Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1 mayıs

09.00
sütlü elmalı yulaf ezmesi

13.00
3 hurma

14.00
1 porsiyon tavuk ızgara
salata

20.00 (eşimin babannesine davetliydik böyle oldu malesef)
1 kase çorba
1 parça haşlanmış kemikli et
3 tane çiğ köfte
2 yk pilav

2.5 litre su
yarım saat yürüyüş

Bugünkü menüm

Sabah 11de
1tane simit

Ara 3tane hurma 1ısırık kurabiye

Öğlen
1tane schnitzel

Ara 1tane armut

Akşam 18de
1dilim ekmek
1kase çorba

2litre su
Spor yok

Biliyorum hiç iyi değil menüm
Yavaş yavaş diyet yapmaktan uzaklaşıyorum sanki kilo da almışım morelim bozuldu
Yarın ins güzelce devam ederim

Asıl en büyük tebriği sen hak ediyorsum 1 numarayı kimselere vermemişsin kaptanım
Teşekkür ederim canım. Sizleri de bir gün ilk onda görmeyi çok isterim :KK200:

kızlar sıralamayı gördüm özellikle kaptanım LAydLiNe LAydLiNe ve 3oglanannesi 3oglanannesi tebrik ediyorum sizleri. takım olarak da gayet güzel sıralamamız alkış bize:KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73::KK9::KK9::KK9:
Aynen canım maşallahımız var takım olarak :KK36::KK36::nazar:

1 mayıs

09.00
sütlü elmalı yulaf ezmesi

13.00
3 hurma

14.00
1 porsiyon tavuk ızgara
salata

20.00 (eşimin babannesine davetliydik böyle oldu malesef)
1 kase çorba
1 parça haşlanmış kemikli et
3 tane çiğ köfte
2 yk pilav

2.5 litre su
yarım saat yürüyüş
Olmadığının sen de farkındasın canım inşallah cumaya kadar halledersin. Güzel bir rakam görmüştün bu hafta. Keşke daha dikkatli olsaydın.

Bugünkü menüm

Sabah 11de
1tane simit

Ara 3tane hurma 1ısırık kurabiye

Öğlen
1tane schnitzel

Ara 1tane armut

Akşam 18de
1dilim ekmek
1kase çorba

2litre su
Spor yok

Biliyorum hiç iyi değil menüm
Yavaş yavaş diyet yapmaktan uzaklaşıyorum sanki kilo da almışım morelim bozuldu
Yarın ins güzelce devam ederim
Uzaklaşma cankız. Motivasyonunu bozan şey ne? Artık daha az gelmeye başladın. Gel bi konuşalım bu konuyu. Çözüm bulacağımıza inanıyorum. :KK36:

Günaydın. KEpenkleri ben açıyormuşum bu gün ne güzel. Hepiciğinize musmutlu bir gün diliyorum.
Günaydın canım. Sabah seni geçirdim aklımdan tam fırçalayacaktım mesajını gördüm. :KK70:

LAydLiNe LAydLiNe ben de seni geçirdim aklımdan. Tam fırçalayacaktım, artık kaptanım olduğun geldi aklıma :KK70::KK70::KK70:

Beni niye fırçalayacaksın ki :işsiz::işsiz:

İyi değilim depresyondayım ve üzerine şarjım bitmek üzere. Korkumdan şarj aleti çantamda mı değil mi bakmaya korkuyorum. Değilse haberin olsun ulaşamazsan merak etme :KK70::KK70:

Beni niye fırçalayacaksın ki :işsiz::işsiz:

İyi değilim depresyondayım ve üzerine şarjım bitmek üzere. Korkumdan şarj aleti çantamda mı değil mi bakmaya korkuyorum. Değilse haberin olsun ulaşamazsan merak etme :KK70::KK70:
5 mesaj atıyorum 1 mesaj yazıyorsun diye fırçalayacaktım. şu son 3,5 senemizi silsek ne kadar güzel olurdu. ama bazı şeyler kalsaydı. çoluk çocuk gezmeler tozmalar ve musmutlu anlar hariç :53:

5 mesaj atıyorum 1 mesaj yazıyorsun diye fırçalayacaktım. şu son 3,5 senemizi silsek ne kadar güzel olurdu. ama bazı şeyler kalsaydı. çoluk çocuk gezmeler tozmalar ve musmutlu anlar hariç :KK53:

Silemiyoruz ama işin kötü tarafı o. Bazen çok sinirleniyorum. Dolunay zamanı :KK70::KK70:

Kıskançlıktan, düşünsene hala kıskanıyorum ve benim en nefret ettiğim duygudur kıskançlık. Dün kafamdan geçen planları bir dinlesen şok olursun. Ama kendi kendimi sakinleştirmesini başardım çok şükür. Ne hali varsa görsün diyorum görür inşallah. :KK62:

Günaydın kızlar, diyet nasıl gidiyor. Ben izne ayrılınca cozuttum.kilo aldım maalesef. Tek başıma diyet yapamıyorum. Motivasyonum sıfırlandı. LAydLiNe LAydLiNe ben yine aranızda olayım. Günlük menülerimi paylaşayım. Bu sabah iki poğaça yiyince:işsiz: bu işin böyle gitmeyeceğini anladım. Benim oğlandan yemek yemeye fırsat kalmıyor ama devamlı elimde bişeyler. Atıştırıp duruyorum. Bu gidişata dur demem lazım

Evet arkadaslar sanirim beyin obezligimi yenmis bulunuyorum 2 gundur canimin cektigi seylere karsi direbc gosteriyorum aksam aciksamda bisiler yemiyorum bol su iciyorum bu hafta odulunu alirim muhtemelen tartilmicam kafaya koydum en sin pazartesi tartildim cuma umarim bi supriz yapar tarti bana:KK68:

Birdeeeee sabah olmayan bir pantolonum.vardi onu giydum cok mutluyummmmm :KK200:

Sabah uyku sersemi bunu paylasim alanina yazmisim ya gunaydin kizlar :rolleyes:

Günaydın kızlar, diyet nasıl gidiyor. Ben izne ayrılınca cozuttum.kilo aldım maalesef. Tek başıma diyet yapamıyorum. Motivasyonum sıfırlandı. LAydLiNe LAydLiNe ben yine aranızda olayım. Günlük menülerimi paylaşayım. Bu sabah iki poğaça yiyince:işsiz: bu işin böyle gitmeyeceğini anladım. Benim oğlandan yemek yemeye fırsat kalmıyor ama devamlı elimde bişeyler. Atıştırıp duruyorum. Bu gidişata dur demem lazım
Gel tabii ki canım bozma moralini. Senin iradene ve azmine güveniyorum ben. :KK39:
Evet arkadaslar sanirim beyin obezligimi yenmis bulunuyorum 2 gundur canimin cektigi seylere karsi direbc gosteriyorum aksam aciksamda bisiler yemiyorum bol su iciyorum bu hafta odulunu alirim muhtemelen tartilmicam kafaya koydum en sin pazartesi tartildim cuma umarim bi supriz yapar tarti bana:KK68:

Birdeeeee sabah olmayan bir pantolonum.vardi onu giydum cok mutluyummmmm :KK200:

Sabah uyku sersemi bunu paylasim alanina yazmisim ya gunaydin kizlar :rolleyes:
Tahmin etmiştim :KK70::KK70:

Back
X