• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bekleme bence canım yoksa çok geç olur. Kızlarında dediği gibi ben yıllardır erken yiyorum. Eşim bazen 21:00 de geliyor. O saatte imkanı yok yiyemem. Alıştık böyle.
Pilavı çok yemişsin. İnşallah cumaya kalmaz şişkinliği. Suyun süper

Öğlenin çok olmuş canım. Bu hafta listeye gireceksin yarın dikkatli ye lütfen.

. İki öğün yapmaya başladın ama akşamın çok erken oluyor. Çubuk krakerler olmasa güzel olurmuş.

Bayıldım menüne harikasın
Ben de yıllardır öyle yapıyorum yoksa imkanı yok kilo vermemem hatta alırım.

Canım bu hafta spora gidemedim. Hafta sonu misafirim gelecek gündüzde yarışım olacak akşamları temizlik yapıyorum. Spor niyetine

Ben temizlik yapıyorum canım ekstra yapamam bugün
Kahvaltın çok olmuş canım. Mezuniyetin yaklaştı kahvaltı da ya yumurta ya peynir ya da yulaftan biri olmalı ama sen maşallah üçünden de yemişsin. Diğerleri çok güzel
:olamaz:

Menüm

12:30
Biberli sucuklu omlet
Çeyrek muz
1 dilim kaşar
3 tane kreker

Ara Türk kahvesi

20:00
Yeşil elma
Bi bardak süt
2 kaşık tarhana çorbası

Spor yok
Su 3 lt

Sabah kasar gereksiz olmus ve menun cok az olmus cnm

Ben menümü utanarak yazıyorum
Kahvaltı 12.00
1 dilim ekmek
1,5 yumurta
Peynir salatalık
16.00
1 kase çorba 3 ince dilim tam tahıllı ekmek çok ince dilimler
Ara 1 elma
Akşam 20.00
1 kase çorba
Makarna
1 bardak kefir

İnş.zamanla düzelteceğiz en azından bugün tatlı çikolata Vs yemedim yemeden günüm geçmiyor çünkü. Gece geç yatıyorum sabaha kadar da oğlum saat başı emmeye kalkıyor doğru düzgün uyku uyumuyorum,çok enerjiye ihtiyacım oluyor

Makarna disinda emxirme icin guzel menu ama ekmek yerine baska seylerle degerlendir cnm ogublerini

Sabah kasar gereksiz olmus ve menun cok az olmus cnm

Makarna disinda emxirme icin guzel menu ama ekmek yerine baska seylerle degerlendir cnm ogublerini
Teşekkür ederim canım günlük 1800 kalorinin altına düşmemem gerekiyormuş 3 ana öğün 3 ara öğün şeklinde olmalıymış beslenmem örnek menülere bakıyorum şimdi

Ben yine acıktım kızlar ya sanırım bu bulgur acıktıriyor akşamda biraz yemiştim yine acıktım bu saatlerde.ama yapacak bişey yok.
. Aynen canım ben de açım ama yapacak bişey yok. Su içiyorum ;)

Menüm

12:30
Biberli sucuklu omlet
Çeyrek muz
1 dilim kaşar
3 tane kreker

Ara Türk kahvesi

20:00
Yeşil elma
Bi bardak süt
2 kaşık tarhana çorbası

Spor yok
Su 3 lt
Elma yerine tarhana çorbasını içsen daha iyi olurdu. Kreker ne yaaaaa yenir mi hiç. Hem de şekersiz 21 gün yapıyoruz. Bu gün menün olmamış. Bi dahakine eğer dışarda kalacağını düşünürsen yanına al mutlaka bişeyler

Ben menümü utanarak yazıyorum
Kahvaltı 12.00
1 dilim ekmek
1,5 yumurta
Peynir salatalık
16.00
1 kase çorba 3 ince dilim tam tahıllı ekmek çok ince dilimler
Ara 1 elma
Akşam 20.00
1 kase çorba
Makarna
1 bardak kefir

İnş.zamanla düzelteceğiz en azından bugün tatlı çikolata Vs yemedim yemeden günüm geçmiyor çünkü. Gece geç yatıyorum sabaha kadar da oğlum saat başı emmeye kalkıyor doğru düzgün uyku uyumuyorum,çok enerjiye ihtiyacım oluyor
Canım takımın genel problemi geç kahvaltı. Diye diye sonunda herkesi alıştırdım. Ohhh tam rahat edeceğim derken senin kahvaltıyı gördüm. 12:00 çok geç kahvaltı için. O yüzden öğünlerin sarkıyor. Makarna haricinde güzel menün ama yavaş yavaş o ekmeği azaltman lazım. Zamanla oturacağını düşünüyorum. İnşallah bu kez incecik bir hatun olarak mezun olursun takımdan.

