Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin kizlar mutsuzum diyebilirim cunki artidayim karsiniza bole gelmek istemezdim ama carsamba sabah eksiyi gorup bugun arti cikmak moralimi bozdu resmen ac yattim aksam

Gecen hafta 64.0
Bu hafta 64.4
Fark +400
Yuzde 0.62

Karsiniza bole geldigim icin ozur dilerim telafi edicem onumizdeki hafta
Izne.ayrilacaktim ama ayrilmicam tekrar basa donmek istemiyorum artik
Bende aynı durumdayım. Dün akşam erken yemek yedim. Sonra da hiç birşey yememiştim ama artıdayım :(

Günaydın kızlar gördüğüm kadarıyla bu hafta oldukça kötü durumdayız liste olarak. Eskiler batırmış. Yenilerin maşallahı var. Kilo veren herkesi kocaman tebrik ediyorum yeniler çok güzel vermiş. B Ballarin annesi @haldenlos @Sadece-Ben süpersiniz maşallah. @Sadece-Ben canım hoş geldin hatırladığım kadarıyla tanışamadık. Ben Ebru. Sınavlarım var hafta sonu o yüzden bu hafta maalesef buralarda olamadım. Gelince bol bol tanışırız :KK200:

Bildirimimi yapayım

Geçen hafta :60.9

Bu hafta 59.8 yuppiiiiiiiiiiiii :KK9::rolleyes::KK9:

Veeeeeee izninizle bu hafta mezun olabilirim. :ıslık:
Te brik ederim. Çok kıskandım kaptanım

Günaydın kızlar gördüğüm kadarıyla bu hafta oldukça kötü durumdayız liste olarak. Eskiler batırmış. Yenilerin maşallahı var. Kilo veren herkesi kocaman tebrik ediyorum yeniler çok güzel vermiş. B Ballarin annesi @haldenlos @Sadece-Ben süpersiniz maşallah. @Sadece-Ben canım hoş geldin hatırladığım kadarıyla tanışamadık. Ben Ebru. Sınavlarım var hafta sonu o yüzden bu hafta maalesef buralarda olamadım. Gelince bol bol tanışırız :KK200:

Bildirimimi yapayım

tebrikler canım
emeğinin karşılığını aldın:KK200:

Gunaydin kizlar mutsuzum diyebilirim cunki artidayim karsiniza bole gelmek istemezdim ama carsamba sabah eksiyi gorup bugun arti cikmak moralimi bozdu resmen ac yattim aksam

Gecen hafta 64.0
Bu hafta 64.4
Fark +400
Yuzde 0.62

Karsiniza bole geldigim icin ozur dilerim telafi edicem onumizdeki hafta
Izne.ayrilacaktim ama ayrilmicam tekrar basa donmek istemiyorum artik

Cnm ödem fln olmuştur haftaya ins çok iyi vermiş olursun

Bildirimimi yapayım

Coook iyi tebriklerrr darısı bizlere

Back
X