- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ara bit salgınımı var ne bende çok görmeye başladımBen geldim ama bayağı geç geldim.
Başıma neler geldi neler. Şükür atlattık sayılır.
Öncelikle sabahtan başlayayım. Sabah uyandık üzerimizi giyindik. Gülce’ nin saçını tararken bitin yavrusu olan sirkelerden gördüm saçında. Allah dedim yandık. Bir iki tane temizledim Allahtan çok değildi. Muhtemel yeni bulaşmış önceden bulaşmış olsa mutlaka görürdüm. Cansız cansız saçta yapılıştı. Hemen kreşe haber verdim. İl yerinden izin aldım. Lazerin kontrol randevum vardı ona gittim. Nasıl acıyor nasıl anlatamam. O işinde hallettikten sonra eczaneden şampuan ve sprey aldım. Güzelce sürdüm saçlarına. Çok şükür canlı hiç bişey çıkmadı kalanlarıda temizledim bi güzel. Bu gün pilates günüydü. Akşama da pilatese gittim. Eve geldim çocukların karnını doyurdum, Gülce nin nevresimlerini yıkadım, onu yıkadım derken bu saat oldu.İlk defa böyle bişey başıma geldi. Şükür çocukken başımıza gelmişte neyin ne olduğunu biliyoruz. Yoksa farkedilmesi çok güç bişey.
ramazana kadar buralardayım umudumAynen dediğin gibi canim hedefe bi iki kilo kala mezun olunuyor sanırım ben takıldım sana.yarın mezunsun ins.bizleri bırakma ama...
sağolasın canım amin inşallahHayırlı sabahlar kizlar.miraç kandiliniz mübarek olsun ins.Rabbim bu gece hürmetine af olunan kullarından olmayi bizlere ve tum ummeti muhammede nasip etsin ins..
bak artı çıkmadın tebrikler canımKilo bildirimi
Geçen cuma 61.1
Bu cuma 60.9
Fark -200gr
Sanirım regl den dolayı böyle çıktı yapacak bişey yok en azından artı çıkmadim ya şükür. Umarım sizlerin daha fazla olur.
LAydLiNe
amin canımmmmkızlarrr günaydın hayırlı sabahlar bol eksili günler olsun hepimizekandiliniz mübarek olsun
![]()
bu konuda takıntı yapmamak lazım haklısın canımbu hafta o kadar dikkat etmeme rağmen sonuçtan hiç memnun değilim moralim bozuldukilo verme olayını ne zaman kafama taksam az veriyorum galiba bundan sonra rahat olmaya çalışıcam
![]()
tebrikler yine de gitmiş canımkilo bildirimi
geçen hafta 78.9
bu hafta 78.6
giden 300 gr![]()
amin inşallahHayirli sabahlar hayirli cumalar hayirli kandiller kizlar Rabbim dualarimizi kabul gunahlarimizi aff etsin insallah
tebrikler tatlım
süpersin canım yine derece varKilo bildirimi
Geçen hafta 75.4
Bu hafta 73.3
2.100 gr
Hepiniz hafta sonu eşlerinizle keyif yaparken ben spor peşindeydim..
Şaka bir yana birazı ödedim Di birazda sıkı tutunca böyle oldu emzirmennde etkileri![]()
bu ara bit salgınımı var ne bende çok görmeye başladım
aman canım yine bir süre dikkat et saçlarına kardeşine kendine
ramazana kadar buralardayım umudum
o zamana sende mezun olursun
sağolasın canım amin inşallah
bak artı çıkmadın tebrikler canım
amin canımmmm
bu konuda takıntı yapmamak lazım haklısın canım
tebrikler yine de gitmiş canım
amin inşallah
tebrikler tatlım
süpersin canım yine derece var
tebrikler canım
süpersin canım çok iyi tebriklerrKilo bildirimi
Geçen hafta 75.4
Bu hafta 73.3
2.100 gr
Şaka bir yana birazı ödedim Di birazda sıkı tutunca böyle oldu emzirmennde etkileri![]()
teşekkürler canımTebrik ederim canim
tebriklerrr canım sanaGünaydın kızlar hayırlı cumalar miracınız mübarek olsun geçmişe hiç uğrayamadım çok yoğundum bildirimi yapayım tekrar uğrayacağım inşallah
Baş 5 aralık 73
Geçen hafta 61
Bu hafta 60.2
Giden 800 gr
Hedef 60 kg
KaptanımLAydLiNe
Mezunolmak istiyorum
![]()
tebrikler canım30 mart kilom 72.3
Bu haftaki kilom 71.8
Fark - 500
tebrikler canım. geçmiş olsunGünaydın kızlar, hastayım biraz, gece de uyuyamadım mide bulantısından o yüzden kilo bildirimimi yapıp uuyacagım biraz daha
Geçen hafta 66.3
Bu hafta 65,5
Giden = -800
%1.20
Daha fazla bekliyordum ama su içemedim ona bağlıyorum. Kendinize çok iyi bakım ben biraz kendime geleyim gün içinde dönerim buralara
tebrikler canım
tebrikler canımGunaydin hayirli kandiller hepinize.
