• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Inş hep böyle devam eder
Kilo verdikçe daha bi hevesle yapıyorum diyetimi
104 kilo nerde 88.700 nerde çok mutluyum bugünn :)
Masallah canım sana gerçekten aradaki fark epey açılmış. Görüntü olarakta çok fark eder ve motive eder seni inş. Hadi bakalım yaza kadar devam.

İnş. Bakalim ama hafta sonu annemler deyim doğum günü falan kutlayacağız gezecegiz hafta sonu.oraya gidince biraz kaçıyor ins.dengelemeye çalışacağım.

Yeme cnm tut kendini
Ben hergün nerdeyse pasta kek kurabiye börek poğaça yapıyorum ama tutuyorum kendimi yemiyorum
Bırak annenler fln yesinler sen yeme
Akşam iyiki yememissim dersin

Yeme cnm tut kendini
Ben hergün nerdeyse pasta kek kurabiye börek poğaça yapıyorum ama tutuyorum kendimi yemiyorum
Bırak annenler fln yesinler sen yeme
Akşam iyiki yememissim dersin
Aynen.bi hevesle tutamıyoruz boğazı sonra pişman oluyoruz.sadeçe yersem biraz pasta dan yerim onu da dengelerim artık diğer öğünlerle ve sporla.

Masallah canım sana gerçekten aradaki fark epey açılmış. Görüntü olarakta çok fark eder ve motive eder seni inş. Hadi bakalım yaza kadar devam.

Ztn herkes fark ediyor artık
Söylüyorlar kilo vermişsin fln diye :)
Artık asla bozmam
Yaz geldi ne giyiniyimde yağlarım görülmesin diye uğraşmak istemiyorum artik

13.04.18
gecen hafta 71.5
bu hafta: 71.2
fark: 300
LAydLiNe LAydLiNe
tebrkler canım
Aslaa birdaha diyetimi bozmicam
Kilo almicam
Çok güzel bişey ya kilo vermek
Yavaş yavaş gidiyor kilolar :)
bide ne yapıcan
kahvaltı yapıcan
dengeli ve sağlıklı beslenicen:KK51:
Sonunda alintilamayi becerdim:super:
:KK9:
İkinci ben olurum inşaallah :dua:
ne kadar kalmıştı canım
Kızlar tebrikler herkes çok güzel kilo vermiş masallah.
:KK9::KK9:
Inş hep böyle devam eder
Kilo verdikçe daha bi hevesle yapıyorum diyetimi
104 kilo nerde 88.700 nerde çok mutluyum bugünn :)
:halay::halay:
İnş. Bakalim ama hafta sonu annemler deyim doğum günü falan kutlayacağız gezecegiz hafta sonu.oraya gidince biraz kaçıyor ins.dengelemeye çalışacağım.
biz bu işi öğrendik canım:21:

kızlarrrrr:KK28::KK28::KK28:
akşam olmadan mesaj sayıları
nurdan aylahl turan sizinkiler tamam
salı çarşamba perşembe günlerini istiyorum
bugünden itibaren ister günlük isterseniz pazartesi toplu gönderin
yazdığım kağıt işyerinde hafata sonu not almıyorum
haftada iki kez mesaj gönderimi yapmış oluruz
ben burdayken

Kilo bildirimi
Geçen cuma 61.1
Bu cuma 60.9
Fark -200gr
Sanirım regl den dolayı böyle çıktı yapacak bişey yok en azından artı çıkmadim ya şükür. Umarım sizlerin daha fazla olur.

LAydLiNe LAydLiNe

Evet en azından artı çıkmamışsım ben de regliö ve beklediğimden daha az gitti, çünkü pazartesi kilomla aynı yani. Haftaya ne olacak bakalıö görelim beraber.

kilo bildirimi
geçen hafta 78.9
bu hafta 78.6
giden 300 gr :KK43::KK43:

Üzülme, kendi kendini değerlendir ne yaptın, ne yapmamman gerekiyor ve bu hafta ne yapacaksın... bunları düşün sonuçlarını uygula, haftaya çok daha iyi sonuçlar görürüz :)

Gecen hafta 70.4
Bu hafta 69.5
Fark 900 gram
LAydLiNe LAydLiNe
tebrik ederim canım , umarım her hafta aynı şekilde hatta bir tık daha fazlası gider :)

Kilo bildirimi
Geçen hafta 75.4
Bu hafta 73.3
2.100 gr :halay::halay::nazar::nazar:

Hepiniz hafta sonu eşlerinizle keyif yaparken ben spor peşindeydim.. :KK9:

