• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

23 nisan

12.00
1 tabak menemen
2 dilim ekmek
5 zeytin

16.00
1 hurma
2 zeytin

18.30
yarım kase işkembe çorbası
yarım tabak tavuk sote
salata
1 dilim ekmek

2 litre su
yarım saat yürüyüş

İlk bildirim benden gelsin

Cuma :62.2

Pazartesi: 61

Fark : 1.2 :nazar:

@sahgull kaptanım az kaldı mezuniyete :KK68:

Waay nasıl oldu iki günde o :)
Bugünkü menüm

Sabah 10da
1tane simit
2dilim peynir
Kahve

Saat 16da
Dünden kalan balık ve salata

Ara kahve

3litre su
Spor 30dk yürüyüs
LAydLiNe LAydLiNe

Canım nasıl duruyorsun tüm gece çok erken gibi

Coook sevindim cnm gercektennn
Ama benim mezuniyetimi görmen için 1yil burda olman lazım herhalde :)
Bizde Birgün mezun olcaz canım inş :)
Aynen canım bu grup sayesinde gitti kilolar çok şükür 4 kilo da gider yani ins.iyiki tanımışım burayı. Diyetisyene gittiğimde bile hiç etki etmemişti. Elime günlük yediklerimi yazacak bi program vermişti bidahaki gidişinde kontrol etmek için ama günlük kontrol olmayınca olmuyor ozman bile keşke bi grup kursa da günlük takip etse diye düşünmüştüm ama sonuçta mesai dışı seni kim düşünür gece gündüz..sonra burayı buldum ararken ve gerçekten gonul işi.gece gündüz demiyor kimse yorum yapılıyor takip yapılıyor insan sorumluluk hissediyor utanıyor menüsünden. Ve gittikçe çözdük zaten bu diyet işini hamdolsun.arada kaçamaklar olsada hiç bukadar iradeli bi diyet yapıp zayiflama mistim daha önce. Bi ay yapıp bikac kilo verip bırakıyordum. Ama artık kafamda bitirdim hamdolsun.ins.hepbirlkte güzel hedeflere ulaşırız kızlar..tabi benim hedef yanında Şu göbek ve basen ler de giderse ins.zaten onlar yola gelmeden hedefe de ulaşsam bırakmayacağım ins.
Keşsnlikle ne kadar olumlu yanı var

kilo konusunda şanslı insanlar var tabi ki boy da avantaj:rolleyes:
Benim boyum da 168
ben de diyete girdikten hemen sonra yemediğim şeyleri bile yemeye başlıyorum :mad: eşim hayretle bakıyor sen falancayı sevmezsin niye yiyorsun :KK57::KK57: malesef ters psikoloji oluyor ben de:mad: saçmalıyorummmm:rolleyes:

canım dikkat et menülerini de yaz bence. çok emek verdin geri alma sakın

şükredecek o kadar çok şeyimiz var ki. Allah o yavruya şifalar versin inşaallah

Amin canım inşallah
dışarıdan farkedilince kilo verdiğimiz moral oluyor:KK39:
canım 7 zeytin 1 incir iyi geliyor bana deneyebilirsin. hatta alışkanlık oldu artık ben de kahvaltılarımda eksik etmemeye çalışıyorum

ben de bayılıyorum topuklulara ama başkalarında :confused: giymeyi çok istiyorum ama ne yalan söyliim rahatıma düşkün olduğumdan spor ayakkabıdan vazgeçemiyorum:süslü:

mercimek köftesinde zararlı bir şey yok canım mercimek ve bulgur. ama fazla yememek lazım şişirir seni

canım burada gerçekten güzel bir ortam var. diyetisyenle ben de yürütemedim bu kilo işini. senin de çok az kaldı mezuniyetini tebrik etmemize. bizim yol uzun bize de nasip olur inşaallah:21:

canım bebişlere çocuklara belli olmuyor kalabalıktan korktuğu için huysuzlanmıştır belki

eşin inanmamış kazanırım diye havadan uçmuş :KK66: yenilet dolabını hakettin bence canım:ıslık:

Aynen canım. Daha önce hiç bukadar istikrarlı olmadığım için inanmadı demekki ama ben kazanacağım ins.tabi devamı da önemli bakalım nasip

Ben ancak 1 ay sonra mezun olabilirim canım o da çok dikkat edip herhafta 1 kilo verebilirsem ki herzman mümkün olmuyor.ama zaten hedefimi ramazan bayramı sonuna ayarlanmıştim ben ins.ozmana kadar da koruma dönemi dahil gider ins.kendime bayrama güzel ciciler alırım bakalım. Tabi yaza da.eşimle iddiaya girmiştik zaten 55 kilo ol ne istersen onu alıcam dolabını yenilecem demişti bende tamam görüşürüz ozman demiştim. 70 ten 55 e ineceğimı zannetmedi galiba ki bukadar büyük konuştu.
Kadın isterse :KK53:
Yapamıyacağı şey yok
bide konu dolabı yenilemek olunca
:KK30:Gelsin ciciler

Günaydın kızlar.

Günaydin herkeseee :KK36:

Gece depremle uyandik cok sallandi... merkez üstü adiyaman samsat ilcesiymis ama sanki osmaniye merkez ustu idi.. fena sallandi uzun sürdü...Allah bidaha yasatmasin insallah
..
çok geçmiş olsun. allah bir daha yaşatmasın o korku yetiyor insana...

Alıştım galiba cnm acıkmıyorum
Inş cnm sen benden önce olacaksın burda en kilolu benim
en kilolu sen olabilirsin ama en azimlimiz de sensin. hiç belli olmaz bu işler.

3oglanannesi 3oglanannesi ben de zayıf olsam bile o basenler duruyor ve çok rahatsız oluyorum. istikrarlı spor lazım. bir ara gitmişti sonra sporu bırakınca tekrar geldiler. kalıcı olmuyor maalesef.

aylahl aylahl diyet işinde ben de senin gibiyim ya. nasıl olacak bilmiyorum. kilo vereyim diye karar vereyim ardından başlayayım hiç yemediğim şeyler aklıma geliyor. kendi kendimi sabato ediyorum resmen. sanki ceza veriyorum anlayamadım gitti..

LAydLiNe LAydLiNe sanırım pazartesi günleri de bildirim yapıyoruz. 61,7 çıktım ben. yalnız şu 7 den sonra yeme işini oturtamadım. şunu soracağım. hsonu yemekli misafirim vardı. zaten 7 de geldiler. ben napacam buna benzer bir durumda? pardon ben sizden öce yedim deyip yemeyecek miyim? zira dün öyle yapmadım

Gelelim menüme

Sabah: peynir+simit+çay
öğle: gösteri sonrası çocuklarla dondurma:sopa:
akşam: 1 kase domates çorbası/3 yk et sota/bulgurlu patetes köftesi
akşamüstü: misafirin getirdiği tatlıdan ayıp olmasın diye ayak üstü yemek :42: :42: iradesizlik örneği sergilediğim ve takım arkadaşlarıma kötü örnek oluşturduğum için, kaptanım da onay verirse, her arkadaşımdan bir tane ceza seçmesini istiyorum :olamaz::KK17:

Back
X