Kilo bildirimim
Gecen hafta 68.3
Bu hafta 67.9
Fark 400 gr.
Cok az biliyorum ama artı çıkacağım diye ödüm kopmuştu.
Tesekkur ederim canim bende sonunda 6li rakamlara indigim icin cok mutluyum yaklasik 2 yildir gorememistim 6 yi darisii 5 li rakamlara insallah takimimiz cok buyuk etkisi oldu yoksa tek basima basaramazdim cok uzun olmus 15 gunde 3 kilo vermis oldum saniri. Bundan sonra bu kadar hizli gitmez
Tesekkur ederim insallah her ikiside daha iyi olurGüzel vermişsin canım maşallah. Paylaşımların ve menülerin oldukça iyi. Böyle devam edeceğini düşünerek bu hafta seni listeye alıyorum
Valla harika vermişsin tebrik ederim. Sen bugün yeniden yemin et
Ben seni bu hafta listeye almayı düşünüyordum. Hafta sonu kaçıracaksan bir hafta daha beklerim haberin olsun?
Canım sana yazdığım mesajları okuyor musun?
Geçmiş olsun canım. Güzel vermişsin maşallah. Seni de bu hafta listeye oluyorum![]()
amin canımmmm aminnnnKandiliniz kutlu kızlar rabbim dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin. Askerimizi polisimizi korusun evlerimize bereket huzur sağlık para versin.
Hayrlı eş hayırlı iş hayırlı evlatlarımız olsun daima.
Rabbim tüm Müslüman aleminin hakkında hayrılısı nasip etsin kandiliniz kutlu olsun
teşekkür ederim canım inşallah sizde göreceksinizayy ne guzel canim cok sevindim darisi bize insallah
tebrikler canım30 mart kilom 72.3
Bu haftaki kilom 71.8
Fark - 500
Nasıl güzel bir mesaj bu yaaaaaaa![]()
tebrikler canım geçmiş olsunGünaydın kızlar, hastayım biraz, gece de uyuyamadım mide bulantısından o yüzden kilo bildirimimi yapıp uuyacagım biraz daha
Geçen hafta 66.3
Bu hafta 65,5
Giden = -800
%1.20
Daha fazla bekliyordum ama su içemedim ona bağlıyorum. Kendinize çok iyi bakım ben biraz kendime geleyim gün içinde dönerim buralara
Günaydın kızlarrhayırlı kandiller
tebrikler güzel canım
hayırlısı olsun önümüzdeki hafta çok çko fazlası gider canımGeçen hafta sonu kaçamağın sonuçlarını göstereceğim şimdi size.
Geçen hafta : 62.4
Bu hafta : 62.6
Fark : +200
Ne yaptımsa kurtulamadım fazlalıklardan. Bana çok iyi bir ders oldu bu hafta size de olsun. Kaçamak yapınca kilo verilmiyor![]()
Aynen canım çok güzel gidiyorsun.Tesekkur ederim canim bende sonunda 6li rakamlara indigim icin cok mutluyum yaklasik 2 yildir gorememistim 6 yi darisii 5 li rakamlara insallah takimimiz cok buyuk etkisi oldu yoksa tek basima basaramazdim cok uzun olmus 15 gunde 3 kilo vermis oldum saniri. Bundan sonra bu kadar hizli gitmez
kilo bildirimi
geçen hafta 78.9
bu hafta 78.6
giden 300 gr![]()
Ooooo harika gidiyosun cankız maşallahKilo bildirimi
Geçen cuma 89.500
Bugün 88.700
Fark -800
Ayyy cook sevindimmm :)
Kilo bildirimi
Geçen cuma 61.1
Bu cuma 60.9
Fark -200gr
Sanirım regl den dolayı böyle çıktı yapacak bişey yok en azından artı çıkmadim ya şükür. Umarım sizlerin daha fazla olur.
LAydLiNe
Kilo bildirimi
Geçen hafta 75.4
Bu hafta 73.3
2.100 gr
Günaydın kızlar hayırlı cumalar miracınız mübarek olsun geçmişe hiç uğrayamadım çok yoğundum bildirimi yapayım tekrar uğrayacağım inşallah
Baş 5 aralık 73
Geçen hafta 61
Bu hafta 60.2
Giden 800 gr
Hedef 60 kg
KaptanımLAydLiNe
Mezunolmak istiyorum
![]()