- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Sağol canım bende seni tebrik ederim çok sevindim çok iyi vermişsinTebrik ederim cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım bende seni tebrik ederim çok sevindim çok iyi vermişsinTebrik ederim cnm
Bende oyle seviyorum canim daha net oluyor okumasi da kolay bilmiyordum alintiyida ogrenmis oldum
Aynen canım haftaya sıkı tutarsam ins.bu haftaninkiyle beraber inş. Çok güzel bi sonuç olur.
Sağol canım bende seni tebrik ederim çok sevindim çok iyi vermişsin![]()
İnş. Bakalim ama hafta sonu annemler deyim doğum günü falan kutlayacağız gezecegiz hafta sonu.oraya gidince biraz kaçıyor ins.dengelemeye çalışacağım.Evet cnm ödemin şişkinliğin hepsi biranda gider
Ama bu hafta çok dikkat et
Masallah canım sana gerçekten aradaki fark epey açılmış. Görüntü olarakta çok fark eder ve motive eder seni inş. Hadi bakalım yaza kadar devam.Inş hep böyle devam eder
Kilo verdikçe daha bi hevesle yapıyorum diyetimi
104 kilo nerde 88.700 nerde çok mutluyum bugünn :)
İnş. Bakalim ama hafta sonu annemler deyim doğum günü falan kutlayacağız gezecegiz hafta sonu.oraya gidince biraz kaçıyor ins.dengelemeye çalışacağım.
Hedefe nekadar kaldı canım.İkinci ben olurum inşaallah![]()
Aynen.bi hevesle tutamıyoruz boğazı sonra pişman oluyoruz.sadeçe yersem biraz pasta dan yerim onu da dengelerim artık diğer öğünlerle ve sporla.Yeme cnm tut kendini
Ben hergün nerdeyse pasta kek kurabiye börek poğaça yapıyorum ama tutuyorum kendimi yemiyorum
Bırak annenler fln yesinler sen yeme
Akşam iyiki yememissim dersin
Masallah canım sana gerçekten aradaki fark epey açılmış. Görüntü olarakta çok fark eder ve motive eder seni inş. Hadi bakalım yaza kadar devam.
Aynen.bi hevesle tutamıyoruz boğazı sonra pişman oluyoruz.sadeçe yersem biraz pasta dan yerim onu da dengelerim artık diğer öğünlerle ve sporla.
tebrkler canım
bide ne yapıcanAslaa birdaha diyetimi bozmicam
Kilo almicam
Çok güzel bişey ya kilo vermek
Yavaş yavaş gidiyor kilolar :)
Sonunda alintilamayi becerdim![]()
ne kadar kalmıştı canımİkinci ben olurum inşaallah![]()
Kızlar tebrikler herkes çok güzel kilo vermiş masallah.
Inş hep böyle devam eder
Kilo verdikçe daha bi hevesle yapıyorum diyetimi
104 kilo nerde 88.700 nerde çok mutluyum bugünn :)
biz bu işi öğrendik canımİnş. Bakalim ama hafta sonu annemler deyim doğum günü falan kutlayacağız gezecegiz hafta sonu.oraya gidince biraz kaçıyor ins.dengelemeye çalışacağım.
tebrkler canım
bide ne yapıcan
kahvaltı yapıcan
dengeli ve sağlıklı beslenicen
ne kadar kalmıştı canım
biz bu işi öğrendik canım![]()
Kilo bildirimi
Geçen cuma 61.1
Bu cuma 60.9
Fark -200gr
Sanirım regl den dolayı böyle çıktı yapacak bişey yok en azından artı çıkmadim ya şükür. Umarım sizlerin daha fazla olur.
LAydLiNe
kilo bildirimi
geçen hafta 78.9
bu hafta 78.6
giden 300 gr![]()
tebrik ederim canım , umarım her hafta aynı şekilde hatta bir tık daha fazlası gider :)
Kilo bildirimi
Geçen hafta 75.4
Bu hafta 73.3
2.100 gr
Hepiniz hafta sonu eşlerinizle keyif yaparken ben spor peşindeydim..