Şaka bir yana birazı ödedim Di birazda sıkı tutunca böyle oldu emzirmennde etkileri :KK200:

Çok iyi :)) kocaman tebriklerrrrrr

Günaydın kızlar hayırlı cumalar miracınız mübarek olsun geçmişe hiç uğrayamadım çok yoğundum bildirimi yapayım tekrar uğrayacağım inşallah
Baş 5 aralık 73
Geçen hafta 61
Bu hafta 60.2
Giden 800 gr
Hedef 60 kg
Kaptanım LAydLiNe LAydLiNe
MezunEn Büyük TÜRKİYE olmak istiyorum :halay:

Kep fln ayarlamak lazım şimdi sana :) tebrik ediyorum canım çok sevindim. Nasıl bir duygu hedefe ulaşmak?

Kilo bildirimi
Geçen hafta 62.8
Bu gün 62.0
- 800
LAydLiNe LAydLiNe

Tebrik ederim canım :)
Güzel vermişsin canım maşallah. Paylaşımların ve menülerin oldukça iyi. Böyle devam edeceğini düşünerek bu hafta seni listeye alıyorum :KK39:

Valla harika vermişsin tebrik ederim. Sen bugün yeniden yemin et :KK70::KK70:

Ben seni bu hafta listeye almayı düşünüyordum. Hafta sonu kaçıracaksan bir hafta daha beklerim haberin olsun?

Canım sana yazdığım mesajları okuyor musun?

Geçmiş olsun canım. Güzel vermişsin maşallah. Seni de bu hafta listeye oluyorum :KK39:

Teşekkür ederim kaptan, umarım daha çok gider haftaya, çünkğ yap oranım çok fazla. Bir hafta da 2 kilo vermek bile normal o yğzden benim için.
Bu arada vücut yap analizini falan diyetisyenler yapıyor mu? Nerede yaptırabilirim bilgisi olan var mı?

Geçen hafta sonu kaçamağın sonuçlarını göstereceğim şimdi size.

Geçen hafta : 62.4

Bu hafta : 62.6

Fark : +200

Ne yaptımsa kurtulamadım fazlalıklardan. Bana çok iyi bir ders oldu bu hafta size de olsun. Kaçamak yapınca kilo verilmiyor :KK39::KK39:

Evet kesinlikle verilmiyor ben iyi ki tutabildim kendimi ve inşallah tutabilirim...

T
Evet en azından artı çıkmamışsım ben de regliö ve beklediğimden daha az gitti, çünkü pazartesi kilomla aynı yani. Haftaya ne olacak bakalıö görelim beraber.

Üzülme, kendi kendini değerlendir ne yaptın, ne yapmamman gerekiyor ve bu hafta ne yapacaksın... bunları düşün sonuçlarını uygula, haftaya çok daha iyi sonuçlar görürüz :)

tebrik ederim canım , umarım her hafta aynı şekilde hatta bir tık daha fazlası gider :)

Kep fln ayarlamak lazım şimdi sana :) tebrik ediyorum canım çok sevindim. Nasıl bir duygu hedefe ulaşmak?

Teşekkür ederim kaptan, umarım daha çok gider haftaya, çünkğ yap oranım çok fazla. Bir hafta da 2 kilo vermek bile normal o yğzden benim için.
Bu arada vücut yap analizini falan diyetisyenler yapıyor mu? Nerede yaptırabilirim bilgisi olan var mı?

Evet kesinlikle verilmiyor ben iyi ki tutabildim kendimi ve inşallah tutabilirim...
Tesekkur ederim benimde daha fazla gidebilirde kacamaklarla bu kadar oldu benim diyetisyenim yag kas oranina bakiyordu her gittigimizde

kararsız kaldım. olay anında haberleşelim. seninle menü paylaşayım. duruma göre al yada alma. ama bugün yeni üye diye bildireceksin dimi. yok yok bildirme. kan'ına girmeyeyim takımın :KK70::KK70:
Geçen hafta kilo bildirmediğin için bu hafta alamıyorum listeye. Ama sakın kilo alma haftaya listedesin.

İkinci ben olurum inşaallah :dua:
Hadi bakalım sen mi olacaksın ben mi :KK70::KK70: Yarışalım :KK53:

Kep var zaten yakında profilinde kep göreceğiz :halay::halay:

Ben o yağ kas oranlarına inanmıyorum canım. Boya ve kiloya göre otomatik hesaplanıyor yani. Hiç bir makine tam olarak yağ, kas, kemik ayrımı yapamaz benim düşüncem.

Bu saatlerde nasıl uykum geliyor anlatamam yaaaaaaa. Eve gidip yatasım var. :işsiz::işsiz:

Back
X