Evet canım çok gzüel oldu
. Maşallah çok sevindim. Güle güle kullan. Bi daha ben de gidebilirim fotoğraflarda güzel görünüyor. Hatta dip boyam geldiğinde direkt ben de gideyim keşke daha önce görseymişim.

Bugünlük bu saatte oldu inş.yarın erken yapacağım kahvaltımı. Şimdi liste araştırıyorum diyetislerden canım
Aslında öyle çok liste işine girme derim canım. Belli başlı yasaklı yiyeceklerden uzak durdun mu halledersin. Takımın ilk sayfasında yasaklılar listesi var. Bence oradan faydalan. Zaten bizlerde gerekli uyarıları yapıyoruz. Çok faydalı oluyor.

. Aynen canım ben de açım ama yapacak bişey yok. Su içiyorum :KK66:

Elma yerine tarhana çorbasını içsen daha iyi olurdu. Kreker ne yaaaaa yenir mi hiç. Hem de şekersiz 21 gün yapıyoruz. Bu gün menün olmamış. Bi dahakine eğer dışarda kalacağını düşünürsen yanına al mutlaka bişeyler

Canım takımın genel problemi geç kahvaltı. Diye diye sonunda herkesi alıştırdım. Ohhh tam rahat edeceğim derken senin kahvaltıyı gördüm. 12:00 çok geç kahvaltı için. O yüzden öğünlerin sarkıyor. Makarna haricinde güzel menün ama yavaş yavaş o ekmeği azaltman lazım. Zamanla oturacağını düşünüyorum. İnşallah bu kez incecik bir hatun olarak mezun olursun takımdan.

. Maşallah çok sevindim. Güle güle kullan. Bi daha ben de gidebilirim fotoğraflarda güzel görünüyor. Hatta dip boyam geldiğinde direkt ben de gideyim keşke daha önce görseymişim.

Valla akşam yememe fikrin i sen soktun kafama :)
Hafif olsun diye böle oldu ama şuan resmen gözümün önü karardı tabiki yemicem :(

Aslında öyle çok liste işine girme derim canım. Belli başlı yasaklı yiyeceklerden uzak durdun mu halledersin. Takımın ilk sayfasında yasaklılar listesi var. Bence oradan faydalan. Zaten bizlerde gerekli uyarıları yapıyoruz. Çok faydalı oluyor.
Benim bugüne kadar diywt yapamama sebebim hep şu listeler.nefret ediyorum belirli bi listeyi takip edip kisitlanmaktan. Sonunda allah tan işi çözdük te rahatladım. Benim hiç listem yok.kendime göre biseyler hazırlar yerim.yada olanlardan az yerim yasaklilara dikkat ettin mi zaten iş çözülüyor yenilememesi gerekenler okadar belli ki.liste araştırmaya falan hiç gerek yok.bencede hiç kasma kendini arkadaşım.

Gunaydin kizlar islerimi toplayip geldim bu aralar ebruyla baya iletisim halindeyiz o nedenle kacamak yapmiyorum resmen hatindan korkuyorum yoksa simdiye kac kere izin talebim olmistu bozmustum diyeti yani hatun beni cok korkutuo :rolleyes::rolleyes:
işe yarıyorsa korku iyidir :cool:

Olur mu canım öyle şey. Kolay merak etme yaparsın :KK36:
Telefonum yanımda olacak canım haberleşiriz. Duruma göre ben ok verince taşımayı da sen yaparsın :KK39:

Günaydın canım :KK36:
Günaydın :KK200:
taşıma nedir merak ettim :)

Merhaba hanımlar:KK200: takımın çok çoook eski bir üyesiyim geri dönmek üzere ayrılmıştım aradan 5 sene falan geçmiş sanırım, tabiki bı 5 sene içinde çok şey değişti kg da dahil ilaç Vs kullandığım dönemde çok kg aldım.hayatımda hiç bu kadar kg almamıştım. Kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım evliyim biri 9 yaşında biri 11 aylık 2 evladım var. Hamilelik döneminde kg almadım 7 kg ile tamamladım şuan hamilelik kg mun altındayım ancak daha önceden aldığım fazlalıklarım var :KK61: sizin desteğinizi bekliyorum bu konuda şuan güncel kg 76,8 bu arada emziriyorum bebeğimi

Gidince sorarım artık kızlar. Başlamadan önce sormak ayıp olmaz mı?
fiyat sormak çok normal canım ayıp olmaz merak etme. hele ki kuaföre gidiyorsan sor mutlaka:KK66:

Back
X