- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 38
Hosbuldum canım tesekkurlerhoşgeldin canım aramıza![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldum canım tesekkurlerhoşgeldin canım aramıza![]()
Masallah canım harikasın...Gunaydin kizlar tukkanin kepenklerini aciyorum gelsin verilen kilolarrrrrrr
Gecen Cuma 65.5
Bugun 64.0
Fark 1.5
Yuzde 2.29![]()
Hosgeldin canim masallah cok iyi vermissin tebrik ederimIlk kilo bildirimimi yapayım bende
Başlangıç 96
Geçen cumartesi 94.7
Bu hafta 93
Fark 1.7
Hosbuldum teşekkür ederimHosgeldin canim masallah cok iyi vermissin tebrik ederim
Gecmis olsun canim Allah sifani versinKızlar diş hastanesindeyim. Ufak görünen bir problemim var. Biraz erteledim inşallah altından zor bişey çıkmaz. Sıra bekliyorum şimdi dua edin basit bir dolgu olsun kanala gitmesin.
Tebrik ederim canim muthis bir sonucGunaydin kizlar tukkanin kepenklerini aciyorum gelsin verilen kilolarrrrrrr
Gecen Cuma 65.5
Bugun 64.0
Fark 1.5
Yuzde 2.29![]()
Tebrik ederim canim cok iyi odem bile olsaKilo bildirimi :58,3
Ben üç gün önce 59,7 idim. İki günde bir buçuk kilo vermiş olabilir miyim?
Hoşbuldum canım aynen ben de sezeryan oldum iki doğum yaptı mı göbeğim sarkık duruyor çok rahatsız ediyor beni nasıl düzelecek bilmiyorumCanim bu arada hosgeldin grubaay yoksa sende sezeryangillerden misin ben gibi. Bi türlü eritemedim şu göbeği. Hoş daha 9 ay oldu ama gitmiyo işte
Hoşbuldum canım inşallah hep birlikteHoşgeldin canım. Umarım bir an önce inersin istediğin kiloya ama istikrar şart bu konuda.
Canım afiyet olsun menun çok güzelMenüm
Sabah 08:30
2 yumurta
Öğle 12:30
1 tabak patlıcan salatası
2 yk taze fasulye
Ara 15:30
1 elma
Akşam 19:30
Bir tabak patlıcan salatası
2 yk taze fasulye
Ara 21:30
1 elma
1 kase yoğurt
Su: 3 lt
Hoşgeldin canım ben de dün katıldım inşallah güzel kiloları veririz hep birlikte
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :kendineinan
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :1.70
Kilonuz:94.7
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :hamilelik sonrasi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :kendimi beğenebilmek daha cok sevebilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :sadece teşebbüs oldu ama beklediğimi bulamayınca sonrası olmadı
Neden 13. Takım? @LAydLiNe orda :)
Hoşgeldin canım
Hoşbuldum kız vardaha ilk yapışım canım doğumdan sonra göbek kaldı gitmiyor hiç alışık değilim. her gün çekicem mekik bakalım yapabildiğim kadar
bu hafta gayet güzeldi menülerin canım hiç kaçamak da yoktu sonuç güzel olacak bence
zaten bir parça kaçırınca arkası geliyor battı balık yan gider hesabı
hoşgeldin canım
herkes göndersin kızlar hepsini saymak zor iş
ben de dün 100 mekik çektim her gün çekmeyi planlıyorum ama ben tam mekik değil de pilatesteki şekilde çekiyorum. tam mekik zararlı diye biliyorum
teşekkür ederim canım
teşekkürler canım çok daha güzel olabilir aslında
benim de çok birikmiş bitirdim sonunda. epeydir bu kadar hareketli değildi takım
2 haftadır saatler şaştı yine toparlamaya çalışıcam kaptanım
Canım harika vermişsin tebrik ediyorum süpersinGunaydin kizlar tukkanin kepenklerini aciyorum gelsin verilen kilolarrrrrrr
Gecen Cuma 65.5
Bugun 64.0
Fark 1.5
Yuzde 2.29![]()
Sen de harika vermişsin canım tebrik ediyorum inşallah böyle giderIlk kilo bildirimimi yapayım bende
Başlangıç 96
Geçen cumartesi 94.7
Bu hafta 93
Fark 1.7
Vaayyy İki günde 1,5 kg harika maşallah canım sana süpersin nasıl vardın öyle yaKilo bildirimi :58,3
Ben üç gün önce 59,7 idim. İki günde bir buçuk kilo vermiş olabilir miyim?
Kaptancımm çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildirKızlar diş hastanesindeyim. Ufak görünen bir problemim var. Biraz erteledim inşallah altından zor bişey çıkmaz. Sıra bekliyorum şimdi dua edin basit bir dolgu olsun kanala gitmesin.
İnşallah darısı başıEvet canım dedim yaaa dün kaçırdım diye. İnşallah yarına mezun olurum![]()
Aman haaaaa bir hafta daha tutarsan alışacaksın sakın bırakma
teşekkür ederim babywawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwtebriklerrrrrrrrrr canım
)
sağol bebeğimmmmmMasallah canım harikasın...
Kilo şuan önemli değil çok takılma. Pazara bildirirsin. Misafirlerin varmış misafir demek ikram demek sakın ola kaçamak yapmaGunaydın kızlar ben tartılamadımtartı pili alamadım hava dün çok kötüydü bugün de çıkamıyorum misafirim var alabilirsem yarın sabah tartılırım yoksa pazara kaldı ama kilomu da çok merak ediyorum ona göre bir başlangıç yapmayı istiyorum
Bence de canım yerinde sayıyorsun. Geçen hafta sabittin zaten. At üstündeki rehavetiBenim kilom
Gecen hafta 69.4
Bu hafta 69.3
Fark 100 gram
Benimde isi cok siki tutmam lazim artik
sağol kuzucumTebrik ederim canim muthis bir sonuc
Tebrik ederim canim cok iyi odem bile olsa
Hoşbuldum canım aynen ben de sezeryan oldum iki doğum yaptı mı göbeğim sarkık duruyor çok rahatsız ediyor beni nasıl düzelecek bilmiyorum
Hoşbuldum canım inşallah hep birlikte
Canım afiyet olsun menun çok güzel
Hoşgeldin canım ben de dün katıldım inşallah güzel kiloları veririz hep birlikte
Hoşbuldum kız var
Canım harika vermişsin tebrik ediyorum süpersin
Sen de harika vermişsin canım tebrik ediyorum inşallah böyle gider
Vaayyy İki günde 1,5 kg harika maşallah canım sana süpersin nasıl vardın öyle ya
Kaptancımm çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir