Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biliyormısın bende aynı durumdayım kafamı toparlayamıyorum...
Kızlar bende aynı durumdayım havalar ısındığından beridir diyet yapamıyorum iki öğün iyi gittiyse üçüncü öğün bozuluyor ramazandanda şüpheliyim genelde kilo alıyorum napcaz kaptan duymasın LAydLiNe LAydLiNe

Akşam yemek yok mu canım...ilk zamanlar oluyor kaçamaklar ama sonra alışıyorsun.
Benim de boyum seninle aynı hemen hemen ideal kilomuz 52..48 çok az değil mi canım dikkatimi çekti.

Bilmoyorum ki hedefimi simdilik 48 yaptim ama duruma göre begendigo yerde dururumda. Simdilik kamcilasin beni yeter. Aksam birsey yemedim baska bayagi kaloriliydi cünkü. O kadar sicakki.

Açıklamasını yaptım ama tekrar yazayım canım. Bence ara ve öğle çok kötü değil. Sadece kahvaltı da protein eksik.o da geç kaldım hemen salatalığı kapıp çıktım yiyerek yoksa mutlaka peynir süt yumurta yerim sabahları ama geç kalınca malesef oyuzden öğlende protein alarak dengelemek istedim.kendimi artı da gördüğüm için de çok yemek yemedim.
Anladim cnm ben gecmisi fazla okuyamiyorum 2 kucuk cocugum var gormemistim yazdigini afiyet olsun o zaman daha iyi oluruz insallah hepimiz

Taze fasulyenin yaprağı mu oluyormuş :)
Eşinin ailesi nasıl Malatya lılar dedin ya ondan soruyorum benim bir türlü yıldızım barışmadı..
Hayatta korkutğum şeylerden biri Malatya da yaşamak :KK43:
Sen nerelisin canım?

Edt:
Kuzenlerini akrabalarının falan bir zararınu görmedim bir ili asla kötülemek değil amacım ailesi ile anlaşamadum karakterleri kötü özellikler kardeşleri
Anladim anladım canim. Valla dogrusu kaynanam gorumcem kayinlarim ve eltimin biri (digeriyle sdece dugunumde görüştüm) Allah var cok iyiler hiçbir sıkıntı yaşamadım bugune kadar amanda yasamayayim. Sende haklisin doğrudur canim yaşayan bilir

Kızlar , benden köy kasaba olmaz diyet yapamadim bugun o yuzden ramazan sonrasina birakiyorum ramazanda midem küçülürde diyet seruvenime daha iyi baslarim diyorum...

Bu yuzden artik menu vermiyecem ama aranizda olacam kopmak istemiyorum ...

LAydLiNe LAydLiNe canim kaptanim cook emek verdin eline yüreğine sağlık.:KK200:..ama ben kafamda duzen kuramadim o yuzden ramazan sonrasına birakiyorum....vaktini ayırdın Allah razı olsun....

Cnm banada oluyor arada böyle tmm bugün yemiş olabilirsin ama yarın tekrardan başla
Ramazandan sonra bayram gelicek yine sonra başlarım diceksin bu böyle gider
Vee kesin çok kilo alcaksın yapma cnm bırakma
Bence bırakmadan yarın birdaha dene cnm

Back
X