- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Tartıya son iki gün
Artık kaçamak yapmayalım
Cuma güzel bir derece alalım
Günaydın canımmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartıya son iki gün
Artık kaçamak yapmayalım
Tartıya son iki gün
Artık kaçamak yapmayalım
Kızlar çok önemli bir konu var. Kaptan yardımcıları olarak önceada81 ve
cankizzzz sizlerden yardım istiyorum. Cuma günü benim yüzme yarışım var. Biliyorsunuz hakemlik yapıyorum. Normalde cumartesi, pazar diye açıklanmıştı. Dün cumayı da eklediler. Biliyorsunuz cuma bildirim günü. Listeyi ben perşembe akşamından hazırlar takıma bırakırım. Çünkü havuzda gelemem buraya. Çok yoğun olacak. Belki öğle molasında bakabilirim ama cep telefonundan yapmam çok zor. O yüzden listeyi düzenleyecek biri lazım bana. İşimizi riske atmayalım.
24 nisan
10.30
7 zeytin 1 incir
2 dilim çavdar ekmeği ile sandviç(domates, peynir, marul,zeytin)
14.00
ton balıklı salata
2 tane yenidünya
16.00
1 avuç yeşil erik
19.30
3 parça haşlanmış kemikli et
salata
1 dilim ekmek
2.5 litre su
40 dakika tempolu yürüyüş
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar kızlar
Böyle düşünme ama düşünceler çok önemli. Vereceğine inan. Ben inandığım zaman çok iyi kilolar veriyorum. Sen de dene. Olumsuz düşünürsen olumsuz olur.Günaydın cnm
Benim hiç umudum yok bugün yine aynı çıktım gram gitmedi bu hafta
Hayır canım benim listeyi hazırladığım gibi bu cuma siz hazırlayacaksınız. Çünkü akşam eve kaçta döneceğim belli değil. Her cuma liste hazırlıyorum yaa kiloları hesaplayıp. Benim yerime aynısını siz yapacaksınız.Kim nekadar vermiş not alıp sanamı yollicaz cnm
Dünkü menüm
Sabah yok
12.00 1 haşlanmış yumurta
14.00 òğlen
Karışık salata
17.00 çay 2 hurma
19.00 akşam
2 baget
1 kase yoğurt
2 lt su yürüyüş yapamadım
Tartıya çıktım +200 görünüyor hiç kaçamakda yapmadım yapsam yapsam hiç dokunmaz ama zoruma gitti
aynen ömrümüz dengelemekle geçecek canımAkşamın geç olmuş canım onun haricinde güzel menü afiyet olsun.
Canım işleme başlamadan önce fiyatını konuş. Ben bu kısacık saça 200 lira verdim. Hem kazıklandım hem de hiç beğenmedim ama değiştirmem için biraz daha sabretmem lazım. İyi inceleseydin önceki yaptıkları işleri. Ben tavsiye üzerine gittim. Ama bir daha asla kimsenin tavsiyesine güvenmem. Saç önemli bence. Ben daha yeni yeni kendime gelmeye başladım. Bir de rahat insanımdır kökü bende nasılsa uzar diye düşünürüm ama bu kez çok sarstı.
Uyudum canım uyudum hem de sabah mükafaatını aldım. Tekrar 61.3 ü gördüm. Cumaya güzel sonuç geliyor inşallah. Bundan 3 ay önce benim de içime öküz sürüsü kaçıyordu canım. Dur demezsek arkası geliyor. Mide çok nankör. Çuval gibi ne gönderirsen alıyor. Sanırım ömrümüzün sonuna kadar bir gün yersek bir gün dengeleyerek geçecek çünkü zayıf bir yaşlı olmak istiyorum![]()
Günaydın canımmmmm![]()
Günaydın hayırlı sabahlar kızlar
yok öyle deme iyi olacak eksi olacakGünaydın cnm
Benim hiç umudum yok bugün yine aynı çıktım gram gitmedi bu hafta
Dünkü menüm
Sabah yok
14.00 òğlen
Karışık salata
17.00 çay 2 hurma
19.00 akşam
2 baget
1 kase yoğurt
Tartıya çıktım +200 görünüyor hiç kaçamakda yapmadım yapsam yapsam hiç dokunmaz ama zoruma gitti
Günaydın canım
Böyle düşünme ama düşünceler çok önemli. Vereceğine inan. Ben inandığım zaman çok iyi kilolar veriyorum. Sen de dene. Olumsuz düşünürsen olumsuz olur.
Hayır canım benim listeyi hazırladığım gibi bu cuma siz hazırlayacaksınız. Çünkü akşam eve kaçta döneceğim belli değil. He
r cuma liste hazırlıyorum yaa kiloları hesaplayıp. Benim yerime aynısını siz yapacaksınız.
yüzde hesaplamada kızlara yardımcı olabilirim
yüzde hesaplamada kızlara yardımcı olabilirim..
cumaları yoğun oluyorum ..liste hazırlama için söz veremiyorum
Dünkü menüm
Sabah yok
14.00 òğlen
Karışık salata
17.00 çay 2 hurma
19.00 akşam
2 baget
1 kase yoğurt
Günaydın canım
Böyle düşünme ama düşünceler çok önemli. Vereceğine inan. Ben inandığım zaman çok iyi kilolar veriyorum. Sen de dene. Olumsuz düşünürsen olumsuz olur.
Hayır canım benim listeyi hazırladığım gibi bu cuma siz hazırlayacaksınız. Çünkü akşam eve kaçta döneceğim belli değil. Her cuma liste hazırlıyorum yaa kiloları hesaplayıp. Benim yerime aynısını siz yapacaksınız.
yüzde hesaplamada yardım edeyim kızlarazerra cım cuma işin var mı nasıl senin iş durumların?
aynen ömrümüz dengelemekle geçecek canım
yok öyle deme iyi olacak eksi olacak
afiyet olsun tatlım kahvaltıları geç yapıyorsunuz ve çok az
Ben musaitim canim yaparim listeyi hazirlarim tasima işlemini sen yaparsin olur mu ?Kızlar çok önemli bir konu var. Kaptan yardımcıları olarak önceada81 ve
cankizzzz sizlerden yardım istiyorum. Cuma günü benim yüzme yarışım var. Biliyorsunuz hakemlik yapıyorum. Normalde cumartesi, pazar diye açıklanmıştı. Dün cumayı da eklediler. Biliyorsunuz cuma bildirim günü. Listeyi ben perşembe akşamından hazırlar takıma bırakırım. Çünkü havuzda gelemem buraya. Çok yoğun olacak. Belki öğle molasında bakabilirim ama cep telefonundan yapmam çok zor. O yüzden listeyi düzenleyecek biri lazım bana. İşimizi riske atmayalım.