• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar çok önemli bir konu var. Kaptan yardımcıları olarak önce ada81 ada81 ve cankizzzz cankizzzz sizlerden yardım istiyorum. Cuma günü benim yüzme yarışım var. Biliyorsunuz hakemlik yapıyorum. Normalde cumartesi, pazar diye açıklanmıştı. Dün cumayı da eklediler. Biliyorsunuz cuma bildirim günü. Listeyi ben perşembe akşamından hazırlar takıma bırakırım. Çünkü havuzda gelemem buraya. Çok yoğun olacak. Belki öğle molasında bakabilirim ama cep telefonundan yapmam çok zor. O yüzden listeyi düzenleyecek biri lazım bana. İşimizi riske atmayalım.

Kim nekadar vermiş not alıp sanamı yollicaz cnm

Dünkü menüm

Sabah yok
12.00 1 haşlanmış yumurta

14.00 òğlen
Karışık salata

17.00 çay 2 hurma

19.00 akşam
2 baget
1 kase yoğurt

2 lt su yürüyüş yapamadım
Tartıya çıktım +200 görünüyor hiç kaçamakda yapmadım yapsam yapsam hiç dokunmaz ama zoruma gitti

Günaydın hayırlı sabahlar kızlar
Günaydın canım :KK200:

Günaydın cnm
Benim hiç umudum yok bugün yine aynı çıktım gram gitmedi bu hafta
Böyle düşünme ama düşünceler çok önemli. Vereceğine inan. Ben inandığım zaman çok iyi kilolar veriyorum. Sen de dene. Olumsuz düşünürsen olumsuz olur.

Kim nekadar vermiş not alıp sanamı yollicaz cnm
Hayır canım benim listeyi hazırladığım gibi bu cuma siz hazırlayacaksınız. Çünkü akşam eve kaçta döneceğim belli değil. Her cuma liste hazırlıyorum yaa kiloları hesaplayıp. Benim yerime aynısını siz yapacaksınız.

Dünkü menüm

Sabah yok

14.00 òğlen
Karışık salata

17.00 çay 2 hurma

19.00 akşam
2 baget
1 kase yoğurt

Tartıya çıktım +200 görünüyor hiç kaçamakda yapmadım yapsam yapsam hiç dokunmaz ama zoruma gitti

Ödem oluyor bazen tartıya takılma. Kahvaltın olsa çok güzel menü olurmuş. Akşamını da erkene çekmişsin süper. Yarında böyle bir menü görürsem çok sevinirim. Ama artık biraz da yürüyüş ekle menülere. Çok etkisi oluyor.

Akşamın geç olmuş canım onun haricinde güzel menü afiyet olsun.

Canım işleme başlamadan önce fiyatını konuş. Ben bu kısacık saça 200 lira verdim. Hem kazıklandım hem de hiç beğenmedim ama değiştirmem için biraz daha sabretmem lazım. İyi inceleseydin önceki yaptıkları işleri. Ben tavsiye üzerine gittim. Ama bir daha asla kimsenin tavsiyesine güvenmem. Saç önemli bence. Ben daha yeni yeni kendime gelmeye başladım. Bir de rahat insanımdır kökü bende nasılsa uzar diye düşünürüm ama bu kez çok sarstı.

Uyudum canım uyudum hem de sabah mükafaatını aldım. Tekrar 61.3 ü gördüm. Cumaya güzel sonuç geliyor inşallah. Bundan 3 ay önce benim de içime öküz sürüsü kaçıyordu canım. Dur demezsek arkası geliyor. Mide çok nankör. Çuval gibi ne gönderirsen alıyor. Sanırım ömrümüzün sonuna kadar bir gün yersek bir gün dengeleyerek geçecek çünkü zayıf bir yaşlı olmak istiyorum :KK70::KK70:
aynen ömrümüz dengelemekle geçecek canım
Günaydın canımmmmm :KK68:
:KK200:
Günaydın hayırlı sabahlar kızlar
:halay:
Günaydın cnm
Benim hiç umudum yok bugün yine aynı çıktım gram gitmedi bu hafta
yok öyle deme iyi olacak eksi olacak
Dünkü menüm

Sabah yok

14.00 òğlen
Karışık salata

17.00 çay 2 hurma

19.00 akşam
2 baget
1 kase yoğurt

afiyet olsun tatlım kahvaltıları geç yapıyorsunuz ve çok az

Böyle düşünme ama düşünceler çok önemli. Vereceğine inan. Ben inandığım zaman çok iyi kilolar veriyorum. Sen de dene. Olumsuz düşünürsen olumsuz olur.

Hayır canım benim listeyi hazırladığım gibi bu cuma siz hazırlayacaksınız. Çünkü akşam eve kaçta döneceğim belli değil. He
r cuma liste hazırlıyorum yaa kiloları hesaplayıp. Benim yerime aynısını siz yapacaksınız.

yüzde hesaplamada kızlara yardımcı olabilirim..
cumaları yoğun oluyorum ..liste hazırlama için söz veremiyorum

yüzde hesaplamada kızlara yardımcı olabilirim

Hep birlikte yaparsanız süper olur canım. Hem herkes öğrenmiş olur. Biliyorsunuz normalde liste işini kimseye bırakmam ama bu cuma mecburen yardıma ihtiyacım var. Kaptan yardımcısı oldukları için önce Cankız la Ada ya sordum. Ama yapabilecek herkese kapım açık. :KK36:

Bir de şöyle bir karar aldım artık. Liste sırası yapacağım. Herkes bir defa cuma günü liste paylaşacak. Nolur nolmaz insanlık hali başımıza her iş gelebilir. Herkes bilsin ki takım zor durumda kalmasın. Ben burada olup kontrolleri yaparım ama herkes bir defa nasıl paylaşılıyor öğrensin.

Dünkü menüm

Sabah yok

14.00 òğlen
Karışık salata

17.00 çay 2 hurma

19.00 akşam
2 baget
1 kase yoğurt

Afiyet olsun cnm

Hayır canım benim listeyi hazırladığım gibi bu cuma siz hazırlayacaksınız. Çünkü akşam eve kaçta döneceğim belli değil. Her cuma liste hazırlıyorum yaa kiloları hesaplayıp. Benim yerime aynısını siz yapacaksınız.

En iyisi adayla birlikte yapıyım ben kesin yanlış biseyler yaparim cnm

Kızlar çok önemli bir konu var. Kaptan yardımcıları olarak önce ada81 ada81 ve cankizzzz cankizzzz sizlerden yardım istiyorum. Cuma günü benim yüzme yarışım var. Biliyorsunuz hakemlik yapıyorum. Normalde cumartesi, pazar diye açıklanmıştı. Dün cumayı da eklediler. Biliyorsunuz cuma bildirim günü. Listeyi ben perşembe akşamından hazırlar takıma bırakırım. Çünkü havuzda gelemem buraya. Çok yoğun olacak. Belki öğle molasında bakabilirim ama cep telefonundan yapmam çok zor. O yüzden listeyi düzenleyecek biri lazım bana. İşimizi riske atmayalım.
Ben musaitim canim yaparim listeyi hazirlarim tasima işlemini sen yaparsin olur mu ?

Back
X