• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Her gün mutlaka en az 2,5 lt su içiyoruz ve mümkün olduğunca siyah çay, neskafe içmemeye çalışıyoruz. Bol bitki çayı içiyoruz. Türk kahvesi günde 1 fincanı geçmemeye çalışıyoruz :KK36:

Gelelim programa, buyrun 21 gün boyunca yenmeyecekler:
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol

Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)

ada81 ada81 :KK36::KK36:

Her gün mutlaka en az 2,5 lt su içiyoruz ve mümkün olduğunca siyah çay, neskafe içmemeye çalışıyoruz. Bol bitki çayı içiyoruz. Türk kahvesi günde 1 fincanı geçmemeye çalışıyoruz :KK36:

Gelelim programa, buyrun 21 gün boyunca yenmeyecekler:
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol

Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)

ada81 ada81 :KK36::KK36:
ellerine sağlık canım , dondurma olaymış iyiydi:sinirli::sinirli: ben dövdüm kendimi sen yorulma kaptaniçem :KK15: neyse artık yarın başlıyoruz demiiiii ?
kuru meyve serbest mi kuru kayısı gibi ?

Şekersiz 21 gün Listesi

1- LAydLiNe
2- ada81
3- Turan16
4- cankizzzz
5- burcugncy

Var mı arttıran :KK70::KK70:

zerra zerra Sana sormuyorum :KK53::KK53:
Biz daha önce grupça yapmıştık 7 gün. Gerçekten zor oluyor.şekersiz olması değil de ben çay siz duramıyorum. Çayı genelde kayisiyla içersem şekersiz içiyorum ama kayısı bulamayınca kaşığın ucuyla yarim kaşık falan atıyorum.napicaz bu durumda kaptan.ona göre gireyim

Biz daha önce grupça yapmıştık 7 gün. Gerçekten zor oluyor.şekersiz olması değil de ben çay siz duramıyorum. Çayı genelde kayisiyla içersem şekersiz içiyorum ama kayısı bulamayınca kaşığın ucuyla yarim kaşık falan atıyorum.napicaz bu durumda kaptan.ona göre gireyim
Ben takımdaki herkesi şeker kullanmıyor olarak düşünüyordum. Kayısıyla içebilirsin onda sıkıntı yok ama şeker kullanmaman lazım. Zaten normalde de kullanmasan iyi edersin. Sanırım ben şeker kullanmadığım için bana kolay geldi bu iş. Bence kendini zorla biraz dene derim. Kim ne kadar gidebilecek merak ediyorum.

Ben takımdaki herkesi şeker kullanmıyor olarak düşünüyordum. Kayısıyla içebilirsin onda sıkıntı yok ama şeker kullanmaman lazım. Zaten normalde de kullanmasan iyi edersin. Sanırım ben şeker kullanmadığım için bana kolay geldi bu iş. Bence kendini zorla biraz dene derim. Kim ne kadar gidebilecek merak ediyorum.
Ben 2 kaşık şeker içerdim eskiden.sonra 1 e düşürdüm sen son yarım. Bunu denediğim de en çok zorlandığım bu oldu dediğim gibi çünkü çay benim için herşey.bakalım denemeye çalışacağım. Beni de yaz ins.listeye.

Bu guruptan ben ve bikaç kişi antrenman lıyız kaptanım malum :KK66:
Siz gelince açılan şekersiz 7 gün topiği o_Oben bir hafta zor dayandım ana yinede varım bskalım kaçgün sabredicem:-)
evet dimi o zamanlar yapıyorduk
zerracımın kutlamaları var şuan kaptanım ona dokunmayalım :KK70:
2 güncük daha:KK66:
ellerine sağlık canım , dondurma olaymış iyiydi:sinirli::sinirli: ben dövdüm kendimi sen yorulma kaptaniçem :KK15: neyse artık yarın başlıyoruz demiiiii ?
kuru meyve serbest mi kuru kayısı gibi ?
günlük 2 porsiyon meyve hakkı var bu kuru meyvede olabiliyor kızlar
Kazen Kazen bana madalya vermis artik bende resmi olarak da 13. Takim uyesi oldum:KK200:

:KK9::KK9::KK9:

iki taraflı oyuncusunuz yani

yok canım yerleşmemiştir dikkar-t edersen gider

koly gelsin canım

ben daha önce 13 gün yapmıştım gayet güzeldi hiç yeme krizlerim olmamıştı canım

sağol canım teşekkür ediyorum..
sagol canim.
Tartıyı yanında götürmen harika olur :KK9::KK9: Unutursan ben hatırlatırım merak etme :KK70::KK70:
super :KK50:
Kolay gelsin canim.
sagol canim
Günaydın cnm
Hayırlı yolculuklar
sagol canim

evet dimi o zamanlar yapıyorduk

2 güncük daha:KK66:

günlük 2 porsiyon meyve hakkı var bu kuru meyvede olabiliyor kızlar

:KK9::KK9::KK9:
bu iyi dayanamayacak gibi olursam 2 adet kuru kayısı atarım ağzıma bitti ;))) genelde saat 17.00 gibi istiyor canım şekerli bişeyler o zaman çayın yanında 2 adet yerim ;)))

LAydLiNe LAydLiNe canım bide saat 18.00 dan sonra hiç bir şey yememe listeside mi yapsak bir fındık dahi yenilmeyecek en azından bir hafta düzenli disipli bi şekilde takımla denesek.... evet belki yapan var aramızda ama listelesek mi bir haftada ne kadar fark edecek görsek ;)))

ev halkını gönderdim bir mutfağı toparlayayım ;)) biraz yürüyüş yapayım yarın tartı günü azcık az çıkayım bariiii ;))):olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Ben 2 kaşık şeker içerdim eskiden.sonra 1 e düşürdüm sen son yarım. Bunu denediğim de en çok zorlandığım bu oldu dediğim gibi çünkü çay benim için herşey.bakalım denemeye çalışacağım. Beni de yaz ins.listeye.
ah bi alışabilsen canım , gerçek çayın tadını şekersiz daha iyi alacaksın... ben lise yıllarımda başlamıştım şekersiz içmeye... sonra anladım ki ben daha önce şerbetli su içmişim gerçek çayın tadı şekersiz alınıyor ...

LAydLiNe LAydLiNe canım bide saat 18.00 dan sonra hiç bir şey yememe listeside mi yapsak bir fındık dahi yenilmeyecek en azından bir hafta düzenli disipli bi şekilde takımla denesek.... evet belki yapan var aramızda ama listelesek mi bir haftada ne kadar fark edecek görsek :KK66:))
Aynen canım. Şekersiz 21 gün listesine eklenebilir.ikisi bir arada.bakalım 21 günde neler olacak.

Şekersiz 21 gün Listesi

1- LAydLiNe
2- ada81
3- Turan16
4- cankizzzz
5- burcugncy
6- zerra
7- Nurdan1616
8- umudum2

Var mı arttıran :KK70::KK70:
Saol kaptanım.......bişey soracağım biz bu şekersiz diyeti yaparken hurma yiyebilir miyiz.ben haftaya 5 günlük hurma diyeti yapmak istiyordum da.

Dünkü menüm

7.30 sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek

15.00 öğlen
Yarîm tabak etli pilav
1 ayran
Yarım dilim revani

19.00 akşam
Yarım tabak etli pilav
Yoğurt
2 lt su