Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm
Sabah 8 bucukta
3 hurma
1 kase yogurt

Saat 10 buçukta
2 salatalık

Saat 1 buçukta
3 hurma
1 kase yogurt

Saat 3 te
1 salatalık

Saat 6 da
2 hurma
1 kase tarhana corbasi
1 tabak mantar sote
1 tabak salata
Çayın yanında 1 avuç fındık ceviz

Şu 3lt
Spor yok. Vakit kisitliligindan spor yapamıyorum şu ara.oyuzden biraz daha az kalori almak istedim menüm de umarım dengelemistir.

LAydLiNe LAydLiNe
Sen baya baya az yiyorsun canım. Maşallah diyim

Bırakınca gerçekten devamı geliyor çok vakit ayıramasanda yinede ayrılma burdan.hedef kilona gelene kadar en azından canım. Şuan 59 mu oldun.en son 58 le ayrıldın diye hatırlıyorum.
Maalesef 59,7 yim. Olan pantolonlar yine sıkmaya başladı. Çalışıyorum bir de, zayıflamam lazımdı ama nerdeee. Pazar misafirim gelecek, beni en aon 52 kilo iken görmüşlerdi. Valla strese girdim, en azından göbek gitse:işsiz:

Menüm
Sabah 8.00
2 bol yağlı pataesli poğaça ( diyetten önce)
Öğle 12:30
1 but
Bol salata
Ara 15:00
1 elma
1 b süt
Ara 17:00
1 elma
Akşam 19:30
4 yk mercimekli bulgur pilavı
Bol salata

Su 1 buçuk lt
Spor, hayatım spor olmuş. Tüm gün daha yeni oturdum

Kızlar ben izne ayrılmadan önce gruptaki herkes çok azimliydi. Ben oğlumun geçmeyen hastalığından dolayı büyük bir moral bozukluğu yaşarken gruptan, diyetten kopmuştum ama sizler çok konsantreydiniz. Evet çok zor süreç ama diyeti bozunca inanın sürekli bir vicdan azabı yaşıyorsunuz. Emekleriniz boşa gitmeye başlıyor, tartıya çıkmaya korkuyorsunuz. Kıyafetleriniz sıkmaya başlıyor. Kesinlikle hiçbirşey daha iyi olmuyor. Hala motivasyonum çok yüksek diil benim ve şuan feci aç hissediyorum kendimi ama motive olsamda olmasamda bu diyeti hedeflediğim kiloyla sonlandırmadan pes etmeme kararı aldım. Çünkü yediklerimin hazzından daha büyük pişmanlığım var şu aralar

Bugunku menum
08.00
1 yumurta omlet
1 dilim peynir
Domates salatalik
1 dilim tam bugday

12.00
1 kase yogurt
1kase salata
10 kadar sarma (bulgurlu pirincli )

15.00
Sutlu cok az sekerli nescafe
2 kayisi

18.30
1 bardak ayran
1 kabak ve 2 kapya biber ve 1 tavuk but firinda cok az yag ile kizarttim

3 litre su
Spor yok ev isi yaptim

Kızlar ben izne ayrılmadan önce gruptaki herkes çok azimliydi. Ben oğlumun geçmeyen hastalığından dolayı büyük bir moral bozukluğu yaşarken gruptan, diyetten kopmuştum ama sizler çok konsantreydiniz. Evet çok zor süreç ama diyeti bozunca inanın sürekli bir vicdan azabı yaşıyorsunuz. Emekleriniz boşa gitmeye başlıyor, tartıya çıkmaya korkuyorsunuz. Kıyafetleriniz sıkmaya başlıyor. Kesinlikle hiçbirşey daha iyi olmuyor. Hala motivasyonum çok yüksek diil benim ve şuan feci aç hissediyorum kendimi ama motive olsamda olmasamda bu diyeti hedeflediğim kiloyla sonlandırmadan pes etmeme kararı aldım. Çünkü yediklerimin hazzından daha büyük pişmanlığım var şu aralar
Suan takimda biraz durgunluk var canim tekrardan canlanmamiz lazim...

Hadiiii kizlar gelin birlikten kuvvet dogar basaralimmmm :KK73::KK73:

:KK200::KK200::KK200:

Aynen canım akşama listeyi yaparım. :KK68::KK68:

Geçmiş olsun aman dikkat et biliyorsun sağlık her şeyden önemli :KK36:

Unut şimdi tüm geçmişi. Benim uyarılarımı dikkate al. Bir de biz Burcu' yla fotoğraf gönderiyoruz birbirimize. Sen de gönderebilirsin. Öğünlerinin fotoğraflarını çek at bana. Bir de birşey yemek istediğinde yaz bana. Burcu da çok işe yaradı. Sende de yarayacağını düşündüm şimdi. Denemekte fayda var. B burcugncy dimi canım?

