Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canim , suyunu yatana kadar artir canim...sporda olursa super menuMerhaba kizlar 21 nisan listem
Kahvalti 8.30
2 catal omlet
2 catal peynir
Öğlen 13.30
Haslanmis yumurtanin beyazı
2 kasik keçiboynuzu pekmezi
Ara 15.00
1 dilim ekmek ve yogurt
Saat 16.00 da 1 elma
Aksam 17.30
1 tabak haslanmis et ( hasladiktan sonra soganla kavumaya bile üsendim direk oyle yedim.
1 bucuk litre su
Spor henuz yapmadim aksam yapicam
Evet canim ayran , cay , su , kahve serbestAdacim 6 dan sonra sivi seyler icebiliyozmu mesela ayran flan
Tesekkur ederim canim. Spor yapicam suyuda artirmaya caliscam insallahAfiyet olsun canim , suyunu yatana kadar artir canim...sporda olursa super menu)
Heh tamam o zaman acikirsam kendimi ayrana vericem :)Evet canim ayran , cay , su , kahve serbest![]()
Artik aksamlari 1 saat kızım parkta oynar bende yürürüm.. gunduzde lesli yaparsam gunu guzel kapatirimAy ne güzel ya bende yürüyüş e çıkamadım uzun zamandır
Cok tuzlu yapma emi .. tuzlu ayran şişirirHeh tamam o zaman acikirsam kendimi ayrana vericem :)
Yok yok ben ayrana tuz koymuyorum öyle sevmiyorum.Cok tuzlu yapma emi .. tuzlu ayran şişirir)
Tamam canim , ben tuzu yemeklere koymayi bile unutuyorumYok yok ben ayrana tuz koymuyorum öyle sevmiyorum.
Tamam canim , ben tuzu yemeklere koymayi bile unutuyorum![]()
Benim menüm kizlar.
Sabah 10 da limonlu su
Saat 12 de kahvaltı hafta sonu olduğu için
1 dilim peynir
3 zeytin
1 buçuk haşlanmış yumurta
Salatalik
Domates
Saat 6 da akşam yemeği
1 kase mercimek çorbası
1 tane ayran
Bikac çatal döner eti...dışarıdaydik eşim pilav üstü yedi bende onun etlerinden yedim.başka da bana göre yiyecek bişey yoktu.
Ama karnım aç gibi başım da ağrıyor ayran icebiliyorsak bi kase ev yoğurdu yesem olur mu zaten sulu ayran gibi.olmazsa ayran yapayım.
Bugün menü
Sabah 10.10
1 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Salatalik
Domates
Semizotu
Ara
8 adet yer fistigi (çiğ )
Aksam 16.30
1.5 adana
Boool salata
2.5 lt su icildiLAydLiNe
2 saat tempolu yürüyüş yapildi...
Olur canim bi bardak ayran iç.. menun cok guzel spor nerdeeeeBenim menüm kizlar.
Sabah 10 da limonlu su
Saat 12 de kahvaltı hafta sonu olduğu için
1 dilim peynir
3 zeytin
1 buçuk haşlanmış yumurta
Salatalik
Domates
Saat 6 da akşam yemeği
1 kase mercimek çorbası
1 tane ayran
Bikac çatal döner eti...dışarıdaydik eşim pilav üstü yedi bende onun etlerinden yedim.başka da bana göre yiyecek bişey yoktu.
Ama karnım aç gibi başım da ağrıyor ayran icebiliyorsak bi kase ev yoğurdu yesem olur mu zaten sulu ayran gibi.olmazsa ayran yapayım.