• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaptığın en ufak kaçamakta arkası geliyor. Sadece diyet işi bitene kadar dişimizi sıksak gerisi kolay olacak aslında. Sporun güzel olmuş ama ancak dengeliyor. Kilo verebilmemiz için aldığımız kaloriden fazlasını yakmamız lazım. Hedefe bu kadar yaklaşmışken bi taneden bişey olmaz dememek lazım.

Kandil simidi ve yaş pasta olmamış canım. Nohutların şişkinliği de uzun sürmez inşallah. Su ve spor güzel.

Jelibon ve pilav haricinde güzel bir menü. Jelibonu boş yere yemişsin valla. Bırakma bak kendini. Bu yediğin kaçamaklar çok gereksiz. Ayrıca kahvaltın yok. İşin şu açısından bak bir de. Eşinin askerliği bittiğinde sen bütün fazlalıklarından kurtulmuş olacaksın ve onun karşısına eski halinle çıkacaksın. Bence büyük mutluluk olur. Dikkat et lüften yediklerine. Su 5 lt yazmışsın ama umarım hatalı yazmışındır. 5 litre su içilmez. Zararlı.

Ne yersen ye mutlaka yaz. Menün bekliyorum.
Akşam çok geç olmuş canım. Onun harincinde güzel menü. Şalgam suyunu çok tüketme diyette çok fazla ödem yapıyor.

Tamam canım araştıralım bakalım ne zaman ayrılmışsın.

Dünki menüm
12:00
Yarım paket kreker

16:00
Piknikte
Mangal - sucuk
Domates biber
Pasta

20:00
Bir dilim pasta

:(

LAydLiNe LAydLiNe geldim geldim.

Çalışmaya başladım ve telefon kullanmak mümkün değil pek. Yer yer yasak. O yüzden böyle oldu bir de yoruluyorum :) umarım kilo veririm böylelikle :KK76:

Çok geçmişe dönemiyorum şu an. Neler oldu var mı önemli değişiklikler

Yok canım geçmişte önemli bişey boş yere dönme ama bundan sonra her fırsatta gelmeye çalış. Hayırlı olsun yeni işin. Bizi ihmal etme :KK39::KK39:

Dünki menüm
12:00
Yarım paket kreker

16:00
Piknikte
Mangal - sucuk
Domates biber
Pasta

20:00
Bir dilim pasta

:KK43:

Ne kadar kötü olmuş dimi? Bu menüyü başka bir arkadaşın yazmış gibi okuduğunda yanlışları daha iyi görebildiğini düşünüyorum. Kendine kötülük yapma canım :KK39::KK36:

Teşekkür ederim :halay:

Hayırlı olsun ama bu sıcakta uzun kolluyla sırtında kemerle ayağında botla çok zor. Tuvalette yakın değilki su içemiyorum istediğim zaman.

o_OBir de servise yetişemez de yemeği kaçırırsam yandım. Burda ofiste abur cubur dolabı var hani şu para atılıp içinden seçilenden. Sevmem ama ya aç kalırsam?o_O

Bir de evde yapıp ertesi güne götürmek iatiyorum iş yerne ama ne pişirsem inanın bilmiyorum. Sizlerin eşleri var birde allah aşkına nasıl karar veriyorsunuz neye göre alışveriş yapıyorsunuz mesela. Diyet yapmıyor olsam kesin makarna yapmıştım, bir de değişik sosları çok severim ben onlardan yapardım. :KK48:

Teşekkür ederim :halay:

Hayırlı olsun ama bu sıcakta uzun kolluyla sırtında kemerle ayağında botla çok zor. Tuvalette yakın değilki su içemiyorum istediğim zaman.

o_OBir de servise yetişemez de yemeği kaçırırsam yandım. Burda ofiste abur cubur dolabı var hani şu para atılıp içinden seçilenden. Sevmem ama ya aç kalırsam?o_O

Bir de evde yapıp ertesi güne götürmek iatiyorum iş yerne ama ne pişirsem inanın bilmiyorum. Sizlerin eşleri var birde allah aşkına nasıl karar veriyorsunuz neye göre alışveriş yapıyorsunuz mesela. Diyet yapmıyor olsam kesin makarna yapmıştım, bir de değişik sosları çok severim ben onlardan yapardım. :KK48:

Aynen canım hem eş hem çocuklar inan diyet yapmak ve ne pişireceğine karar vermek çok zor. Bu konuda şanslısın keyfini çıkart. Yanına kuru meyvelerden al mutlaka. Yemeği kaçırdığında kurtarıcı olur. Yanına tam buğday ekmeğinden tost yapıp alabilirsin. Arazidesin çok etkisi olmaz ekmeğin. Sonuçta enerji harcıyorsun gün boyu. Ayran bulundur mutlaka. Ayran benim kurtarıcım. Sabahtan yanına süt ve meyve alabilirsin. Küçük bir sefer tası gibi bi kap ayarla. İçine peynir ceviz yeşillik tarzı yiyecekler koyabilirsin. Her halükarda senin işin bizlere göre daha kolay. Kıymetini bil :KK39:

Gerçi evlenene kadar hep 50 kiloydum :rolleyes: hiç diyet yapmadım ama yapsam kolay olurdu diye Hoppa

Kaptancim gecen gün eşimin amcasina gittik. Amca beni gordu dedi kizim sen ne kadar cok zayiflamissin :-) ben hergun adim olcuyorum ama yinede zayiflayamiyom ne yaptiysan cabuk banada söyle dedi :-) bu gidisle onuda aramiza alcam hanimlar :-) :-)

Kaptancim gecen gün eşimin amcasina gittik. Amca beni gordu dedi kizim sen ne kadar cok zayiflamissin :-) ben hergun adim olcuyorum ama yinede zayiflayamiyom ne yaptiysan cabuk banada söyle dedi :-) bu gidisle onuda aramiza alcam hanimlar :-) :-)
Kapımız herkese açık canım :KK70::KK70::KK70:

Ne kadar kötü olmuş dimi? Bu menüyü başka bir arkadaşın yazmış gibi okuduğunda yanlışları daha iyi görebildiğini düşünüyorum. Kendine kötülük yapma canım :KK39::KK36:
Aslında yazdığımız menülere başkasının gözünden bakmak lazım
Kendi açımızdan küçücük minicik diye masumlaştırıyoruz
Cok güzel olmus tebrikler zerra zerra cim. Sira bizde insallah
Sağol canım inşallah
Ne güzel takdir edilmek müthiş motive ediyor
Çevremizdeki kişileri de
Benim çevremden 5-6 kişi beni görünce motive olup kilo vermeye başladı

Baktim ne guzel tebrik ederim canim
Teşekkür ederim canım

Afiyet olsun cnm
5lt su mu :oha:
sagol canim :KK48:
Yaptığın en ufak kaçamakta arkası geliyor. Sadece diyet işi bitene kadar dişimizi sıksak gerisi kolay olacak aslında. Sporun güzel olmuş ama ancak dengeliyor. Kilo verebilmemiz için aldığımız kaloriden fazlasını yakmamız lazım. Hedefe bu kadar yaklaşmışken bi taneden bişey olmaz dememek lazım.

Kandil simidi ve yaş pasta olmamış canım. Nohutların şişkinliği de uzun sürmez inşallah. Su ve spor güzel.

Jelibon ve pilav haricinde güzel bir menü. Jelibonu boş yere yemişsin valla. Bırakma bak kendini. Bu yediğin kaçamaklar çok gereksiz. Ayrıca kahvaltın yok. İşin şu açısından bak bir de. Eşinin askerliği bittiğinde sen bütün fazlalıklarından kurtulmuş olacaksın ve onun karşısına eski halinle çıkacaksın. Bence büyük mutluluk olur. Dikkat et lüften yediklerine. Su 5 lt yazmışsın ama umarım hatalı yazmışındır. 5 litre su içilmez. Zararlı.

Ne yersen ye mutlaka yaz. Menün bekliyorum.
Akşam çok geç olmuş canım. Onun harincinde güzel menü. Şalgam suyunu çok tüketme diyette çok fazla ödem yapıyor.

Tamam canım araştıralım bakalım ne zaman ayrılmışsın.
evet canim o gidince daha sıkı sarilicam insallah. zaten tehdit ediyo ben gidince diyeti bi birak, benleyken yemedin yazin bi ye o zaman gorusuruz diyo. hakli kiyamam :KK47:
5 lt ictim canim ne yazik ki yatmadan yarim lt daha ictim :olamaz:
jelibon nasil yaktiysa cigerimi. sabah bile kendimi kötü hissettim. demekki vucudum tepki veriyor. mutlu oldum sekerszilige ya da az sekere alismis. kendimi zehirlememeliyim aslinda. dun markete ac karnina gidince zor tuttum kendimi :KK43::kızgın:

sagol canim :KK48:

evet canim o gidince daha sıkı sarilicam insallah. zaten tehdit ediyo ben gidince diyeti bi birak, benleyken yemedin yazin bi ye o zaman gorusuruz diyo. hakli kiyamam :KK47:
5 lt ictim canim ne yazik ki yatmadan yarim lt daha ictim :olamaz:
jelibon nasil yaktiysa cigerimi. sabah bile kendimi kötü hissettim. demekki vucudum tepki veriyor. mutlu oldum sekerszilige ya da az sekere alismis. kendimi zehirlememeliyim aslinda. dun markete ac karnina gidince zor tuttum kendimi :KK43::kızgın:
Aman canım suya dikkat et. Fazlası komaya kadar gidebiliyor. Sakın bir daha bu kadar çok su içme. Kalbi çok yoruyor fazla su. :KK39:

Back
X