Şaka bir yana birazı ödedim Di birazda sıkı tutunca böyle oldu emzirmennde etkileri![]()
Günaydın kızlar hayırlı cumalar miracınız mübarek olsun geçmişe hiç uğrayamadım çok yoğundum bildirimi yapayım tekrar uğrayacağım inşallah
Baş 5 aralık 73
Geçen hafta 61
Bu hafta 60.2
Giden 800 gr
Hedef 60 kg
KaptanımLAydLiNe
Mezunolmak istiyorum
![]()
Güzel vermişsin canım maşallah. Paylaşımların ve menülerin oldukça iyi. Böyle devam edeceğini düşünerek bu hafta seni listeye alıyorum
Valla harika vermişsin tebrik ederim. Sen bugün yeniden yemin et
Ben seni bu hafta listeye almayı düşünüyordum. Hafta sonu kaçıracaksan bir hafta daha beklerim haberin olsun?
Canım sana yazdığım mesajları okuyor musun?
Geçmiş olsun canım. Güzel vermişsin maşallah. Seni de bu hafta listeye oluyorum![]()
Geçen hafta sonu kaçamağın sonuçlarını göstereceğim şimdi size.
Geçen hafta : 62.4
Bu hafta : 62.6
Fark : +200
Ne yaptımsa kurtulamadım fazlalıklardan. Bana çok iyi bir ders oldu bu hafta size de olsun. Kaçamak yapınca kilo verilmiyor![]()
Tesekkur ederim benimde daha fazla gidebilirde kacamaklarla bu kadar oldu benim diyetisyenim yag kas oranina bakiyordu her gittigimizdeEvet en azından artı çıkmamışsım ben de regliö ve beklediğimden daha az gitti, çünkü pazartesi kilomla aynı yani. Haftaya ne olacak bakalıö görelim beraber.
Üzülme, kendi kendini değerlendir ne yaptın, ne yapmamman gerekiyor ve bu hafta ne yapacaksın... bunları düşün sonuçlarını uygula, haftaya çok daha iyi sonuçlar görürüz :)
tebrik ederim canım , umarım her hafta aynı şekilde hatta bir tık daha fazlası gider :)
Çok iyi :)) kocaman tebriklerrrrrr
Kep fln ayarlamak lazım şimdi sana :) tebrik ediyorum canım çok sevindim. Nasıl bir duygu hedefe ulaşmak?
Tebrik ederim canım :)
Teşekkür ederim kaptan, umarım daha çok gider haftaya, çünkğ yap oranım çok fazla. Bir hafta da 2 kilo vermek bile normal o yğzden benim için.
Bu arada vücut yap analizini falan diyetisyenler yapıyor mu? Nerede yaptırabilirim bilgisi olan var mı?
Evet kesinlikle verilmiyor ben iyi ki tutabildim kendimi ve inşallah tutabilirim...
Geçen hafta kilo bildirmediğin için bu hafta alamıyorum listeye. Ama sakın kilo alma haftaya listedesin.kararsız kaldım. olay anında haberleşelim. seninle menü paylaşayım. duruma göre al yada alma. ama bugün yeni üye diye bildireceksin dimi. yok yok bildirme. kan'ına girmeyeyim takımın![]()
Hadi bakalım sen mi olacaksın ben miİkinci ben olurum inşaallah![]()
Kep var zaten yakında profilinde kep göreceğizEvet en azından artı çıkmamışsım ben de regliö ve beklediğimden daha az gitti, çünkü pazartesi kilomla aynı yani. Haftaya ne olacak bakalıö görelim beraber.
Üzülme, kendi kendini değerlendir ne yaptın, ne yapmamman gerekiyor ve bu hafta ne yapacaksın... bunları düşün sonuçlarını uygula, haftaya çok daha iyi sonuçlar görürüz :)
Çok iyi :)) kocaman tebriklerrrrrr
Kep fln ayarlamak lazım şimdi sana :) tebrik ediyorum canım çok sevindim. Nasıl bir duygu hedefe ulaşmak?
Tebrik ederim canım :)
Teşekkür ederim kaptan, umarım daha çok gider haftaya, çünkğ yap oranım çok fazla. Bir hafta da 2 kilo vermek bile normal o yğzden benim için.
Bu arada vücut yap analizini falan diyetisyenler yapıyor mu? Nerede yaptırabilirim bilgisi olan var mı?
Evet kesinlikle verilmiyor ben iyi ki tutabildim kendimi ve inşallah tutabilirim...