- 4 Mayıs 2011
- 4.485
- 4.972
- 373
kep olacak salına salına gezecemEvet en azından artı çıkmamışsım ben de regliö ve beklediğimden daha az gitti, çünkü pazartesi kilomla aynı yani. Haftaya ne olacak bakalıö görelim beraber.
Üzülme, kendi kendini değerlendir ne yaptın, ne yapmamman gerekiyor ve bu hafta ne yapacaksın... bunları düşün sonuçlarını uygula, haftaya çok daha iyi sonuçlar görürüz :)
tebrik ederim canım , umarım her hafta aynı şekilde hatta bir tık daha fazlası gider :)
Çok iyi :)) kocaman tebriklerrrrrr
Kep fln ayarlamak lazım şimdi sana :) tebrik ediyorum canım çok sevindim. Nasıl bir duygu hedefe ulaşmak?
Tebrik ederim canım :)
Teşekkür ederim kaptan, umarım daha çok gider haftaya, çünkğ yap oranım çok fazla. Bir hafta da 2 kilo vermek bile normal o yğzden benim için.
Bu arada vücut yap analizini falan diyetisyenler yapıyor mu? Nerede yaptırabilirim bilgisi olan var mı?
Evet kesinlikle verilmiyor ben iyi ki tutabildim kendimi ve inşallah tutabilirim...

teşekkür ederim canım harika tarifsizz bir duygu
çevrendekilerden şaşkınlıkla hayaranlıkla bakması da cabası
diyetisyenler yapıyor
bizim burada belediyenin vardı 10 liraya yaptırdım 2 ay kadar önce
canım sıkılmıştı yağ oranım çok yüksek çıkınca
ama o diyetisyen sayesinde de 3 lt su içemeye başladım

kaptanımın az kaldı nurdan az kaldıHadi bakalım sen mi olacaksın ben miYarışalım
Kep var zaten yakında profilinde kep göreceğiz
Ben o yağ kas oranlarına inanmıyorum canım. Boya ve kiloya göre otomatik hesaplanıyor yani. Hiç bir makine tam olarak yağ, kas, kemik ayrımı yapamaz benim düşüncem.
sonrada sıra umud

ama hiç belli olmaz kim atak yapar bilemiyorum

ben öğle arası yattım yarım saat iyi olduBu saatlerde nasıl uykum geliyor anlatamam yaaaaaaa. Eve gidip yatasım var.![]()
normalde yürürdüm ama niyetliyken havalarda ısınınca yürüyüş çok yorucu oluyor