- 15 Ekim 2010
- 823
- 1.979
- 313
kızlar sıralamayı gördüm özellikle kaptanım
LAydLiNe
ve
3oglanannesi
tebrik ediyorum sizleri. takım olarak da gayet güzel sıralamamız alkış bize

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım..Günaydın. KEpenkleri ben açıyormuşum bu gün ne güzel. Hepiciğinize musmutlu bir gün diliyorum.
Teşekkür ederim canım. Sizleri de bir gün ilk onda görmeyi çok isterimAsıl en büyük tebriği sen hak ediyorsum 1 numarayı kimselere vermemişsin kaptanım
Aynen canım maşallahımız var takım olarakkızlar sıralamayı gördüm özellikle kaptanımLAydLiNe ve
3oglanannesi tebrik ediyorum sizleri. takım olarak da gayet güzel sıralamamız alkış bize
![]()
Olmadığının sen de farkındasın canım inşallah cumaya kadar halledersin. Güzel bir rakam görmüştün bu hafta. Keşke daha dikkatli olsaydın.1 mayıs
09.00
sütlü elmalı yulaf ezmesi
13.00
3 hurma
14.00
1 porsiyon tavuk ızgara
salata
20.00 (eşimin babannesine davetliydik böyle oldu malesef)
1 kase çorba
1 parça haşlanmış kemikli et
3 tane çiğ köfte
2 yk pilav
2.5 litre su
yarım saat yürüyüş
Uzaklaşma cankız. Motivasyonunu bozan şey ne? Artık daha az gelmeye başladın. Gel bi konuşalım bu konuyu. Çözüm bulacağımıza inanıyorum.Bugünkü menüm
Sabah 11de
1tane simit
Ara 3tane hurma 1ısırık kurabiye
Öğlen
1tane schnitzel
Ara 1tane armut
Akşam 18de
1dilim ekmek
1kase çorba
2litre su
Spor yok
Biliyorum hiç iyi değil menüm
Yavaş yavaş diyet yapmaktan uzaklaşıyorum sanki kilo da almışım morelim bozuldu
Yarın ins güzelce devam ederim
Günaydın canım. Sabah seni geçirdim aklımdan tam fırçalayacaktım mesajını gördüm.Günaydın. KEpenkleri ben açıyormuşum bu gün ne güzel. Hepiciğinize musmutlu bir gün diliyorum.
5 mesaj atıyorum 1 mesaj yazıyorsun diye fırçalayacaktım. şu son 3,5 senemizi silsek ne kadar güzel olurdu. ama bazı şeyler kalsaydı. çoluk çocuk gezmeler tozmalar ve musmutlu anlar hariçBeni niye fırçalayacaksın ki
İyi değilim depresyondayım ve üzerine şarjım bitmek üzere. Korkumdan şarj aleti çantamda mı değil mi bakmaya korkuyorum. Değilse haberin olsun ulaşamazsan merak etme![]()
5 mesaj atıyorum 1 mesaj yazıyorsun diye fırçalayacaktım. şu son 3,5 senemizi silsek ne kadar güzel olurdu. ama bazı şeyler kalsaydı. çoluk çocuk gezmeler tozmalar ve musmutlu anlar hariç![]()
GünaydınGünaydın. KEpenkleri ben açıyormuşum bu gün ne güzel. Hepiciğinize musmutlu bir gün diliyorum.
62 çıktım ben bu sabah.. moralim bozuk ceyran kesik...
Gel tabii ki canım bozma moralini. Senin iradene ve azmine güveniyorum ben.Günaydın kızlar, diyet nasıl gidiyor. Ben izne ayrılınca cozuttum.kilo aldım maalesef. Tek başıma diyet yapamıyorum. Motivasyonum sıfırlandı.LAydLiNe ben yine aranızda olayım. Günlük menülerimi paylaşayım. Bu sabah iki poğaça yiyince
bu işin böyle gitmeyeceğini anladım. Benim oğlandan yemek yemeye fırsat kalmıyor ama devamlı elimde bişeyler. Atıştırıp duruyorum. Bu gidişata dur demem lazım
Tahmin etmiştimEvet arkadaslar sanirim beyin obezligimi yenmis bulunuyorum 2 gundur canimin cektigi seylere karsi direbc gosteriyorum aksam aciksamda bisiler yemiyorum bol su iciyorum bu hafta odulunu alirim muhtemelen tartilmicam kafaya koydum en sin pazartesi tartildim cuma umarim bi supriz yapar tarti bana
Birdeeeee sabah olmayan bir pantolonum.vardi onu giydum cok mutluyummmmm
Sabah uyku sersemi bunu paylasim alanina yazmisim ya gunaydin kizlar![]()