Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bizde lise arkadaşıyiz canım eşimle. Yüzüm hiç değişmedi benim hep tombul ama kilom ormanlar 47 falandı ilk defa ben 70 kiloya çıktım o da doğumdan sonra işte..lise de kaç kiloydun ki .demek adam seni öyle beğenmiş gözü değişiklik istemiyor..bizimki de hiç önemsemezdi ne gerek iyisin derdi ama bu sefer gerçekten fazla aldığımın o da farkında. Çok destek olduğu söylenemez yinede hapur hapur yiyiyor yanımda çünkü ben daha iradeli oldum sanırım hele verdikçe kendime güvenim arttı tabi bu grup ve sizler en büyük destekçim.sende boşver eşini biz varız burda merak etme birlikte çok güzel hedeflere ulaşacağız ins.
lisede hep 50 üstüydüm :) evlenirken 62 idim kımıza 65-66 kilodayken hamile kaldım...

Merhaba kizlar ben geldin

Bugün ki menüm

Sabah
1 bardak yesil cay
2 wasa peynir yesillik domates salatalik zeytin

Aksam
Iki dilim tam bugday ekmegi, peynir, yesillikler

1,5 litre su ictim 2 ye tamamlarim sanirim.
Benim bünyem iki ögün yemege aliskin. Arada acikirsam sadece corba ya da yogurt yerim.

Bu arada saat 17 den sonra birsey yememeye gayret edecegim aralikli oruc dedikleri seyi uygulayacagim.

Bu arada bugün disarda yürüyüs yapamadim gelaket bir hava var.

Spor yapmadim. Belki leslie yaparim sonra.

Bu arada oruc tutacak arkadaslar bu grupta olacakmisiniz? Ben tutmayacagim cünkü buraya o dönemde menü gönderilmeyecek mi? Hani ayip olmasin diye. Yoksa nasil isliyor?

Simdilik yapacaklarimi aciklayayim, hayatima adapte edecegim insallah.

- rafine sekerli herseyi hayatimdan cikartacagim
- beyaz unlu gidalari hayatimdan cikartacagim
- saat 17 den sonra birsey yemeyecegim( evet karnim gurulduyor ama bünyem alisir, saglikliymis)
- hergün minimum 12.000 adim
- 2, 3 litre su ve yesil cay tüketecegim

Diger lgünlerimde canim ne istiyorsa saglikli sekilde tüketecegim. :)

Back
X