Kesinlikle senin korkuna kacamak yapamiyorim ebru

Selan kizlar bi menumi yazip kacicam cok yoruldum bugun

Sabah 08.00
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

Ara 10.30
1 turk kahvesi

Ogle 12.15
1 kase ezogelin corba
salata

Ara 15.00
1 hurma

Aksam 18.15
1 kase yogurt
Salata

3 litre su
30 dk yuruyus

Canım hurma diyetimi yapıyorsun
Bende çok severim ama yemiyorum diyeti etkiler diye
Bide yaş hurma olucak:KK53:
Çok canım hurma diyeti yapmıyorum eşim hurma almış bende biraz suya koydum akşam bugünde yedim hep yumurta süt sıkılmıştım bi değişiklik olsun dedim kolayıma da geldi.Oglede de eşim yemek istemedi bende yine yoğurt hurma yedim.hep aklımdaydı zaten hurma diyeti 2 öğünlük olarak denemiş oldum.

Maalesef 59,7 yim. Olan pantolonlar yine sıkmaya başladı. Çalışıyorum bir de, zayıflamam lazımdı ama nerdeee. Pazar misafirim gelecek, beni en aon 52 kilo iken görmüşlerdi. Valla strese girdim, en azından göbek gitse:işsiz:
Stres yapma sana şuan kimse bişey demez yeni doğum yaptın diye.ama çocuğun 2 yaşına gelince başlarlar laf sokmaya..

Sen baya baya az yiyorsun canım. Maşallah diyim
Ya şuan kendimi çok şişkin hissediyorum nedense tartıya da az kaldı oyuzden yarında az yemem lazım bakalım ne çıkacak galiba salı günü tartıda 58.3 u görünce cumaya fazla çıkar falan diye stres yaptım.heyecan içinde cumayı bekliyorum tartılmiyorum cumaya kadar.

Menüm
Sabah 8.00
2 bol yağlı pataesli poğaça ( diyetten önce)
Öğle 12:30
1 but
Bol salata
Ara 15:00
1 elma
1 b süt
Ara 17:00
1 elma
Akşam 19:30
4 yk mercimekli bulgur pilavı
Bol salata

Su 1 buçuk lt
Spor, hayatım spor olmuş. Tüm gün daha yeni oturdum
Bir geldin şıkkı geldin canım masallah.poğaça zaten öncesinde olduğunu söyledin onu görmüyorum. Devamı güzel.

Selan kizlar bi menumi yazip kacicam cok yoruldum bugun

Sabah 08.00
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

Ara 10.30
1 turk kahvesi

Ogle 12.15
1 kase ezogelin corba
salata

Ara 15.00
1 hurma

Aksam 18.15
1 kase yogurt
Salata

3 litre su
30 dk yuruyus
Menun gayet güzel canım masallah bu menü sana kilo verdirir ama hep böyle gitme çünkü epey az gibi geldi bana.

Bugunku menum
08.00
1 yumurta omlet
1 dilim peynir
Domates salatalik
1 dilim tam bugday

12.00
1 kase yogurt
1kase salata
10 kadar sarma (bulgurlu pirincli )

15.00
Sutlu cok az sekerli nescafe
2 kayisi

18.30
1 bardak ayran
1 kabak ve 2 kapya biber ve 1 tavuk but firinda cok az yag ile kizarttim

3 litre su
Spor yok ev isi yaptim
Sarmadan pirinç olması iyi olmamış canım.bide yağda yumurta yerine su yada sütlü yaparsan daha iyi olur.devamı güzel afiyet olsun.

Sabah 9:30

1 yumurta az yağda
3 zeytin
1 yk ev salçası
1 galeta

Ara 14:00

2 kayısı 3 ceviz
1 kupa yeşil çay

Akşam 18:00

1 kase yoğurt çorbası
2 köfte
Bol salata
3 yk herse

2 litre su
Afiyet olsun canım menün gayet güzel. Ama yağda yumurtayı sende dediğim gibi suda yada sütte yapabilirsin.illa yağlı yapacaksan mutlaka tereyağ kullan sıvı yağ kullama.

Bugünkü menüm

Sabah yok regl oldum çok karnım ağrıyordu

Öğlen 13de
Yarım simit
2tane tuzlu kurabiye

Ara kahve

Akşam 17.30 da
5tane kanat
8tane patates kızartması

2litre su
Spor yok
LAydLiNe LAydLiNe
Canım kurabiye olmamış. Tabi patates kızartması da öyle.akşam yemeklerinin yanına salata ve yoğurt eklersen daha sağlıklı olur.kahvaltıya da yumurta peynir falan olursa.çok yetersiz bu menü gibi geldi bana canım.

Back
X