• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim eksik demi cnm
Yazmışsın sanırım eksikleri
Uyumak ve ben...malesef memleketten gece 3 te döndük sabah 9 da ders..sonra toplantı derken vakit bulup giremedim canım. Okadar uykum var ki şimdi buraya bi bakayım da biraz dinleyeceğim bakalım.
Kolay gelsin canım memleket neresi
Nerede oturuyorsun
Onun da etkisi vardır ama bir hafta önce regl olduğum halde 1,4 kilo vermiştim. Bence bizim kaçamaklarımız reglden daha fazla etkiliyor kiloyu. Bol su iç.

Ben de seviyorum dar giymeyi. :KK70::KK70:
Haklısın kaçamaklar daha çok etkiliyor canım
Tekrardan hayırlı olsun canim..darısı başımıza...msj bildirimini yaparım buaksam tamam .
Sağol canım

Canim :KK68::KK68: , babam çarsamba gidiyor :KK66:) o gun dip köşe temizlerim persembe itibari ile sizlerleyim cuma gunu yuz karasi tartimida söylerim size.....
Babam belini incitti habire acile gidiyoruz iğne yapiliyor... yatiyor ben iyice katyaya bagladimmmmm :confused:
Geçmiş olsun canım

Pazara semiz otu gelmis 5 adet aldim:confused::confused:... bol semiz otlu salata yapiyorum wc ye super iyi geliyor :super::super:
Ooo süper semizotu candır

Günaydın canım :KK200:

Yuh Burcu napmışsın :sinirli::sinirli: Cumaya ne yap ne et kilo ver mutlaka :KK39:

Daha yolun çok başındasın canım artık pideleri felan bırakman lazım. Lütfen dikkatli ol cumaya kadar.
Tamam canim dikkat ederim bu ara bir tuhafim boyle agresif mutsuz moda diyete bile yansiyor galiba tabi bahane degil ama ruh hali bedeni de etkiliyor

Canim :KK68::KK68: , babam çarsamba gidiyor :KK66:) o gun dip köşe temizlerim persembe itibari ile sizlerleyim cuma gunu yuz karasi tartimida söylerim size.....
Babam belini incitti habire acile gidiyoruz iğne yapiliyor... yatiyor ben iyice katyaya bagladimmmmm :confused:
çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin

kızlar emzirirken ramazanda oruç tutanlar çok zor oluyor mu? geçen yıl hamileyken tutamadım zaten bu sefer tutmak istiyorum ama korku var içimde. normal zamanda oruç tutmak koymaz bana ama sanki susuzluğa dayanamayacak gibiyim:olamaz:

Bugun hiç havamda değilim kızlar
Eşim in çalışma yeri değişti aynı binada farklı noktada.
Ve tüm gece bayan arkadaş ı ile aynı kulübede olacak sanırım biraz kıskandım :110:
Elbette kızın işi gücü yok eşime o gözle eşimde ona o gözle bakacak demiyorum ama düşünün her gün onunla artık.
Zaten süreli çalışıyor benden çok onu görecek..
Kızlar bu msjma cevap verip biraz rahatlatın ya bdv ye konu açıcam nerdeyse :)

kızlar emzirirken ramazanda oruç tutanlar çok zor oluyor mu? geçen yıl hamileyken tutamadım zaten bu sefer tutmak istiyorum ama korku var içimde. normal zamanda oruç tutmak koymaz bana ama sanki susuzluğa dayanamayacak gibiyim:olamaz:

2016 da yeni hamileydim mide bulantısından ölüyordum tutamadım
2017 de Duru 3,5-4 aylıktı ben tutmadım dayanamadım.
Bu sene artık tutarım yani 15 aylık oluyor

Ve tüm gece bayan arkadaş ı ile aynı kulübede olacak sanırım biraz kıskandım :110:
Elbette kızın işi gücü yok eşime o gözle eşimde ona o gözle bakacak demiyorum ama düşünün her gün onunla artık.
canım aklına kötü şeyler getirme eşine güveniyorsan sıkıntı olmaz

Emzirenler tutmak zorunda değil diye biliyorum
Ama dene bi belki tutabilirsin cnm
Ben ilaç kullandığım için oruç tutamıyorum

Kızlar bu msjma cevap verip biraz rahatlatın ya bdv ye konu açıcam nerdeyse :)

Sen artık zayıf güzel fit bir bayansın kendine güven
Akşam esin gelmeden hergün güzelce giyin süslen ki gözü senden başkasını görmesin

nöbet değişimleri falan olmuyor mu ne kadar süre böyle devam edecek?

Uzun bir süre böyle canım iki erkek bir bayan çalışıyorlar

Afiyet olsun cnm
Kavun yiyebiliyormusuz

Bilmiyorum canım ama ben yedim
Sen artık zayıf güzel fit bir bayansın kendine güven
Akşam esin gelmeden hergün güzelce giyin süslen ki gözü senden başkasını görmesin

Aslında kendime güvenim tam ama işte yinede..

Back
X