Bencede olabilirKizlar bence bu hafta herkesin yapacagi birsey belirleyelim.hepimiz yapalim mesela plank squats mekik ama herkes ayni seyi yapsin boylece paylasimda artar diye dusunuyorumLAydLiNe ne dersin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede olabilirKizlar bence bu hafta herkesin yapacagi birsey belirleyelim.hepimiz yapalim mesela plank squats mekik ama herkes ayni seyi yapsin boylece paylasimda artar diye dusunuyorumLAydLiNe ne dersin ?
Geçmiş olsun canım.Merhaba herkese , kızım geldi kresten kulagim agriyor diye agliyor... zaten 5 gündür bi burun akıntısı vardi...acile gittik ilac yazıldı... ordan parka gectik 70 dakika tempolu yürüyüş yaptim suan cay ve su iciyorum menuyu hemen yaziyorum)
Yogurt pul biber kuru yap canim ye yat sabaha wc gelebilir...Ay uzun bi süreden sonra kabız oldum
Kaç gündür wc çıkamıyorum
Aci yemedim ondan oldu napsam yarın sabah wc kesin çıkarım
Tesekkurler canimGeçmiş olsun canım.
Az yemişsin ama illa bi nazar boncuğu koyacaksın menüye. Ev yapımı da olsa poğaça olmamış.
Mezun olamayabilirim. Bakalım tartı sürpriz yapacak mı bana. Reglim bitmedi hala. Şaka gibi yaaa 3. Mezuniyetimi yaşayacağım
Bence uygundur. Sayıları sen belirle istersen hatta listeyi de sen tut derim. Haftaya benim sınavlarım var çok aktif olamayacağım. İş yerinden de izin alıyorum. Son sınavlar inşallah biterde kurtulurum.
Amin canım inşallah
Göreceğim herkesi göreceğim.
Ben de kalmadı göbek. Bence sizde de kalmayacak. Vücut nerden kilo vereceğini iyi biliyor demek ki sizde sona saklamış
Patates yemiyorduk canım diyette unuttun mu?
. Geçmiş olsun canım.
200 çok hem de sen yakın zamanda sezeryan olmuşsun dikkat etmen lazım yavaş yavaş artır mesela 15 le başla her gün 10 ar 10 ar artır duruma göre fazlaştırırsın. Bir de yarım mekikte çok etkili
Nedense bana bu iki öğün olayı hiç cazip gelmiyor. Sana 1 ay süre veriyorum. Ramazan’dan sonra eğer bu iki öğünden istediğimizi alamazsak 3 öğüne başlayacağız. 1 ayda 4 kilo hedef veriyorum sana.
Yogurt pul biber kuru yap canim ye yat sabaha wc gelebilir...
Yok bisey olmaz herkes bu kuru yiyip yatiyor sabaha eksi 500 cikiyorlarmis...Yicektim bende çok ise yarıyor ama bişey olmaz demi saat geç oldu ya
Olur tabii ki bence süper de olur. Takımın birinci sayfasında kurallarımız ve katılım formumuz var. Bi göz at bakalım sana da uyarsa gelenisin takımaLAydLiNe selam canım ben menümü yazacağım ya cuma yarışlarına da katılsam olma mi:))
Menüm
Sabah 08:30
2 yumurta
Öğle 12:30
1 tabak patlıcan salatası
2 yk taze fasulye
Ara 15:30
1 elma
Akşam 19:30
Bir tabak patlıcan salatası
2 yk taze fasulye
Ara 21:30
1 elma
1 kase yoğurt
Su: 3 lt
Yok bisey olmaz herkes bu kuru yiyip yatiyor sabaha eksi 500 cikiyorlarmis...
İlk başta çok doymamışım gibi geldi ama şu saat oldu alıştım. Dünkü kaçamaktan sonra iyi oldu bu menü. Yarın eksi çıkayım yeterBana da biraz az geldi kaptan doyduysan gayet iyi.
Beni de yaz canım özel mesaj atmayayım kaptan torpili olsun bana.Isteyen arkadaslar bana ozel mesaj atarsa liste yapmam kolay olur canlar
. Gayet güzel canım emzirdiğin için akşam 21:00 deki yediklerine bir şey demiyorum ama biliyorsun o saatte yemek pek iyi olmuyorMenüm
Sabah 08:30
2 yumurta
Öğle 12:30
1 tabak patlıcan salatası
2 yk taze fasulye
Ara 15:30
1 elma
Akşam 19:30
Bir tabak patlıcan salatası
2 yk taze fasulye
Ara 21:30
1 elma
1 kase yoğurt
Su: 3 lt
O zaman hoş geldin aramıza
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :kendineinan
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :1.70
Kilonuz:94.7
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :hamilelik sonrasi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :kendimi beğenebilmek daha cok sevebilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :sadece teşebbüs oldu ama beklediğimi bulamayınca sonrası olmadı
Neden 13. Takım? @laydline orda :)
Hoş bulduk canımmm teşekkür ederimO zaman hoş geldin aramıza![]()
Menülerin çok güzel zaten. Aradığın motivasyon da burada fazlasıyla var. Hem de böyle iyi oldu gözümün önüne geldinHoş bulduk canımmm teşekkür ederim![]()
Menülerin çok güzel zaten. Aradığın motivasyon da burada fazlasıyla var. Hem de böyle iyi oldu gözümün önüne geldin![]()