- 15 Ocak 2014
- 5.966
- 5.149
- 398
Afiyet olsun cnm
Pasta çikolata yedim yazmak istemedim açıkçası

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun cnm
hiç hatırlamıyorum Ocak miydi Aralık mi beril ablanın zmanindaydimKaptanımızLAydLiNe canım
Ne zaman izne ayrılmıştın ben seni hatırlayamadım benden öncemi acaba
Ben 5 aydır burdayım da![]()
her. buldumben de yok kaptanım
hoşgeldin canım
Hoşgeldin canımhiç hatırlamıyorum Ocak miydi Aralık mi beril ablanın zmanindaydim
her. buldum
17 04 18
12 30
tarhana corbasi
turk kahvesi
1 hurma
17 00
neskafe
300 gr jelibon
18 30
3 yk patlican yemegi
yogurt
salata
2 kasik pirinc pilavi
30 dk yuruyus
5 lt su
LAydLiNe
Pasta çikolata yedim yazmak istemedim açıkçası![]()
17 nisan
09.30
7 zeytin 1 incir
Sahanda yumurta(2tane)
1 parça peynir
13.30
1 tabak iskender tarzı bisey yaptım(2 dilim tb ekmeği üzerine haşlanmış et)
1 bardak şalgam suyu
20.00
1 Çiğ köfte dürüm
1 bardak ayran
2 litre su
1 saat yürüyüş
hiç hatırlamıyorum Ocak miydi Aralık mi beril ablanın zmanindaydim
her. buldum
Aynen canım.Canım benimde bugün fazla oldu ama insan bi tadına bakınca gerisi geliyor
En iyisi hiç dokunmamak kh orucu yani![]()
Pirinç pilavı olmamış canım..bi de jelibonlardan yememenizi tavsiye ederim içeri açısından.17 04 18
12 30
tarhana corbasi
turk kahvesi
1 hurma
17 00
neskafe
300 gr jelibon
18 30
3 yk patlican yemegi
yogurt
salata
2 kasik pirinc pilavi
30 dk yuruyus
5 lt su
LAydLiNe
Günaydın canım..Günaydin kizlarr
Yaptığın en ufak kaçamakta arkası geliyor. Sadece diyet işi bitene kadar dişimizi sıksak gerisi kolay olacak aslında. Sporun güzel olmuş ama ancak dengeliyor. Kilo verebilmemiz için aldığımız kaloriden fazlasını yakmamız lazım. Hedefe bu kadar yaklaşmışken bi taneden bişey olmaz dememek lazım.Ya aslında bırakmadım ama bi lokumdan bişey olmaz dedim kendi kendime sabah.ama devamı geldi.yoğurtlu ev yapımı makarnaya dayanamıyorum normalde ama yapacak bişey bulamayınca yaptım mecbur.hn helvasını da eşim bugun tv de izledi illa istedi bende yapınca tabi sütlü tatli gibi oldu muhallebi gibi bişey yedim işte off insan yedikten sonra pişman oluyor ama olunca da dayanamıyor..biraz spor yaptım 30dk.ama bakalım umarım biraz fayda eder.1 mil leslie yaptım 15dk.15dk.da egzersiz toplam 30dk...100 ip atladım.
Kandil simidi ve yaş pasta olmamış canım. Nohutların şişkinliği de uzun sürmez inşallah. Su ve spor güzel.Sabah 09.00
2 küçük hlş yumurta
1 küçük kandil simidi
1 domates
Bol yeşillik
Ara 15:30
Gündeydim arkadaşlar
Yarım kase nohut salatası
Kibrit kutusu kadar yaş pasta
Akşam 19:00
1 kase yoğurt
3 yaprak sarması
3 yk mantar sote
3 lt su
30 dk yürüyüş
Jelibon ve pilav haricinde güzel bir menü. Jelibonu boş yere yemişsin valla. Bırakma bak kendini. Bu yediğin kaçamaklar çok gereksiz. Ayrıca kahvaltın yok. İşin şu açısından bak bir de. Eşinin askerliği bittiğinde sen bütün fazlalıklarından kurtulmuş olacaksın ve onun karşısına eski halinle çıkacaksın. Bence büyük mutluluk olur. Dikkat et lüften yediklerine. Su 5 lt yazmışsın ama umarım hatalı yazmışındır. 5 litre su içilmez. Zararlı.17 04 18
12 30
tarhana corbasi
turk kahvesi
1 hurma
17 00
neskafe
300 gr jelibon
18 30
3 yk patlican yemegi
yogurt
salata
2 kasik pirinc pilavi
30 dk yuruyus
5 lt su
LAydLiNe
Ne yersen ye mutlaka yaz. Menün bekliyorum.Pasta çikolata yedim yazmak istemedim açıkçası![]()
Akşam çok geç olmuş canım. Onun harincinde güzel menü. Şalgam suyunu çok tüketme diyette çok fazla ödem yapıyor.17 nisan
09.30
7 zeytin 1 incir
Sahanda yumurta(2tane)
1 parça peynir
13.30
1 tabak iskender tarzı bisey yaptım(2 dilim tb ekmeği üzerine haşlanmış et)
1 bardak şalgam suyu
20.00
1 Çiğ köfte dürüm
1 bardak ayran
2 litre su
1 saat yürüyüş
Tamam canım araştıralım bakalım ne zaman ayrılmışsın.hiç hatırlamıyorum Ocak miydi Aralık mi beril ablanın zmanindaydim
her. buldum
Dünkü menüm
Kahvaltı (09:00)
Yarım simit
6 tane zeytin
1 küçük parça peynir
Öğle (12:00)
Yarım kase domates çorbası
1 küçük fırında tavuk budu
1 kase aşure (Aşure yememem lazımdı ama çorba ve tavuk o kadar azdı ki ekmek yemeden doymazdım. Ekmek hakkımı aşureden yana kullandım ama yine de yemesem olurdu.)
