Şekersiz 21 gün Listesi
1- LAydLiNe
2- ada81
3- Turan16
4- cankizzzz
Var mı arttıran![]()
Bende varim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şekersiz 21 gün Listesi
1- LAydLiNe
2- ada81
3- Turan16
4- cankizzzz
Var mı arttıran![]()
Unut dünü ve istediğine odaklan. Dün akşam gözümün önüne neler geldi neler. Tam elim gitti çektim elimi yememem lazım diye. Muz vardı öğle yemeğinde onu bile yemedim. Bence yeterince istemen lazım. Önüne gelen her yiyecekte bu gelsin aklına.Ah ah hemde nasıl istiyorum ama işte boğazımı tutamıyorum dün ki yüzünden bir haftam boşuna gitmiş olacak kendimi affetmiyorum
Ödem vardır canım sıkma sen canını. Yarına hiç bişey kalmaz. Tuzlu gıdalardan uzak dur. Bol su iç. Bir de yavaşta olsa park bahçe bir yerlerde ayaklarına yormadan yürümeye çalış.Ben buara hiç kaçamak yapmadım ama bugün yine fazla çıktım
iki taraflı oyuncusunuz yaniAslen karadeniz. Buyukbabamlar daha babam küçükken Edirneye yerlesmis o yuzden dogma büyüme Edirne![]()
yok canım yerleşmemiştir dikkar-t edersen giderHosbuldum canim)
Evet evdekiler yiyince cook fena canim cekti yerleşmis gibi geliyor bu kilolar![]()
gunaydin kizlar bugun usak a gidicez ve ben gece regl oldum. ev temizlencek, donuste babnnem ilk kez bizde kalicak. ama hic halim yok. pek sever boyle gunleri![]()
![]()
ben daha önce 13 gün yapmıştım gayet güzeldi hiç yeme krizlerim olmamıştı canımKızlar bu aralar şu şekersiz 21 gün mevzusu dikkatimi çekmeye başladı. Hıııı ne dersiniz? Uygulayalım mı takımca? Bakalım kim kaç gün dayanacak?
sağol canım teşekkür ediyorum..tebrik ederim canim. karnen hayirli olsun. seni tanimak buyuk mutluluktu. samimiyetini grupta hep hissetmistim. iyi ki varsin. seni seviyoruz
![]()
![]()
ayy cok tatlisin.
mayista dugun var ona da denk geliyo zaten. sis sis giderim artik
yarin cuma ama biz pazar günü donucez insallah canim. halamlarda tarti var ama guvenemem simdi. tartimi yanimda götürcemyarin bildirim yaparim, insallah unutmam. alarm kurarim olmazsa.
Gelir inşallah canım sıkma sen canını. Aynı dert bende de var. İş çoğalıyor ama kimse gelmiyor. Şükür pc başında çalışıyorum da buraya mesai saatleri içinde çok gelebiliyorum. Ekran sürekli açık karşımdaGunaydin kizlar tek calisiyorum bugun yine biktim bu tekliktrn valla ya eleman geleydi bi rrahatlasaydim
ben pazar başlayabilirimBen şu dakikadan itibaren başladımYarına bırakmamak lazım. Yasaklı listesini de atayım şimdi.
Allah kolaylık versin canım inşallah çabucak gelir birileriGunaydin kizlar tek calisiyorum bugun yine biktim bu tekliktrn valla ya eleman geleydi bi rrahatlasaydim
neden kaptanım beni istemiyor musunŞekersiz 21 gün Listesi
1- LAydLiNe
2- ada81
3- Turan16
4- cankizzzz
5- burcugncy
Var mı arttıran
zerra Sana sormuyorum
![]()
Yok canım olur mu öyle şey. Sen mezun oldun yapmak istemezsin diye düşündüm ama aslında sana sormuyorum derken sormuş oluyordumben pazar başlayabilirim
Allah kolaylık versin canım inşallah çabucak gelir birileri
neden kaptanım beni istemiyor musun
bende varım 2 gün gecikmeli olacak ama olsunYok canım olur mu öyle şey. Sen mezun oldun yapmak istemezsin diye düşündüm ama aslında sana sormuyorum derken sormuş oluyordum![]()
Unut dünü ve istediğine odaklan. Dün akşam gözümün önüne neler geldi neler. Tam elim gitti çektim elimi yememem lazım diye. Muz vardı öğle yemeğinde onu bile yemedim. Bence yeterince istemen lazım. Önüne gelen her yiyecekte bu gelsin aklına.
Ödem vardır canım sıkma sen canını. Yarına hiç bişey kalmaz. Tuzlu gıdalardan uzak dur. Bol su iç. Bir de yavaşta olsa park bahçe bir yerlerde ayaklarına yormadan yürümeye çalış.
Bu guruptan ben ve bikaç kişi antrenman lıyız kaptanım malumKızlar bu aralar şu şekersiz 21 gün mevzusu dikkatimi çekmeye başladı. Hıııı ne dersiniz? Uygulayalım mı takımca? Bakalım kim kaç gün dayanacak?
HımmmmBu guruptan ben ve bikaç kişi antrenman lıyız kaptanım malum
Siz gelince açılan şekersiz 7 gün topiğiben bir hafta zor dayandım ana yinede varım bskalım kaçgün sabredicem
![]()
Kolay gelsin canımGunaydin kizlar tek calisiyorum bugun yine biktim bu tekliktrn valla ya eleman geleydi bi rrahatlasaydim
bende merak ediyorum kaç gün dayanacam ama artık dayanmalıyım 21 gün bitse insan daha istemiyormuş şeker inşallahhhBu guruptan ben ve bikaç kişi antrenman lıyız kaptanım malum
Siz gelince açılan şekersiz 7 gün topiğiben bir hafta zor dayandım ana yinede varım bskalım kaçgün sabredicem
![]()
zerracımın kutlamaları var şuan kaptanım ona dokunmayalımŞekersiz 21 gün Listesi
1- LAydLiNe
2- ada81
3- Turan16
4- cankizzzz
5- burcugncy
Var mı arttıran
zerra Sana sormuyorum
![]()
Deneyelim canım şu beyaz zehirden uzak durmayıbende merak ediyorum kaç gün dayanacam ama artık dayanmalıyım 21 gün bitse insan daha istemiyormuş şeker inşallahhh![]()
zararlı olduğunu bile bile yiyoruz valla....Deneyelim canım şu beyaz zehirden uzak durmayı