Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımAilenle mutlu haftasonlari geçir canim... mis gibi köy havasi enerjiyi topla dön)
Tünaydın kızlar telden giremiyorum site hiç gòzükmüyor sizde de öyle oluyor mu yoksa sadece benim telefonda mı?
Yaa bu ne ya bugünde 88 çıktım 200gr almışım
Inş bugün bu sinirle bozmam
Yok canım bozma bu kadar rakamlara takılma bazen kilon aynı çıkar bazen artar önemli olan istikrarla devam etmen.
Her gün tartılmakta iyi değil aslında bende yapıyorum o hatayı sık sık tartılıuurm bende dün le aynı çıktım mesela
Oturrurak spor yapsan mekik falan veya..Ama 1haftadir gram veremedim birde üstüne kilo almışım sinirlerim tepemde
Oturrurak spor yapsan mekik falan veya..
Ve günde iki bardak yeşil çay içebilirsn canım
Canım sakın şeytana uyup emeklerini heba etme bu artı seni daha hırslandırsın kilo vermenin insanaverdiği mutluluğu hatırlaYaa bu ne ya bugünde 88 çıktım 200gr almışım
Inş bugün bu sinirle bozmam
Canım sakın şeytana uyup emeklerini heba etme bu artı seni daha hırslandırsın kilo vermenin insanaverdiği mutluluğu hatırla
Bugun ki menüm
10:00
Yeşil elma
14'30
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
3 büyük zeytin
3 dilim sucuk
16:30
Yarım Türk lokumu
18:00
Bir küçük tabak ızgara tavuk
Soda
1 tane biber
Spor:250 ip
Su: 3 lt
LAydLiNe
Ne yedin canım keşke bozmasydnEvet cnm ama artık çok geç bugün bozdum valla
Bugünkü menüm
Sabah 11de
1dilim ekmek
3tane tavada yumurta
Ara 1fincan türk kahvesi
Akşam 16.30da
5dilim pizza eşim yaptı hamuru çok çok inceydi
Bilerek ve isteyerek yedim şimdi pişmanım
Ama olsun yarın cook dikkat edicem
30dk yasak olduğu halde yürüdüm çok canım yana yana
6dk karin hareketi
7dk kol hareketi
3litre su
LAydLiNe
Merhaba kizlar parkta 2 saat tempolu yürüyus yaptim pertim suan...![]()
İnş canım yarın düzeltesn.
Aslında ideal kilomza kadar tutsak boğazımızı nede olsa ideal kilomza gelince korumada isteğimz herşeyi azar azar yicez ama işte maalesef o irade bizlerde az gibi..
Bende de öyle![]()