• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar selamlar 2 gun once kedimiz evden kacti cok uzgunum bidr oruc carpti galiba gelemedim dun. Hala bulamadim kediyi biri alip evine goturdu galiba ilan astik lojmana umarim buluruz :cry::cry:

Kızlar bu hafta ilk üçteyiz kocaman tebrik ediyorum hepinizi. @Kriziantemcicegi seni ayrıca tebrik ediyorum canım ikincilik için. Umarım hep böyle gidersin. vasfiye teyze vasfiye teyze ve Mavikus_ Mavikus_ canlarım sizde listemize hoş geldiniz. İnşallah güzel yüzdeler göreceğiz hep birlikte. Allah mezuniyetinizi görmeyide nasip etsin inşallah. @zerra cımmm canım mezuniyetin tekrar hayırlı olsun. Aklımda kalanlar şimdilik bunlar. Geçmişi okuyamadım. Menülere de bakamadım. Bu akşam kızları sinemaya götürdüm. Yarın sabah erkenden de Kızılcahamam a gidiyoruz şöyle güzel bir orman havası alalım. Gelmeye çalışırım ama internet durumu ne olur bilmiyorum çeker mi çekmez mi. Gelemezsem merak etmeyin. Önemli bişey olursa da özelden yazın lütfen. Kocaman seviyorum hepinizi :KK200:
Teşekkür ederim canım iyi gezmeler sana
Kizlar selamlar 2 gun once kedimiz evden kacti cok uzgunum bidr oruc carpti galiba gelemedim dun. Hala bulamadim kediyi biri alip evine goturdu galiba ilan astik lojmana umarim buluruz :cry::cry:
Kötü olmuş canım inşallah bulunur

Günaydııın herkese, yeni uyandım kaç gündür midem bulanıyordu bir de acayip keyifsizdim böyle kendimden nefret ederim bir halim vardı hala var.
Bugün 66 kilo olarak uyandım sebebi neydi acaba. Su da içemiyorum artık ama bugün oturup kendime notlar yazacagım. Tekrar işe döneceğim için spor programımı değiştirdim.

Sanki hiçbirşeyi başaramayacakmışım gibi hissediyorum yahu. Niye bu kadar mutsuz ve umutsuZum anlamadım.

Bugün de beni affedin olur mu pek paylaşım yapamayacağım. Biraz kendime vakit ayırayım birkaç düzenleme yapayım hayatımda.
Listeye girmişim bu arada çok teşekkür ederim.

Kızlar hanginizin kedisi kaybolmuştu? Sokağa çıkın ve çağırın onu, kediler sahiplerinin sesini tanır.

Günaydııın herkese, yeni uyandım kaç gündür midem bulanıyordu bir de acayip keyifsizdim böyle kendimden nefret ederim bir halim vardı hala var.
Bugün 66 kilo olarak uyandım sebebi neydi acaba. Su da içemiyorum artık ama bugün oturup kendime notlar yazacagım. Tekrar işe döneceğim için spor programımı değiştirdim.

Sanki hiçbirşeyi başaramayacakmışım gibi hissediyorum yahu. Niye bu kadar mutsuz ve umutsuZum anlamadım.

Bugün de beni affedin olur mu pek paylaşım yapamayacağım. Biraz kendime vakit ayırayım birkaç düzenleme yapayım hayatımda.

Kızlar hanginizin kedisi kaybolmuştu? Sokağa çıkın ve çağırın onu, kediler sahiplerinin sesini tanır.

Tmm cnm sen kafanı dinle bugün
Yarin bomba gibi geri dön

Afiyet olsun canım
Emziriyorsun sanırım
Helvayı yemişsin tamam
Ama dondurmaya hayır demeliydin

Herzaman böyle olmuyor canım
Gözümün döndüğü çok zaman oldu
Yoksa 13 kilo için 4 ay uğraşmaz iki ayda verirdim canım

Amin canım inşallah

Sağol canım benim

Afiyet olsun canım suyun az olmuş
Bugün cuma olunca pideyi görmedim
Zaten yarım porsiyon
Evet canim sukur emziriyorum. Biliyorum kendime engel olamadim bugun daha dikkatli olacam insallah
Devamli dikkatli davranacak irade bende de yok birde kendimi kisitladigim zaman mutsuz oluyorum sanirim

Kendi adıma herzaman kaçamaksız olmadı
Nefsime yenik düşüp yemeyi çok abarttığım oldu
Ama amacımı takım ruhunu hatırladıkça ha dedim yola devam dikkat et bundan sonra
Sonraki günlerde dikkat edince genelde az çok kilo verdim
Anladim canim herkeste oluyor yani

Valla canım öyle can sıkıntısı falan olursa soda, çay, kahve ile geçir ben öyle yapıyorum soda çok gzüel kurtarıcı oluyor.
İçine bir dilim ananas atınca harika oluyordu..
Nyse bir yere falan gidince biri gelince e robot değiliz elbette yiyoruz.
Ama benim burda öğrendim bişey var kaçamak orda kalmadı.
Yaptın ya tamam bitti ertesi gün tam gaz devam etmeli bence..
Sagol canim sanirim en onemlisi batti balik yan gider deyip devam ettirmemek

Kızlar bu hafta ilk üçteyiz kocaman tebrik ediyorum hepinizi. @Kriziantemcicegi seni ayrıca tebrik ediyorum canım ikincilik için. Umarım hep böyle gidersin. vasfiye teyze vasfiye teyze ve Mavikus_ Mavikus_ canlarım sizde listemize hoş geldiniz. İnşallah güzel yüzdeler göreceğiz hep birlikte. Allah mezuniyetinizi görmeyide nasip etsin inşallah. @zerra cımmm canım mezuniyetin tekrar hayırlı olsun. Aklımda kalanlar şimdilik bunlar. Geçmişi okuyamadım. Menülere de bakamadım. Bu akşam kızları sinemaya götürdüm. Yarın sabah erkenden de Kızılcahamam a gidiyoruz şöyle güzel bir orman havası alalım. Gelmeye çalışırım ama internet durumu ne olur bilmiyorum çeker mi çekmez mi. Gelemezsem merak etmeyin. Önemli bişey olursa da özelden yazın lütfen. Kocaman seviyorum hepinizi :KK200:
Iyi eglenceler kaptan masallah ne guzel geziyorsun bizim yerimizide orman havasi al

Cok uzuldum canim insallah kendisi doner yada bulursunuz

Gecmis olsun canim bu tarz yorgunluk genelde var sanirim bende bu ara kendimi mutsuz hissediyorum sebebsiz yere hemde dinlenmek iyi gelir insallah

Merhaba kizlar gunlerim cok yogun geciyor dun cuma heyecanını sizlerle yasayamadim...
Kızımın kreşte dogum gününu kutladik hazirlik falan bayagi vaktimi aldi..

Bugun ve yarin acik ogretim sinavlarim var sinava gidiyorum koştur eve gelip camasir yemek hazirligi ugrasiyorum..

Aklim sizlerde hepinizin kilosunu merak ediyorum ilk firsatta paylasim alanindan bakacam ;)):KK36::KK36:

Back
X