• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yaaaaaaa şimdiye kadar ki en berbat listemiz. Kimseyi üzmek kimseyi kırmak istemiyorum ama biran önce toparlanıp kendimize gelmemiz lazım. @duygu06_26 inşallah bildirim yapamayacak kadar önemli bi şey gelmemiştir başına.

Cuma bildirimleri çok önemli lütfen bunu anlayın artık. Her defasında söylüyorum iki elimiz kanda da olsa gelip buraya iki satır kilomuzu yazmalıyız. Hepinize numaramı verdim ki ola ki internetiniz biter başka bişey olur bi şekilde bana ulaşırsınız diye. Çok laylay lom gidiyoruz. Ben sırf takımı kötü etkilemeyeyim diye akşam aç yattım resmen. Öğle yemeğiyle durdum onca saat. Lütfen sizlerde artık biraz fedakarlık yapın. Ağzınıza atacağınız her lokma da takımı düşünün. Bireysel yarışmıyoruz burada. Şimdi kilo alanlar ve sabit olanlar kilo verenlerin sırtına binmiş oluyor. Şimdiye kadar başka kaptanlar gibi sizden uçuk kaçık rakamlar istemedim. Benim için kilo verin yeterli 100 gr 200 gr önemli değil ama lütfen + ve sabitlerle gelmeyin. Bu hafta nota alıyoruz bu sonuçla yüzdemiz 0.30 un altında. Haftaya o rotayı sildirmemiz lazım yoksa sarı kart alacağız. Lütfen toparlanın artık. Sarı kart cezasını çekmek istemiyorum ki ceza alırsak hepimiz için kötü olur.
Haklısın ksptanım bi kendimize gelmemiz lazım

Canım insanın hayatını zorlaştırıyor kilo
ben 70 i hiç geçmedim hayatımda ama fazladan 10 kilo bile ağırlaştırıyo insanı merdiven çıkıp inerken bile anlıyosun

Aynen dediğin gibi cnm
Ben evlendiğinde 55 falandım
Sonra 70oldum yuhh dedim
Sonra 80 oldum diyete girdim
Sonra 90 oldum
Sonra 100 oldum
En son 104 oldum kendimden utandım eve kapandım herkes bana laf söylemeye başladı dedim bu son şansın verdin verdin yoksa 150 olacaksın
Birdaha hayatta kilo almicam 1kilo bile alsam hemen dikkat edicem genç yaşta kendimi yaşlı hissediyordum şuan iyi hissdiyorum kilo verdikçe çok mutlu oluyorum

Aynen dediğin gibi cnm
Ben evlendiğinde 55 falandım
Sonra 70oldum yuhh dedim
Sonra 80 oldum diyete girdim
Sonra 90 oldum
Sonra 100 oldum
En son 104 oldum kendimden utandım eve kapandım herkes bana laf söylemeye başladı dedim bu son şansın verdin verdin yoksa 150 olacaksın
Birdaha hayatta kilo almicam 1kilo bile alsam hemen dikkat edicem genç yaşta kendimi yaşlı hissediyordum şuan iyi hissdiyorum kilo verdikçe çok mutlu oluyorum
Canım insanın kendine güveni geliyor
Senin adına çok mutlu oldum gerisi dahada kolay gider inşaallah

Hadi hayirli olsun canim gözünüz aydin
tesekkur ederim canim
Çok kötü olmuş canım yaaaa. Şimdi bu mevzuyu bir masaya yatıralım. Eşin gidene kadar sanırım dolaşacaksınız veda yemekleri felan. Zaten söylemiştin zor olacak diye ama her hafta böyle + gelirsen zaten diskalifiye olursun. Ben seni bu hafta izne ayırayım. Free olarak takıl. Ne zaman ben hazırım menülerimi düzeltiyorum dersen o zaman tekrar alırım seni listeye. Ne dersin? Diskalifiye olmanı istemem.
cok sagol canim benm :KK200: valla ustumden yuk kalkti sizi asaya cekiyorum diye uzuluyodum. ben takilirim yine buralarda free free :KK70:
analı kızlı kilo vermece :KK37: ne güzel sen onun kilo vermesine de vesile ol canım hem annene gittiğinde de kaçamak yapmamış olursun. ben bu sürece eşimi de dahil ettim o yüzden pişirdiklerime hiç bir şey demiyor güzel güzel diyet menüleri. ama anneme ve kv me gittiğimde olaylar değişiyor anlatamıyorsun işte:rolleyes:
anlamiyolar canim gercekten. evin ici diyete uyuyosa en guzeli o :halay:
güzel bir şov bekliyoruz canım

:KK9::KK9::KK9:

boyun kaçtı canım

ben yarım ssat yürüdüm
akşamüstüde 1 saat yürümeyi düşünüyorum

çok sevindim gözünüz aydın canım
sagol canim bnm
Hayırlı olsun canım
sagol canim benm

Bugun menu
Sabah 10.10