- 15 Ekim 2010
- 823
- 1.979
- 313
bu kadar halletmişken devamı da gelir bence canımAynen canım. Daha önce hiç bukadar istikrarlı olmadığım için inanmadı demekki ama ben kazanacağım ins.tabi devamı da önemli bakalım nasip
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadar halletmişken devamı da gelir bence canımAynen canım. Daha önce hiç bukadar istikrarlı olmadığım için inanmadı demekki ama ben kazanacağım ins.tabi devamı da önemli bakalım nasip
İnş. Canım istikrarlı olduğumuz sürece devamı geliyor umarım hepimiz hedefe ulaşırız hayırlısıyla.hayırlu geceler canım sanada.bu kadar halletmişken devamı da gelir bence canım
iyi geceler canımHepinize hayırlı geceler kizlar yarin Görüşürüz inş..
23 nisan
12.00
1 tabak menemen
2 dilim ekmek
5 zeytin
16.00
1 hurma
2 zeytin
18.30
yarım kase işkembe çorbası
yarım tabak tavuk sote
salata
1 dilim ekmek
2 litre su
yarım saat yürüyüş
sağol canımAfiyet olsun cnm
İlk bildirim benden gelsin
Cuma :62.2
Pazartesi: 61
Fark : 1.2
@sahgull kaptanım az kaldı mezuniyete![]()
Bugünkü menüm
Sabah 10da
1tane simit
2dilim peynir
Kahve
Saat 16da
Dünden kalan balık ve salata
Ara kahve
3litre su
Spor 30dk yürüyüs
LAydLiNe
Bizde Birgün mezun olcaz canım inş :)Coook sevindim cnm gercektennn
Ama benim mezuniyetimi görmen için 1yil burda olman lazım herhalde :)
Keşsnlikle ne kadar olumlu yanı varAynen canım bu grup sayesinde gitti kilolar çok şükür 4 kilo da gider yani ins.iyiki tanımışım burayı. Diyetisyene gittiğimde bile hiç etki etmemişti. Elime günlük yediklerimi yazacak bi program vermişti bidahaki gidişinde kontrol etmek için ama günlük kontrol olmayınca olmuyor ozman bile keşke bi grup kursa da günlük takip etse diye düşünmüştüm ama sonuçta mesai dışı seni kim düşünür gece gündüz..sonra burayı buldum ararken ve gerçekten gonul işi.gece gündüz demiyor kimse yorum yapılıyor takip yapılıyor insan sorumluluk hissediyor utanıyor menüsünden. Ve gittikçe çözdük zaten bu diyet işini hamdolsun.arada kaçamaklar olsada hiç bukadar iradeli bi diyet yapıp zayiflama mistim daha önce. Bi ay yapıp bikac kilo verip bırakıyordum. Ama artık kafamda bitirdim hamdolsun.ins.hepbirlkte güzel hedeflere ulaşırız kızlar..tabi benim hedef yanında Şu göbek ve basen ler de giderse ins.zaten onlar yola gelmeden hedefe de ulaşsam bırakmayacağım ins.
kilo konusunda şanslı insanlar var tabi ki boy da avantaj
Benim boyum da 168
ben de diyete girdikten hemen sonra yemediğim şeyleri bile yemeye başlıyorumeşim hayretle bakıyor sen falancayı sevmezsin niye yiyorsun
malesef ters psikoloji oluyor ben de
saçmalıyorummmm
canım dikkat et menülerini de yaz bence. çok emek verdin geri alma sakın
şükredecek o kadar çok şeyimiz var ki. Allah o yavruya şifalar versin inşaallah
Amin canım inşallah
dışarıdan farkedilince kilo verdiğimiz moral oluyor
canım 7 zeytin 1 incir iyi geliyor bana deneyebilirsin. hatta alışkanlık oldu artık ben de kahvaltılarımda eksik etmemeye çalışıyorum
ben de bayılıyorum topuklulara ama başkalarındagiymeyi çok istiyorum ama ne yalan söyliim rahatıma düşkün olduğumdan spor ayakkabıdan vazgeçemiyorum
mercimek köftesinde zararlı bir şey yok canım mercimek ve bulgur. ama fazla yememek lazım şişirir seni
canım burada gerçekten güzel bir ortam var. diyetisyenle ben de yürütemedim bu kilo işini. senin de çok az kaldı mezuniyetini tebrik etmemize. bizim yol uzun bize de nasip olur inşaallah
canım bebişlere çocuklara belli olmuyor kalabalıktan korktuğu için huysuzlanmıştır belki
eşin inanmamış kazanırım diye havadan uçmuşyenilet dolabını hakettin bence canım
![]()
Aynen canım. Daha önce hiç bukadar istikrarlı olmadığım için inanmadı demekki ama ben kazanacağım ins.tabi devamı da önemli bakalım nasip
Kadın isterseBen ancak 1 ay sonra mezun olabilirim canım o da çok dikkat edip herhafta 1 kilo verebilirsem ki herzman mümkün olmuyor.ama zaten hedefimi ramazan bayramı sonuna ayarlanmıştim ben ins.ozmana kadar da koruma dönemi dahil gider ins.kendime bayrama güzel ciciler alırım bakalım. Tabi yaza da.eşimle iddiaya girmiştik zaten 55 kilo ol ne istersen onu alıcam dolabını yenilecem demişti bende tamam görüşürüz ozman demiştim. 70 ten 55 e ineceğimı zannetmedi galiba ki bukadar büyük konuştu.
İnşaallah canımKızlar üç gündür pek giremedim bugun hiç girmedim hatta yarın beraberiz inş herkese iyi geceler
Günaydin herkeseee
Gece depremle uyandik cok sallandi... merkez üstü adiyaman samsat ilcesiymis ama sanki osmaniye merkez ustu idi.. fena sallandi uzun sürdü...Allah bidaha yasatmasin insallah
..
Sağol canimGeçmiş olsun canım Allah korusun
Günaydin herkeseee
Gece depremle uyandik cok sallandi... merkez üstü adiyaman samsat ilcesiymis ama sanki osmaniye merkez ustu idi.. fena sallandi uzun sürdü...Allah bidaha yasatmasin insallah
..
Günaydın herkes e
Waay nasıl oldu iki günde o :)
Canım nasıl duruyorsun tüm gece çok erken gibi
Bizde Birgün mezun olcaz canım inş :)
Keşsnlikle ne kadar olumlu yanı var
çok geçmiş olsun. allah bir daha yaşatmasın o korku yetiyor insana...Günaydin herkeseee
..
en kilolu sen olabilirsin ama en azimlimiz de sensin. hiç belli olmaz bu işler.Alıştım galiba cnm acıkmıyorum
Inş cnm sen benden önce olacaksın burda en kilolu benim