Akşam (18:45)
Büyük bir kase yoğurtlu domates, salatalık ve maydonozlu salata
2 lt su, spor yok.
Dün yediğim salataya tuzu biraz fazla koymuşum. Şuan acayip ödemim var. Cumaya kalmaz inşallah ama artık beslenme şeklimi değiştiriyorum. Kahvaltımı daha erkene çektim bugün. Simit yemeyi bırakıyorum. Bir de akşamları 17:00 yi geçirmeye başladım bu da bana + olarak geliyor. Takıldı kaldı şu son 3 kilo. Kurtulsaydım biran önce ramazanda rahat edecektim ama bir ileri iki geri yerimde sayıyorum kaç aydır.
Takım olarak da bu hafta biraz sıkıntılıyız. Toparlanalım lütfen.
zerra canım sen bu saate kalmazdın gelirdin. Sıkıntı yok inşallah
Aynen canım aşure olmamış ama öğle vakti olduğu için sıkıntı olmamıştır. Simiti bence de fazla tüketiyorsun daha öncede söylemiştim beyaz un sonuçta ama sen daha önce de öyle verdim dediğin için bişey demiyordum sen yinede azalt Simiti aradaki farkı göreceksin. Gerçekten az az vermek bile bir ileri bir geri olmaktan daha iyi.sen zaten azimli birisin masallah son 3 kilo da gider ins.son kilolar biraz inatçı olur.önemli olan kilo değil zaten vücudun şekli..mesela benim hedefe 5 yada 6 kilo kaldı ama basen ve göbek sıkıntı onları toparlamadan bırakmayı düşünmüyorum hedef kiloma gelsem bile.Dünkü menüm
Kahvaltı (09:00)
Yarım simit
6 tane zeytin
1 küçük parça peynir
Öğle (12:00)
Yarım kase domates çorbası
1 küçük fırında tavuk budu
1 kase aşure (Aşure yememem lazımdı ama çorba ve tavuk o kadar azdı ki ekmek yemeden doymazdım. Ekmek hakkımı aşureden yana kullandım ama yine de yemesem olurdu.)
Akşam (18:45)
Büyük bir kase yoğurtlu domates, salatalık ve maydonozlu salata
2 lt su, spor yok.
Dün yediğim salataya tuzu biraz fazla koymuşum. Şuan acayip ödemim var. Cumaya kalmaz inşallah ama artık beslenme şeklimi değiştiriyorum. Kahvaltımı daha erkene çektim bugün. Simit yemeyi bırakıyorum. Bir de akşamları 17:00 yi geçirmeye başladım bu da bana + olarak geliyor. Takıldı kaldı şu son 3 kilo. Kurtulsaydım biran önce ramazanda rahat edecektim ama bir ileri iki geri yerimde sayıyorum kaç aydır.
Takım olarak da bu hafta biraz sıkıntılıyız. Toparlanalım lütfen.
zerra canım sen bu saate kalmazdın gelirdin. Sıkıntı yok inşallah
Aslında dediğim gibi simit zarar vermiyor. Ama şu an çok hareketsiz çalışıyorum. 09:00 da kahvaltıya oturuyorum. Sonra 12:00 ye kadar masamdan kalkmadan çalışıyorum. Arkasından öğle yemeği. Zaten ikisinin arası çok az. O nedenle kahvaltıyı evde yapmaya başladım bugün. Evde yapınca da simit yiyemeyeceğim doğal olarak. Bugün 08:15 te kahvaltı işi tamamdı. 12:00 ye kadar da üzerinden çok zaman geçmiş olacak. Son bir haftadır da dediğim gibi akşam yemeğim 19:00 a kadar sarkmıştı. Verilecek kilo az olunca bunlar çok etkiliyor. Ufacık görünüyor ama etkisi büyük. Bir de sanırım sporun etkisi var. Kendimi çok ince hissediyorum ama tartı öyle demiyor. Sanırım kas oranım artmaya başladı. Vücudumdan şuan çok memnunum aslında ama mezun olabilmek için hedefe ulaşmam lazım. Sonrası daha kolay olacak. O yüzden üzülüyorum takımı kötü etkilemek istemiyorum. Yoksa hala simidin zarar vermediğini savunuyorum çünkü gün içinde hiç ekmek tüketmiyorum.Aynen canım aşure olmamış ama öğle vakti olduğu için sıkıntı olmamıştır. Simiti bence de fazla tüketiyorsun daha öncede söylemiştim beyaz un sonuçta ama sen daha önce de öyle verdim dediğin için bişey demiyordum sen yinede azalt Simiti aradaki farkı göreceksin. Gerçekten az az vermek bile bir ileri bir geri olmaktan daha iyi.sen zaten azimli birisin masallah son 3 kilo da gider ins.son kilolar biraz inatçı olur.önemli olan kilo değil zaten vücudun şekli..mesela benim hedefe 5 yada 6 kilo kaldı ama basen ve göbek sıkıntı onları toparlamadan bırakmayı düşünmüyorum hedef kiloma gelsem bile.