi giyindik. Gülce’ nin saçını tararken bitin yavrusu olan sirkelerden gördüm saçında. Allah dedim yandık. Bir iki tane temizledim Allahtan çok değildi. Muhtemel yeni bulaşmış önceden bulaşmış olsa mutlaka görürdüm. Cansız cansız saçta yapılıştı. Hemen kreşe haber verdim. İl yerinden izin aldım. Lazerin kontrol randevum vardı ona gittim. Nasıl acıyor nasıl anlatamam. O işinde hallettikten sonra eczaneden şampuan ve sprey aldım. Güzelce sürdüm saçlarına. Çok şükür canlı hiç bişey çıkmadı kalanlarıda temizledim bi güzel. Bu gün pilates günüydü. Akşama da pilatese gittim. Eve geldim çocukların karnını doyurdum, Gülce nin nevresimlerini yıkadım, onu yıkadım derken bu saat oldu.İlk defa böyle bişey başıma geldi. Şükür çocukken başımıza gelmişte neyin ne olduğunu biliyoruz. Yoksa farkedilmesi çok güç bişey.
geçmiş olsun canımBiraz bozuk menü ama toparlıyacağım
Bugün büyük oğlumu hastaneye götürdüm bilgisayarlı tomografi çekildi sinüzitten bir türlü kurtulamıyoruz
bu aralar sessiz grup. bir çoğumuzda olan bahar yorgunluğu 2 gündür beni de çarptı dün akşam 10da yattım gerçi sabaha kadar 10 kez uyandım ama kızımdan dolayıEcet canım bende şaşırdım kv deydim şimdi gelfim bi geçmiş yapayım çoktur dedim iki mesaj var sadece![]()
bit olayı fena canım ya hemen farketmen iyi olmuş geçer merak etme arkadaaşlarından bulaşmıştır. ben de eski okulumdayken öğretmen arkadaşıma bile bulaşmıştı çocuklardan. hatta bitlendiğini oğlunun saçında sirke görünce farketmiş. bit şampuanı kullanıyordu sirkeleri de eşi temizlemişti. psikolojisi bozulmuştu resmen.Ben geldim ama bayağı geç geldim.
Başıma neler geldi neler. Şükür atlattık sayılır.
Öncelikle sabahtan başlayayım. Sabah uyandık üzerimizi giyindik. Gülce’ nin saçını tararken bitin yavrusu olan sirkelerden gördüm saçında. Allah dedim yandık. Bir iki tane temizledim Allahtan çok değildi. Muhtemel yeni bulaşmış önceden bulaşmış olsa mutlaka görürdüm. Cansız cansız saçta yapılıştı. Hemen kreşe haber verdim. İl yerinden izin aldım. Lazerin kontrol randevum vardı ona gittim. Nasıl acıyor nasıl anlatamam. O işinde hallettikten sonra eczaneden şampuan ve sprey aldım. Güzelce sürdüm saçlarına. Çok şükür canlı hiç bişey çıkmadı kalanlarıda temizledim bi güzel. Bu gün pilates günüydü. Akşama da pilatese gittim. Eve geldim çocukların karnını doyurdum, Gülce nin nevresimlerini yıkadım, onu yıkadım derken bu saat oldu.İlk defa böyle bişey başıma geldi. Şükür çocukken başımıza gelmişte neyin ne olduğunu biliyoruz. Yoksa farkedilmesi çok güç bişey.
artı çıkmaman güzel canım kilona göre de iyi bence tebriklerrKilo bildirimi
Geçen cuma 61.1
Bu cuma 60.9
Fark -200gr
Sanirım regl den dolayı böyle çıktı yapacak bişey yok en azından artı çıkmadim ya şükür. Umarım sizlerin daha fazla olur.
LAydLiNe